Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - TOIVEILIJAT


| Vastaa viestiin | TOIVEILIJAT |

Pelottaa että menkat alkaa

Hertta88 (yk7) - 26.09.2009 - 19:05

Jep.. Nyt on kp 29/26-30 ja pelottaa tosi paljon että menkat alkaa.. Tänään ei oo paljoa ollut menkkatuntemuksia, mutta eilen ja toissapäivänä oli. En vaan tiiä miten taas sitten jaksan innostua uuteen yritykseen. Ja koko ajan alkaa pelottaa enemmän myös se että meissä on jotain vikaa..

Tää menee oikeesti jo ihan yli. Joka kerta ennen veskiin menoa jännitän ja oon varma et menkat on alkanu, mutta sitte huojennun ku paperi on puhdas.. Rukoilen vaan koko ajan mielessäni että meiän vauva ois saanut alkunsa.. Tää on jotenkin tosi raastavaa.. On niin monta mahdollista päivää menkkojen alkamiselle ja jännittää sekin että jos kierto venyy.. Ku oiski kellontarkka kierto!

Onko täällä keillä muilla jännät ajat? Toivottelen kovasti plussaonnea!


VASTAUKSET:


Minä vain - 26.09.2009 - 19:16

Täällä sama tilanne, vajaan viikon verran ollut pieniä menkkamaisia tuntemuksia alavatsalla, ja samallalailla jännään wc:ssä käynnin yhteydessä, tarkistan onko paperi puhdas!
Meillä vain on se tilanne että olin elokuun alussa laparoskopiassa ja mulla todettiin endometrioosi, kaksi vuotta yritystä takana, vatsaontelossa kiinnikkeinen tilanne. Saivat kuitenkin virtauksen vasemmalle puolen ja on kuitenkin pieni toive tulla luomusti raskaaksi ja nyt tosiaan toivon sitä kaikesta sydämestäni ettei tarvitsisi keinohedelmöitykseen saakka mennä! Muuten jos menkat alkaa niin edessä ois ovulaatio induktio mahdollisesti siihen lisättynä inseminaatio!

Pidän sinulle peukkuja että menkkasi eivät ala! pidä sinäkin minulle


Nordea - 26.09.2009 - 20:58

Morjens Tänään on kp 24 ja kohta on jännät ajat Tosi menkkatuntemuksia on ollut jo kierron keskivälissä, niin pienen pieni ajatus on siitä, että ehkä voisinkin olla raskaana??? Mutta en uskalla ajatella kauheesti sitä, ettei vaan sitten pety niin kamalasti Toivotaan, ettei meillä kellää ala


Aphrael - 26.09.2009 - 21:09

Minulla menkkatuntemukset vaan jatkuvat vaihtelevasti. Välillä ei ollenkaan, välillä olen varma, että alkoivat. Vaan eipä ole alkanut. Tässä kierrossa raskautumismahdollisuudet lähes nollissa, joten taitaa vaan luonto kiusata minua entistäkin pidemmällä kierrolla. Nyt menossa kp 39 ja viime kierto oli 37 päivää. Tässä kierrossahan minulla oli ovistuntemuksia jo paljon aikaisemmin. Laskin jo alkuvaiheessa, että taitaa tulla lyhyempi kierto, mutta ei näköjään. No maanantaiaamuna olen päättänyt testata vielä jos ei tätiä näy, mutta jos silloin nega niin unohdan testaamiset kokonaan, koska mahdollisuudet ovat sitten tässä kierrossa nollissa. Peittoja ei ole tullut heiluteltua olosuhteiden vuoksi muutamaan viikkoon :|

Peukut pidetään pystyssä, että edes joku teistä plussaa, mieluiten jokainen


Hansuuh - 26.09.2009 - 21:26

pidän peukkuja ja vaikka varpaitaki, ettei ne menkat ala meistä kellään. tuossa justiin eilen testasin ja negaahan se näytti. tätin siis olis pitäny eilen tulla. mutta... joku viivästys sille on matkalla tullu, ko ei sitä näy vieläkään... jos siinä testissä oli sittenkii vikaa... no, en toivo liikoja ja ootan, että ne menkat alkaa hetkenä hyvänsä, mutta jännää tämä on silti.


