Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - TOIVEILIJAT


| Vastaa viestiin | TOIVEILIJAT |

Clearblue testi?

Sylvester - 10.10.2009 - 01:33

Onko teillä kokemusta kyseisestä testistä? Siis raskaustestiä tarkoitan. Täällä on kierto lopuillaan eli nyt sitten olis kp 33 menossa ja toisen lapsen jälkeen on kierrot ollut vähän pidemmät kun ennen eli nyt on 30-35 päivää. Nooh, mä sitten kipitin apteekkiin ja ostin testin ja nyt ihmettelen tulosta. Eli siihenhän pitäisi ilmestyä joko - tai + merkki siihen testi ikkunaan. Noh minulla tuli se - selkeästi paksulla ja ohuesti piirtyi myös pystyviiva testi ikkunaan. Eli se on plus mutta paksulla poikkiviivalla ja ohuella pystyviivalla. Lasketaanko toi plusssaksi vai onko se miinus. En ole aiemmin tehnyt kyseistä testiä enkä saanut ohjeista selkoa että pitääkö olla paksu pystyviiva. Oireita ehkä joitain mutta luulen tulevani flunssaan vilu, kurkkukipeä, nokka tukossa, Nippailua mahalla ja välillä "vihlontaa". En vaan usko että olis plus, pessimisti kun olen ja esikoistakin yritettiin sentäs pari vuotta.


VASTAUKSET:


ap - 10.10.2009 - 01:45

Löysin itse vastauksen, ei olla raskaana täälä. Eli pystyviivan täytyy olla yhtä paksu kun poikkiviivan. Olishan se aika uskomatonta jo ollutkin. Nyt tää mamma painuu nukkumaan kun sain tän asian pois vaivaamasta.


Sunflower - 10.10.2009 - 10:41

Mistä sellainen vastaus löytyi? Mulla tuli aikoinaan kans ohuempi pystyviiva kuin se vaakaviiva, jos vaakaviivassa on vaikka 3 säiettä, ni siinä pystyviivassa oli yks. Ja nyt se ohut viiva syö puuroo tossa vieressä.. ikää kohta 2vee. Tarkistaisin sinuna vielä uudella testillä ja aamupissasta.


Aphrael - 10.10.2009 - 12:06

En ole kyseistä testiä käyttänyt, mutta voisiko olla kyseessä tuon testimallin haamu? siis onko se vaakaviiva se ns kontrolliviiva ja pystyviiva se ns plussaviiva?
No joka tapauksessa kannattanee testi uusia parin päivän päästä vaikka.


... - 10.10.2009 - 13:14

Otappa kuva siit ja laita aijaan kautta meille! Voidaan sit paremmin tulkita sit!!!


-- - 10.10.2009 - 14:08

Väärää tietoa oot kyllä löytänyt. Kyllä se ohutkin viiva on plussa.


Dragon86 - 10.10.2009 - 17:32

Hei!sulle ja mulle on tullu samanlaiset tulokset.minä tein eilen clearblue testin ja sain sellasen paksun vaaka viivan ja ohuen pysty.en kuitenkaan itse usko että olis positiivinen,joten aion huomen tehä uuen testin,sit näkee miten käy:-)pidän sulle peukkuja!


BlueMoon - 10.10.2009 - 18:21

Mulle tuli kanssa ohut pystyviiva clearbluella, joka ei ollut mikään haamu. Haamu tuli toisella testillä ja olinkin sitten raskaana mutta ilmeisesti vain pikkuriikkisen hetken.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|