Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - TOIVEILIJAT


| Vastaa viestiin | TOIVEILIJAT |

Voi höh..

Emppu - 09.10.2009 - 06:41

Kyllä nyt taitaa ex-odottaja väkisinkin käydä niin, että yhdessä sit joskus siirrytään odottajiin.

Mies ilmoitti eilen illalla, ettei haluakaan nyt yrittää. Tuli hiukan puulla päähän lyöty olo, 2kk on jo yritetty eikä mitään tällaista oo puhuttu

Kyllä tältä tytöltä nyt kiskaistii matto jalkojen alta, ja nyt itkettää, harmittaa ja kiukuttaa.
Kait sillä omat syynsä on, mutta en ihan päässyt niistä perille.


VASTAUKSET:


ex-odottaja - 09.10.2009 - 13:40

Höh, mikäs sille sun miehelle nyt oikein tuli? Mut jos se haluu vaan siirtää sitä yrittämistä niiden sun magneettikuvausten takia? Eli ajattelis vaan sua ja sitä et sulle pystytään tekee ne kuvaukset ja sitte voi paremmilla mielin jatkaa yrittämistä?
Huomaatko, yritän ajatella positiivisesti jos se vaikka linjoja pitkin tarttuis suhunkin

Olishan se ihan hauskaa olla sit taas samaan aikaan odottajissa ja sit vielä tuolla vauva -puolellakin


Emppu - 09.10.2009 - 16:40

Kyllä se ainakin vähän taitaa tarttua Kiitos siitä..

Noh, kattellaan nyt mitä se sanoo. Toisaalta, mikäs siinä jos sais taas odotuksen ilot ja surut jakaa samojen ihmisten kanssa


Jannu - 09.10.2009 - 18:31

No tuplahöh! Mut noinhan se munkin mies teki. Ja sit taas hetken päästä muutti mieltään. Ota niistä sit selvää :/
Jaksuja sinne, mä luulen samoin ex-odottajan kans, et se haluaa vaan oottaa sen sun kuvauksen ohi


eikö - 09.10.2009 - 23:09

olisi parempi ettei miehelle tuputeta sitä että nyt sitten YRITETÄÄN?

menee monelta miehiltä maku koko hommaan: että koko toimitus suoritetaan vain ja ainoastaan lisääntymistarkoituksessa, tosin sellaisia uskonlahkojakin on...

Eikö voi vaan sopia että nyt saa vauva tulla jos on tullakseen. Ja seksiä harrastetaan HALUN, ei ovulaatioiden sanelemana?

Luulisi että jos ei ole tulenpalava pakko tehdä raskautumisesta suoritusta ja onnistumisprosenttia ja kiirettä ja aikatauluja, koko raskautuminen tapahtuisi ilman stressiä. Ja ovuloiva nainen on luonnon tarkoittamana halukas,, joka johtaa: seksiin.

Onko kyseessä jokin ylisuorittamisen tarve?

Onko kyseessä oikeasti lapsettomien yrittäminen, eli kun ei muu auta niin alkaa ovisten metsästys yms..

Entä jos jo homma onnistunut ennenkin ilman yrittämisiä niin voiko toinen tai kolmaskin tulla ihan ilman ajattelemisia. onko yrittäminen perfektionismia?

mitä mieltä miehet on yrittämisestä? mitä syitä ne sanoo ettei jaksa yrittää? Miksi suututte? Ettekö halua miestä enää seksuaalisesti vain siemenenluovuttajaksi?

Kun normaalissa parisuhteessa on seksiä yleensä edes sen kerran pari viikossa, niin tiesittekö sitä että seksi 5 päivän välein riittää raskaaksi tuloon, ei tarvi väkisin panna.

Kertokaa nyt jotain tälle epäilijälle motiiveja ja siitä miten miehet yrittää..


maija - 10.10.2009 - 00:20

"Eikö"lle:Nyt en ymmärrä. Tottahan lasta pitää molempien haluta-jos toinen epäröi niin mielestäni silloin on aika odottaa yrittämisen kanssa. En oikein ymmärrä tätä"näin suostuttelin(?????)meheni/"miten saan mieheni suostumaan-tässä vinkit".En halua missään nimessä olla epäystävällinen mutta jotenkin mua pelottaa esim em. kommentit;millainen tulevaisuus on lapsella joka on juuri ja juuri miestä suostuttelemalla saatu alulle? Mies on esim. humalapäissään kerran sanonut VÄSYNEENÄ että "ok,antaa mennä"?Tarkoittaako tämä että mies todella haluaa lapsen???
Asiaan eli Ap:lle:VoimahaliPuhukaa paljon!Toivottavasti liityt pian meihin taas!


ex-odottaja - 10.10.2009 - 13:49

Eikö:lle: höpö höpö ja huomenna lissää! Ei passaa tulla kysymyksiaan esittelemään ja tuputtelemaan omia ajatuksiaan sellaisille kenestä et ees tiedä mitään. Ap ei ole ensinnäkään lapseton eikä puhe oo ollu miehen totaalisesti haluttomuudesta lapsen hankintaan. Ärsyttää kun pitää tulla sellaisiin ketjuihin tunkemaan omia juttujaan kun ei oo yhtään perillä mistä puhutaan ja miksi, ÄRRIMURRI-ÄRRIMURRI-ÄRRIMURRI!!!!!!!

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|