Helmiliini - 27.09.2009 - 02:33

Täällä myös jänniä aikoja eletään, menossa kp 25/~27. Menkka tuntemuksia ei ole vielä ollut, yleensä ne kyllä alkaakin melkein samaan aikaan kun vuotokin. Viikon verran ollut nipistelyjä ja sellaista "pistävää" tuntemusta alamahalla. Rinnat olleet myös hieman arat. Myös valkovuoto ollut runsaampaa. Mutta nämähän voi myös olla merkkejä lähestyvistä menkoista. Ensi viikolla sitten nähdään, alkaako menkat vai pääsenkö testaamaan. Testaaminenkin pelottaa, kun kyllä se nega varmasti vähän kirpaisee. Vaikka pitkään ei ole yritystä vielä takana. Mutta toivossa on hyvä elää.
Plussatuulia kaikille! Peukut pystyssä!


Vattunen - 27.09.2009 - 10:43

Täällä kp. 40/28-38. kp38 tein nega testin, mutta vielä ei tätiä näy. "Menkkakivut" mulla on ollu jo 4 päivää, joten olishan se kiva tietää et mitä täällä mun kropassani nyt tapahtuu.


Aphrael - 27.09.2009 - 11:00

Vattunen, Mä kanssa juuri katselin tuota mun "kierronselvityspäiväkirjaani" ja sen mukaan menkkatuntemuksia ollut nyt viikon verran. Edellisessä kierrossa kolme päivää. Tosin tässä kierrossa ollut kaikenlaista nippailua, vihlontaa ja kipua vatsallakin paljon enemmän kuin edellisessä, jossa nuo ajoittuivat juuri oviksen edelle. Taitaa olla suurin osa näistä minun kaikista tuntemuksista siis suolistosta lähtöisin kuitenkin Ei muuta kun uutta testiä kehiin molemmilla jos ei tätiä kuulu..


HHyk6 - 27.09.2009 - 11:41

hertta88, täällä on ihan samankaltaisia tuntemuksia.
Harkitsinkin jo, kun on alkanut tämä yritys menemään ihan liikaa stressin puolelle kun ei tärppää, että pidämme taukoa yrityksen kanssa ja aloitan ensi kuun alussa pillerit uudestaan.
Onneksi mies sai puhuttua mut ympäri ja jatketaan menemään tällä systeemillä. Onko kellään vinkkejä miten saa oikeasti stressin pois?
Alkaa se toivo oikeesti hiipumaan, ja pelko vaan kasvaa etä meissä on jotain vikaa. Tietäen vielä sen että vanhemmatkaan eivät saaneet luomusti lapsia, vasta kun 11 vuoden jälkeen. Haluaisin saada jostain varmuuden ettei se varmasti ole perinnöllistä??
Se ehkäpä on suurin syy miksi stressaan niin paljon, ja en pysty rentoutumaan asian takia.


Lare - 27.09.2009 - 12:40

Toivotaan hertta ettei menkat alkais! Musta tuntuu kans ihan samalta, joka kuukausi on toiveissaan, että olis raskaana, sit tekee testin ja sen nega ja sit menkat alkaa, kyllä siinä muutama päivä menee harmitukseen, että miks muut saa, muttei mee!! tiedän tosiaan tunteen. itsellä pitäis alkaa viikon päästä pe-la, että sitten jännäillään, oviksen aikaan, kyllä touhuiltiin todella paljon ovistestejä ajattelin kokeilla ens kiertoon, jos ei nyt tärpänny! Voimia sulle sinne!


Hertta88 (yk7) - 27.09.2009 - 13:59

Kiitos kaikille tsemppauksesta! Ja on hyvä kuulla ettei ole yksin näiden tuntemustensa kanssa..

