Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - TOIVEILIJAT


| Vastaa viestiin | TOIVEILIJAT |

kuukautiset myöhässä, negaa näyttää

Nappisilmä - 29.09.2009 - 17:53

Hei

Osaatteko auttaa?

Ollaan yritetty vuoden verran lasta. Tuloksena on 2 todettua km. Nyt on kuukautiset myöhässä 40 pv ja silti testi näyttää negaa. Soitin tk:hon ja sieltä sanoi, että odottele vielä pari viikoa ja tee testi, hän myös epäili että jos on jotain hormonihäiriöitä. En jaksaisi millään vain odotella kuukautisten alkamista. Voikohan olla pientä mahdollisuutta että sittenkin olisin raskaana?

Toivottavasti nyt jotain tapahtuu suuntaa tai toiseen.


VASTAUKSET:


Emppu - 29.09.2009 - 17:59

Mulla on kans menkat myöhässä (tosin vain 7pv), ja parikin negaa jo takana.. Mä en jaksaisi nyt alkaa setviä mitään hormonihäiriöitä, että sais luvan alkaa.

Jos sulla on oikeasti noin paljon myöhässä (eli jäänyt ainakin yhdet kokonaan väliin), niin jos itse olisin sinun tilanteessa marssisin lääkärin puheille ja sanoisin että haluaisin asiaan selvyyden. En tiedä mitä kokeita ja testejä voivat tehdä, mutta kait ne nyt jotain sentä


Nappisilmä - 29.09.2009 - 18:07

Tarkennus edelliseen siis edellisitä kuukautisista on kulunut toi 40 päivää, mutta melkein 2 viikoa kuukautiset on myöhässä


Aphrael - 29.09.2009 - 18:40

Nappisilmä: Mulla ollut aina ilman hormonaalista ehkäisyä syksyisin yksi kierto joka venynyt kahden mittaiseksi.. Ja aika täsmällisesti muistaakseni ollut samaan aikaankin syksystä. Nyt itseasiassa ilmeisimmin menossa tuo samainen kierto.
Ehkä kannattaa vaan odottaa ja jos ei menkat tule silloinkaan kun seuraavien pitäisi tulla niin sitten lääkäriin. Ja jos tulee mutta seuraavakin kierto venyy hirmuisen pitkäksi niin silloinkin lääkäriin. Sehän on siis aivan normaalia, että ovulaatiota ei joka kuukausi tule ja silloinhan menkat voivat viipyä pitkäänkin.
Toki välillä kannattaa raskaustestiä tehdä jos kuitenkin mahdollista raskautua, koska se ovishan voi noin pitkässä kierrossa olla koska vaan tai olla kokonaan olematta.


telpe - 30.09.2009 - 09:01

Mullakin on viime keväänä kierto 63 päivää ja siinä vaiheessa kun aloin testailemaan raskaustesteillä, niin ovis oli vasta tuloillaan. Ihmettelin vatsakipuja ja sittemmin olen yhdistänyt nuo kivut tuohon ovikseen. Eli sullakin voi tuo ovis olla vasta tulossa, jos sulla on jäänyt yhdet menkat välistä. Kannattaa puuhailla siellä makuuhuoneen puolella varmuuden vuoksi, jos vaikka tulis myöhänen tärppi. Itseasiassa meidän esikoinenkin sai alkunsa pitkästä kierrosta jotain kp50+. Tsemppiä!


Nappisilmä - 30.09.2009 - 17:38

No nyt ne tänään sit alkoi. Mutta ihmeen pitkä kierto oli 41 kp ja yleensä on toi 28 tai 30 kp. Mut nyt ainakin tiedän missä mennään taas

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|