Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - TOIVEILIJAT


| Vastaa viestiin | TOIVEILIJAT |

arpomista..

a.a. - 03.10.2009 - 14:03

Kun ei jaksais odottaa, haluaisi vaan tietää että kyllä vai ei.

Kuukautiset oli 22.7 ja 26.8. kestää sen 4-5 vrk. Syyskuussa ei näin pitkällä kierrolla sattunut menkkoja tulemaan ja nyt lokakuun alussa ei vieläkään kuulu... Jännittää. Viiltäviä kipuja kuin ekassakin oli alussa, silti uskottelen että menkat alkaa vaan..

Testi kyllä oli nega. Kaksikin halpistestiä. Mutta nega se oli 6 raskausviikkoa esikon kanssa ennenkuin plussa tuli näkyviin. Silloin tein varmaan 7-8 testiä kaikki negaa. Kun ei malta odottaa!!!! Sitäkin tutkittiin silloin verikokeillakin kuukauden aikana parikin kertaa ja nekään ei näyttäneen ennenkuin ultra plussan jälkeen osoitti rvn 6+4...

Ei tässä kiirettä mutta tahtois jo tietää! Näin unta eräänä aamuna, pikkuneiti nukkui vielä ja unissani höpötin pienelle että pikkuveli nukkkuu vielä, heräsin ja koetin uskotella itselleni että mulla on vaan 1 lapsi, ja se nukkuu, eikä ole mitään pikkuveljeä vielä... oli tosi hölmistynyt olo. Unen näin esikostakin, tuuhea tumma tukka ja isot silmät oli tytöllä, ja sellaisen nyytin sainkin, en edes miettinyt pojan nimeä valmiiksi. Mitenkähän jos joskus vielä olen raskaana, tuleeko uneen vai tuliko jo?

Kiitos kun sai pohdiskella...


VASTAUKSET:


Emppu - 04.10.2009 - 14:17

Ollaan vähän samassa tilanteessa.. Mulla oli edelliset kuukautiset ihan samoihin aikoihin kun sulla, kesti n. 7vrk.

Takana 3 negatestiä ja paha mieli (tai siis paha mieli ei oo vielä takanapäin).. Mä en enää usko olevani raskaana tästä edellisestä kierrosta, mutta mulla ei ole myöskään ikinä näin heitellyt kierto!

Oletko miettinyt soittavasi neuvolaan, ja sitä kautta varmistella asiaa, ultralla tai verikokeilla?

Jännä että sä näet tuollaisia unia Mun unet ei toivottavasti merkkaa mitään, on sellasia juttuja tullut viime öinä


ap - 04.10.2009 - 21:17

Nooh, tällä kertaa en hätäile vaan annan ainakin viikon vielä kulua ennen uutta testiä, testaamalla ei tulos kummene ennenkuin aika on ja istukasta hormonia tarpeeksi veressä. Jotenkin tuntuu vaan toiveikkaalta olo ja silti uskon välilä että ei vielä taatusti kuitenkaan, hassu ja höhlä olo Toivon kovasti ja iloinen olen jos plussa tulee vielä, ja tulee joku päivä jos on tullakseen jos ei nyt vielä kuitenkaan.

Tuossa ekassa raskaudessa lekuriin ajoivat kovat kivut ja niiden takia epäiltiin kohdunulkoista raskautta vaikka mitä tulehdusta ym ja ultrattiin ja sanottiin että mene siitä kotiin odottamaan menkkoja ja parin viikon päästä ultrattiin 6 rv sikiö että olen siksi aika optimistinen. plussaa en saanut ennen kuin melkein 6 rvlla. nyt on kovia kipuja ja viiltelyä jotka ei mulla kuulu menkkoihin, välillä tuntuu että menkat alkaa mutta ei vaan ala.

Vaikea olla ajattelematta ja koetan etten pety liikaa jos moonika alkaa taas. Mulla alko menkat esikon ollessa 10 kk ja neiti nyt reilun vuoden joten ei tässä kiire ole eikä kuin 2 kiertoa takana mutta mutta silti, jos jo nyt.. ihanaa.. !!!

Ihanaa toiveilua kaikille ja onnistumisia ja onnea kaikille!!!


ap - 06.10.2009 - 14:01

Menkat alkoi oikein voimalla,,,40 pv kierto äääähh

Ens kerralla sitten.. Parasta kun ei mieti liikaa. Päätettiin ukon kanssa jo ajat sitten ettei yrittämällä yritetä vaan antaa tulla jos on tullakseen.

Mutta miehelle se on helpompi olla ajattelematta asiaa, mutta kun nainen elää sen kuukautiskierron mukana ja katsoo kalenteria ja pohtii jne jne jne

Plussatuulia toiveilijoille, taustailen tääl harvakseltaan.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|