HH, mä mietin yks päivä ihan samaa! Että jos söisin pari kuukautta pillereitä et sais tän stressin pois.. Kun silloin kun on ilman ehkäisyä miettii koko ajan että tulenkohan raskaaksi tästä kierrosta, koskakohan on ovulaatio, ja ovulaation jälkeen miettii sitä että onko raskaana, koska menkat alkaa, ja tarkkailee jokaista tuntemusta. Ei kuitenkaan oikeesti kannata niitä pillereitä aloittaa kun lapsi on niin kovasti toiveissa. Nehän voivat pahimmassa tapauksessa vaan sekottaa kiertoja! Muita stressinhallintakeinoja pitäis löytää.. Mulle toimii ehkä parhaiten liikkuminen. Reippaalla kävelylenkillä rentoutuu ja saa koottua ajatuksiaan. Mä muuten kerroin äidilleni tästä meiän toiveilusta ja kaikesta, oli pakko saada purkaa. Heillä oli kestänyt reilu vuosi ennen kuin saivat mut alulle, mutta tärppäsi sitten loppujen lopuksi ihan luonnollisesti. Kait se on vaan niinkin, että joillain naisilla kestää pidempään, jotkut taas on hyperhedelmällistä sorttia ja pamahtaa aina heti paksuksi. Mä oon nyt koittanu ajatella, että ainakin tämä aika valmistaa koko ajan tulevaan raskauteen ja äitiyteen, ja saanhan koko ajan suoritettua opintojakin pitemmälle ja säästettyä rahaa vauvaa varten. Ja jos jotain ongelmia sitten ilmenee niin onneksi nykyään on hyvät hoidot joihin mieskin on valmis lähtemään heti sen vuoden rajapyykin täytyttyä.

Mulla ei oo vieläkään menkat alkanu, mutta semmosia tuntemuksia on mahassa ja alaselässä. 99% varmuudella ne alkaa huomenna tai ylihuomenna viimeistään.. Aina sitä kuitenkin elättelee jotain toivonkipinää..

Hirmusti tsemppiä ja jakselemisia kaikille toiveilijoille!


Hertta88 (yk7) - 28.09.2009 - 08:04

Nyt jännittää ihan törkeesti.. Menossa kp 31/26-30. Oon parina päivänä huvikseni mittaillu lämpöä ja se on ollu 36.8-37.1, vaikka normaalilämpö mulla on 36,6. Kuitenkin mahatuntemusten perusteella menkat on alkamassa.. Toivon kyllä niiin paljon ettei ne ala.. Tuntuu että nyt on paremmat mahdollisuudet kuin koskaan aiemmin. Mut sais ne menkat luvan alkaa tänään jos on alkaakseen ettei kierto veny enempää! Pitäkää peukkuja! Aikaisintaan meinaan testata keskiviikkoaamuna.


MM - 28.09.2009 - 14:40

Toivon niin kovasti Hertta että olisit raskaana.. Mutta jos ei olekaan tärpännyt niin toivottavasti ne menkat sieltä nopeesti tulisivat ettei sinun tarvitse jännätä ja odottaa että alkaako vai ei..
Hyvä että sait juteltua äidillesi ja purkaa mieltäsi. Ihannehan olisi että pystyisi olemaan ilman ehkäisyä mutta silti siitä yrittämisestä ei tulisi stressiä vaikka kestäisikin, no, helpommin sanottu kuin tehty, tiedän sen. Hyvä että näet tilanteessa myös positiivisia puolia että pääset koko ajan opinnoissasi pitemmälle ja rahaa säästyy.

Tsemppihaleja ja jaksamista sinulle!!


HHyk6 - 29.09.2009 - 09:27

Hertta88, toivon sinulle kovasti plussaa


telpe - 29.09.2009 - 11:20

Voi kun teillä ois nyt tärpännyt, Hertta88! Peukkuja kovasti

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|