Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - TOIVEILIJAT


| Vastaa viestiin | TOIVEILIJAT |

kesken meni..

anski - 10.10.2009 - 18:42

moikka moi vaan taas kaikille!

olin täällä aikaisemmin toiveilemassa teidän kanssa, plussasin, mutta eilen meni kesken maanantaina pitäs soittaa ja perua neuvola, ei yhtään huvittais
( viikkoja oli n. 7.. niimpä taas sitte toiveillaan. olo on kurja, mutta eiku katse vaan eteenpäin, jospa se onni sitte joku päivä potkasis.
te jotka olette keskemenon "saaneet" kauanko on pitänyt uutta yritystä odottaa? on vähän ristiriitaista tietoa tuolla netissä...


VASTAUKSET:


Arkhanta - 10.10.2009 - 18:44

Kamala kun musta tuntuu,että tosi monella päättyy keskenmenoon raskaus,voimia lähetän sinne


heidi - 10.10.2009 - 19:24

voimia teille molemmille.
meille sanottiin että parit menkat oottaa ennen uutta yritystä. periaatteessa voi heti alkaa yrittämään.

meillä oli elokuussa 08 keskenmeno, tuulimuna. meni vuosi ennenku uudelleen tulin raskaaksi.


Nasu - 10.10.2009 - 19:24

Pahoittelut keskenmenosta. Tiedän miltä tuntuu.
Sain tammikuussa keskenmenon rv 11+5 ja kesäkuussa rv 8+4. Ekassa tehtiin kaavinta. Molemmissa tapauksissa
alettiin heti yrittään, ei kielletty sairaalassa.
Ens viikolla testailen jos ei menkkoja kuulu.


tiinu - 10.10.2009 - 20:11

voi ei voimia *halaus*


Hansu - 10.10.2009 - 20:38

Lämmin osanotto teille, samassa tilanteessa olen ollut kahdesti, viimeisin kesäkuussa rvk 8 ja ensimmäinen rvk 10. Meille lääkäri on molemmilla kerroilla antanut ohjeeksi että odottaa yhdet kuukautiset ja sitten saa ruveta yritämää uutta. Mulla jouduttu molemmat km lääkkeellisesti tyhjentämään joten se aina pidentänyt normaaliin kiertoo palautumista.Jaksamista ja voimia.


nainen85 - 10.10.2009 - 20:50

olen niin pahoillani voimahali!

Tätä sitä itsekin pelkää koko ajan. Tänään on tuntunut, että 2 vuoden toivominenkin oli helpompaa kuin tämä..


anski - 10.10.2009 - 21:27

kiitos teille <3

meilläkin oli 9 kk yrittämistä takana, tuntuu niin turhalta alottaa kaikki taas alusta
tuntuu ettei osais nauttia yhtään jos se plussa siihen testiin napsahtais. tosin olin mä siihen nytki tavallaan varautunu, en edes sillon ku plussan sain viittiny mitään voitonjuhlia pitää, mahollisimman matalaa profiilia, ja niimpä se kannatti.. mä kun oon aika huono puhumaan asioista, ja tän asian sanominen ääneen on aika hel*** hankalaa.. ei vaan pysty myöntämään "tappiota"..ja kun mieski suhtautuu asiaan tyyliin että sehän on ihan normaalia..joopa joo..
mulla oli kans lääkkellinen tyhjennys, kestääkö kierron palautuminen sitte kauan?...jos on lääkkeellinen tyhjennys?


Hansu - 10.10.2009 - 21:51

Lääkkeellinen tyhjennys varmaan kullakin yksilöllistä mutta mulla ensimmäinen meni todella sujuvasti, siis palautumisen suhteen 4,5 vk ja menkat alkoivat normaalisti. Kyllä se silti tuntuu vaikka alkuraskauden km.t yleisiä mutta jos toivomista pitkään takana ja sitten plussa niin SUUNNATON pettymys jos päättyy keskenmenoon. Meillä oli myös 9 kk ensimmäisen yrittämistä takana ja olin aivan lamautunut kun rvk.lla 10 ei enää sydänääniä löytynytkään. Positiivinen asenne kuitenkin oikeasti auttaa sillä muista että olet kuitenkin tullut jo raskaaksi, TOIVO ELÄÄ!!!


