Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - TOIVEILIJAT


| Vastaa viestiin | TOIVEILIJAT |

Täällä taas

Lulu - 04.10.2009 - 00:11

Heippa kaikki!

Mä nyt siirryn taas tänne tuolta odottelijoista.
Lopetin pillerit tossa kesäkuun alussa ja heti sitten elokuun alussa tärppäs. Olin niin onnellinen että - voitte varmaan kuvitella.

Mutta 8 viikolle päästiin. Vuodot alko ja aivan tajuttomat vatsakivut niin, että ei pystynyt makaamaan, istumaan saatikka seisomaan. Sairaalassa tiistaina 8 tunnin jäkeen sitten kaikki ulos.

No olen yrittänyt kaivaa kaiken "positiivisen" esille ja tänään jo hiukan parempi mieli. Maistoin jopa lasin viiniä tänään. MUTTA meille määrättiin KAHDEN VIIKON SELIBAATTI!!!! HAH miten sen kestää.

Täällä on varmaan vielä muitakin ( jotka ei vielä ole vaihtaneet palstaa) saman kokeneita ja mua lohduttais todella paljon kuulla muiden km kokemuksia. Miten nopesti te uskalsitte yrittää uudestaan?

Meillä sentään tärppäsi nopeasti eli toivoa on. Jos se haikara saapuisi meille sitten kevään sijasta syksylle.

Plussia kaikille!


VASTAUKSET:


Hansu - 04.10.2009 - 13:43

Ensi alkuun suuret pahoittelut keskenmenosta ja voimia teille. Voin vaan kuvitella tunteen koska itselläni takana jo valitettavat 2 km.a. Viimeisin vielä hyvässä muistissa viime heinäkuussa ja ajatuksissa vieläkin. Ensimmäinen meni kesken vk.lla 10 ja toinen nyt vk.lla 8 ja molemmat ilman keskenmenon oireuta, ei vaan löytynyt enää sydänääniä. Jouduin sitten vielä molemmilla kerroilla hakemaan sairaalasta tyhjennys lääkkeet, pitkä prosessi. Uuden yrittämistä kuitenkin saimme aloittaa jo seuraavassa kuussa mutta muutaman viikon vuoto aina hieman rajoittaa, ehkä toipumisen kannalta hyvä homma. Nyt laskemme päiviä sillä olemme ivf.hoidot läpikäyneet ja alkionsiirrot taas edessä, mukavaa jännittämistä onneksi. Keskenmeno vaan jättää jälkensä ja toipumiseen kannattaa antaa itselleen aikaa, kuki tavallaan.


Ap - 04.10.2009 - 14:33

Kiitos Hansu viestistäsi. Ja pahittelut myös sinne.

Ajattelin kyllä yrittää malttaa odottaa sen pari viikkoa, tosin vuodot kyllä jo melkein loppuneet.

Toivon kauheasti onnea teille yrittämiseen.


Hansu - 04.10.2009 - 16:59

Kiitos! Mulle ainakin lääkäri suositteli että seksi kannattaa jättää vuodon ajaksi ihan tulehdus riskin vuoksi!!! Muuten uuden yrittäminen voi alkaa heti seuraavassa kierrossa ensimmäisten menkkojen jälkeen. Ei muuta kun hyvää ja TOIVEIKASTA syksyä meille molemmille!!


km X 3 - 04.10.2009 - 21:46

Mulla todettiin tuulimuna elokuun alussa ja tyhjäys lääkkeillä, oli rv 10 sillon. Edellinen tuulimuna oli pari vuotta sitten, rv 11 kaavittiin. Ja nyt siis kontrolloitiin hcg verestä pari viikkoo sitten kun ei heti laskenut lääketyhjennyksen jälkeen ja sitten olikin taas hormonit reilusti koholla. Eli raskaana taas! Nyt sit torstaina alko vuoto eli viikko kesti onnea tällä kertaa
Mutta siis sitä yritän sanoo että yritä rauhassa toipua keskenmenosta, mä aattelin ootella ne menkat tässä välissä ennen kuin taas toiveilu alkaa. Vaikka se tässä on omituista että pitkän toiveilun jälkeen pitää alkaa miettiä tota ehkäsyasiaa!!! Ei kai ihan selibaattia sentään

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|