Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - TOIVEILIJAT


| Vastaa viestiin | TOIVEILIJAT |

piinailu alkaa kohta olla jo loppu

nainen85 (yli 2v) - 03.10.2009 - 21:06

Ke olisi testauspäivä. Tähän asti ollu elämäni pisimmät 1,5 vk. Oireitahan on vaiks muille jakaa, rinnat on varmaan isommat kuin ite Pamsulla ja ne on kipeet..Valkovuotoa on tullut ja masu kipeillyt hiukan. Tänään se meni tosi helläksi, tuntuu jo kun painelee sitä, hmm..Tosin nää kaikki voi merkitä vaan tulevia kuukautisiakin. No, mut toiveessa on hyvä elää keskiviikkoon asti


VASTAUKSET:


Aphrael - 03.10.2009 - 21:25

Voi kääk! Muakin jo jännittää teidän puolesta Toivotaan nyt todellakin, että tärppää ja myös pysyy matkassa. Keskiviikkona tulet sitten heti aamusta kukonlaulun aikaan kertomaan testituloksen, että ehdin lukemaan ennen kun menen nukkumaan yövuoron jäljiltä


taotao - 04.10.2009 - 10:54

jännää!!!!

miten maltat olla testaamatta jo mä testailin aina ivf:n ja alkionsiirtojen jälkeen liian aikaisin vaikka se se vasta oli hölmöä! sitten meni turhaan pari testiä aina joten fiksuahan se on testata vasta oikeana testipäivänä!

toivon teille vahvaa plussaa kaikesta sydämestäni!


Vakitaustailija - 04.10.2009 - 11:22

Voin vain kuvitella kuinka piinaavia päiviä sulla on ollut ja vielä pahempia edessäpäin. Toivottavasti oireet on niitä oikeita oireita!

Joku joskus tällä palstalla vannoi kehittävänsä testin, jolla saa heti seksin jälkeen tietää tärppäskö... Missäköhän vaiheessa tuon testin kehittely on??

Jos tää palsta aikoo kaatua, niin toivotaan myös, että pysyy pystyssä tulevan viikon, jotta saadaan tietää testin tulos! Peukkuvarpaat on edelleen pystyssä!

Meillä ovulaatiotesti näytti tänään hedelmällisiä päiviä eli viimeinen yritys ennen hoitoja alkaa. Marraskuussa jännäillään sitten mekin noiden piinapäivien kanssa.


Hansu - 04.10.2009 - 13:33

Heips vaan täältäkin ja voin kuvitella jännityksen!!!! Muistin virkistämiseksi kysyisin että tehtiinkö teille alkionsiirto vai odoteletko ja jännitätkö luomua??? Mulla menossa kiertopäivä 6 ja vime viikolla laitoin hormonilaastarin varmistamaan oikean siirtopäivän parin viikon päähän. Viikon päästä käyn ensimmäisessä ultrassa ja katsotaan missä mennään ja sen mukaan sovitaan siirto päivä. Sitten vaan odottelemaan pakkaspojan sulamista heh heh!!!!!! Meille tehtiin ensimmäinen siirto toukokuussa. Teille kovasti toivon plussa tuulta!!!!


nainen85 (yli 2v) - 04.10.2009 - 19:24

Hansu: meille tehtiin inseminaatio, clomeilla ja menopurilla "avustettiin"

vakitaustailija: toivotaan ettei teidän hoitoihin tarvitsisi mennä

Hihi, tiistaina menen vasta ostamaan testin. Ajan viereiseen kaupunkiin ostamaan sen ettei tule tuttuja vastaan


Hansu - 04.10.2009 - 20:43

Ok, toivotaan oikein paljon onnistunutta inssiä Hengessä mukana!!!


telpe - 05.10.2009 - 10:53

Toivottavasti saadaan kuulla keskiviikkona iloisia uutisia! Plussatuulia!

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|