Sohvi - 11.10.2009 - 00:31

Moi! Voimia sulle, kyllä se siitä. Mulla meni tasan 4 viikoa kaavinnasta että menkat alkoi. Ja lääkäri sanoi että heti saa yrittää kunhan yhdet kuukautiset tulee ja on itse valmis!


Dragon86 - 11.10.2009 - 09:08

Harmi juttu:-(mul meni kans kesken joskus rv6 ja oli kyl olo ihan maassa,mut kannattaa vaan rueta ajattelemaan uutta ykta:-)tsemppiä!


Nuppuli - 11.10.2009 - 11:22

Heips, voimia teille, raskasta aikaa elätte nyt. Mutta jos jonkin ohjeen voisi kahden km:n kokeneena antaa niin se on se, että kannattaa surra nyt kun suru on ajankohtainen. Itkeä ja puhua asiasta niin kauan kuin vaan sellainen olo on.
Mulle lääkäri sanoi ensimmäisen km:n jälkeen että odottaa yhdet menkat, mutta toisen km:n jälkeen KÄSKETTIIN aloittamaan yritys heti (kun olen jo niin vanha ) Mutta toisaalta lääkäri sanoi fiksusti, ettei uusi lähde kehittymään ennen kuin kohtu on taas valmis vastaanottamaan.


Kata - 11.10.2009 - 12:33

Ylemmäs jo kirjotinkin, eli ultrassa todettiin vkolle 9 menehtynyt sikiö, viikkoja olis pitäny olla 12+. Vuodon vuoksi siis menin ultraan ja siellä todettiin.. Tehtiin lääkkeellinen tyhjennys ja nyt odottelen seuraavia menkkoja. Tyhjennyksestä nyt kolmisen viikkoa ja toivon, että menkat alkas jo viikon päästä. Kun vuoto alkoi ennen tyhjennystä, laski lämmöt heti ja kaksi vkoa tyhjennyksestä lämmöt nousi ja ovat nyt reilun viikon olleet koholla. Toivon siis että ovis tuli ja meni ja menkat alkas siis ajallaan 4 vkoa keskenmenosta. Yhdet menkat neuvottiin odottamaan ennen uutta yritystä.


anski - 11.10.2009 - 22:53

musta tuntuu etten millään jaksa odottaa niitä yhtiä menkkoja väliin, pitääkö nyt kuitenki vaan ottaa järki käteen? vai luottaa siihen että ei se kohtu ota vastaan jos ei ole valmis? noh, varmaan pitäää nyt sitte ihan omaa oloa tarkkailla...


anski - 11.10.2009 - 23:04

ja täällä on monta jotka ovat myös km:n joutuneet kokemaan, pelko vaan iskee että MITÄ jos se tapahtuu uudestaan? tai MITÄ jos sikiö kuolee sitten isompana.."helpompi" se on kestää näin varhaisessa vaiheessa.?
se aina auttaa jaksamaan, kun tietää että ei ole ainut joka on tämän kokenut, vertaistukihan on aina parasta lohdutusta, tietää että joku muu on joskus käynyt samantilanteen läpi, ja "selvinnyt hengissä" (tietysti kaikki tuki on aina tärkeää mutta ihminen joka on saman kokenut tietää mitä omassa päässä liikkuu..)
voimia myös teille muille!


Zelda - 12.10.2009 - 08:14

Ihan samoja ajatuksia täällä pyörii päässä. Eli mitä jos taas menee kesken ja miten ne yhdet menkat nyt jaksaa odottaa. Minä pelkään lisäksi että nyt tulee taas joku 40+ megakierto, eikä yrittämään pääsekään.

Minulla on takana yksi onnistunut raskaus ja ihana vähän yli vuoden ikäinen poika. Se antaa paljon voimia ja toivoa. Toisaalta minulla oli häntä odottaessani myös pientä vuotoa alkuraskaudessa kolmeenkin otteeseen ja viikolla 14 ihan kamala vuoto. Eli todennäköisesti vuotoa tulee seuraavassakin raskaudessa ja olen ihan paniikissa koko ajan ja juoksen ultrassa...

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|