Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - TOIVEILIJAT


| Vastaa viestiin | TOIVEILIJAT |

Minä täällä taas

MM - 25.09.2009 - 13:54


Moi vaan kaikki!!

En ole pitkään aikaan käynyt täällä ja tännehän on tullut ihan mielettömästi kaikkia juttuja ja kirjoituksia! Minulla on kesäloma loppunut jo muutama viikko sitten ja arki painaa päälle, heh heh..

Miehen lämmittely on menossa vielä eli jutellaan tulevaisuudesta ja lapsista yms. mutta ehkäisyä ei olla vieläkään pois jätetty vaikka kovasti olen siitäkin vihjaillut ja sanonut hänelle että sanoo sitten kun tuntuu siltä että voidaan jättää ehkäisy pois niin minä olen kyllä valmis siihen.

Raastavaa.. Työkaverini kutsui minut (ja muitakin meidän töistä) katsomaan muutama kuukausi sitten syntynyttä vauvaansa mutta minusta vain tuntuu etten halua enkä voi mennä. Tiedän olevani kateellinen sika mutta en vain pysty mennä katsomaan hänen onneaan. Pitäisi ajatella että olen vielä nuori ja eihän tässä ole kiire minnekään mutta kun en vaan osaa.

Kysyin jo mieheltä eilen että olenko huono ihminen ja eikö hän rakasta minua kun ei kerran halua lasta kanssani (kärjistys, tiedän että hän haluaa lapsen kanssani mutta ei vielä).. Oli vaan pakko saada kuulla että hän rakastaa minua yms ja että olen hyvä ihminen ja hänelle tärkeä.

Typerää miten iso ongelma tästä voi tulla. Ehkäisy oli siis pois kesällä noin kolmisen kuukautta mutta sitten mies alkoi jutella että entä jos odotettaisiin vielä tms. ja otettiin ehkäisy taas käyttöön. Minä masennuin ihan täysin enkä ymmärtänyt mitä tässä pitää enää odottaa kun ollaan jo monta vuotta yhdessä oltu. Yritän/yritin kuitenkin ajatella että sitten vauvan on hyvä tulla tähän maailmaan kun minun lisäkseni myös mies on täysillä mukana tässä. Pitää vain jaksaa odottaa vaikka tämä asia on koko ajan mielessä.

Kondomilla on siis ehkäisty kesän jälkeen. Kierrot ovat pitkät ja epäsäännölliset ja nyt ihmetyttää kun kiertopäivä 59 menossa jo eikä menkoista tietoakaan. Entä jos sittenkin......? <3 <3 <3
Tosin aika epätodennäköäistähän se olisi. Teen varmuuden vuoksi raskaustestin ja KUN en ole raskaana niin varaan gynekologille ajan että mikä mättää kun en vuoda normaalisti.

Pakko yrittää ajatella jotain mielekästä ja lähteä vaikka shoppailemaan että mieli vähän piristyy. Ehkä se mies joskus lämpiää ajatukselle ja minusta joskus vielä tulee äiti.

Plussia ja halauksia kaikille!!


VASTAUKSET:


BlueMoon - 25.09.2009 - 14:33

Meillä oli niin päin, että mies pehmitti minua (ei kuitenkaan hiillostanut) useita vuosia ja sitten, kun ei juurikaan edes puhunut aiheesta aloin pikkuhiljaa lämmetä ajatukselle. Luultavasti kuitenkin ikä ja naimisiinmeno vaikuttivat asiaan suotuisasti minun kohdalla. Aika ja muiden asioiden miettiminen, harrastaminen yhdessä ja ehkä tuttavien tai sukulaisten lasten kanssa touhuaminen voi aktivoida vaistoja vanhemmuuteen. Aivan varmasti sinusta tulee vielä äiti jonain päivänä. Saanko kysyä, minkä ikäinen olet?


Nordea - 26.09.2009 - 20:55

Voi ämmäseni sinä olet täällä!!! Minäkin palasin hihiii

Toivottavasti miehes kohta jo haluis sen pikkaisen

Mulla menossa tänään.. ööö.. en oo perillä ollenkaa enää.. ootas...

kp24 eli ei vielä testata eikä vielä intoilla, tämmönen sopiva keksiväli tässä


MM - 28.09.2009 - 14:31

BlueMoon: En ole vasta kun 23 eli kiirettä ei vielä iän puolesta ole. Yritän ajatella muita asioita ja mennä vaikka jollekin kurssille että saan ajatuksia pois tästä.Nordea: Tottakai minä palasin. En osaa poiskaan olla vaikka en varsinainen toiveilija (vielä) olekaan. Mutta kun mies näyttää vihreää valoa niin sitten olen!!!

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|