Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - TOIVEILIJAT


| Vastaa viestiin | TOIVEILIJAT |

sairaala käynti

sartsa - 24.09.2009 - 12:49

eilen nyt sitten sairaalassa kohtu tyhjennettiin lääkkeiden voimalla. onneksi ei tarvinnut kaapia, muuten olisin joutunut jäämään sinne yöksi kun nyt kaikenkaikkiaan aikaa meni vain 12h joka tuntui silti ikuisuudelta. nyt sitten veren vuoto kestää kuulemma 3-4vk että kauankin meinaa päästellä. ja sen jälkeen sitten tosissaan odotellaan sitä tätiä että saa alkaa sen yrittämisen. nyt itsellä jo henkisesti parempi olo kun on tosiaan tajunnut ettei sitä vauvaa tule. kaikesta huolimatta ollaan yritetty tastäkin löytää hyvät puolensa jotka tuntuu kyllä jäävän hirmu vähiin. mutta ollaan miehen kans päätetty selvitä tästä toistemme tuella ja huolenpidolla. ja yks asia jonka oon tämän viikon aikana ainakin tajunnut on se että rakastan miestäni aivan hirmusesti enkä voisi olla onnellisempi että olen saanut hänen kaltaisen miehen vaikka välillä tetysti kenkä puristaa mutta se nyt kuuluu elämään.

haluan vielä kiittää kaikkia osanotosta, se merkitsee tosi paljon vaikka tämä onkin "vain" netissä käytyä keskustelua. mutta nyt plussa tuulia teille kaikille


VASTAUKSET:


Hansuuh - 24.09.2009 - 13:00

jos ei pahaa, niin jotain hyvääkin. hienoa, että ootte miehesi kans yksissä tuumin toistenne tukena ja turvana.

koittakaahan jaksaa!


toivo (n. 2,5v) - 24.09.2009 - 13:11

Voi sartsa, pari päivää palstalta poissa olleena luin kirjoituksesi alempaa ja todella pahoillani olen teidän puolesta! Ihan varmasti selviätte tästä yhdessä ja ennen pitkää teillä on se oma ihana nyytti sylissä joka parantaa viimeisetkin arvet. Voimia ja haleja!


phedra - 24.09.2009 - 13:24

2 keskenmenoa (jo) kokeneena voi todella sanoa että otan osaa suruunne!

Hienosti olette kuitenkin onnistuneet kääntämään huonot tunteet positiiviseksi. Voimia teille ja uusia plussa tuulia!


mrs Jones - 24.09.2009 - 13:53

Itsekin olen kokenut keskenmenon 7 viikkoa sitten, lääkkeellinen tyhjennys tehtiin. Mulla ei vuotoa tullut kun viikon mutta 3 viikkoa siitä hcg-arvo oli vielä koholla ja nyt odottelen kontrollin tulosta. Itse mietin tapahtuman jälkeen että haluanko heti jatkaa yrittämistä, jos vaikka tulisi toinen km perään. Kuinka paljon surua ihminen kestää... Mutta kylläkin muutamassa viikossa asia meille selkiintyi että sen oman vauvan eteen tekee kaikkensa. Kaikkea hyvää teidän tulevaisuuteen!!


Hertta88 (yk7) - 24.09.2009 - 15:00

Ihanaa kun sulla on niin hyvä mies. Vaikeuksien kautta voittoon Pitkältä kuulostaa tuo vuotoaika, kovasti voimia vielä!


sartsa - 24.09.2009 - 15:33

ajattelin kerätä kaikki vauva jutut kaappiin hetkeksi. kun toisella pöydällä on vauva-lehti (ehdin senkin jo tilata), toisella kaks-plus (sain neuvolasta), sitten on odotuskirja, vauvakirja, äitiyskortti, sikiöseulonta papereita, h&m kuvasto äitiysvaatteiden kohdalta auki, jääkaapinoves neuvola ajat jne jne. kaikki on aivan täysin maanantain jäljiltä. tuntuu että kattoo sitte mihin suuntaan vaan tulee joku vauva paperi silmiin. ne sais ny itte kävellä johonki lootaan mun puolestani. puuh...


Mafalda - 25.09.2009 - 12:20

Omia kokemuksia kerron sen verran, että ei mun tarvinnut jäädä yöksi kaavinnan jälkeen, mutta varmaan käytännöt vaihtelee?

Mullekin sanottiin, että pitää odottaa yhdet menkat, mutta netisä luin tutkimustietoo jonka mukaan ei tarvi; raskaus ei ala "liian aikaisin" jos kohtu ei kerta ole valmis.

Jälkivuoto voi (onneks) loppua aikaisemminkin, mulla kesti vaan viikon ja menkat alkoi siitä viikon päästä eli n. kaks viikkoa kaavinnasta (muistaakseni).

Kovasti toivon voimia surun voittamiseksi teille molemmille.


Pixie-yk 9 - 25.09.2009 - 19:21

Kiva että sulla on jo positiivisempi olo *hali*

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|