Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - TOIVEILIJAT


| Vastaa viestiin | TOIVEILIJAT |

Ovistesteitä

phedra - 24.09.2009 - 09:05

Onko kenelläkään muulla ollut samaa ongelmaa ettei liuskatesteillä saa ovista näkyviin? Ihan ohjeiden mukaan olen tikutellut ja välillä ohjeiden vierestä, siltikään ei mitään.

Ja ihan varmasti ovuloin kun se on ultralle tarkistettu.
Olisko muita parempia testejä?? Vinkkejä kaivataan...


VASTAUKSET:


tuulia - 24.09.2009 - 09:52

Mulla nyt ei vastauksia sun kysymykseen oo,itekin tuskailen samojen asioiden parissa..lähinnä mietin sitä et kun ostin apteekista ovistestin clearblue tai joku tuon niminen se muistaakseni on..niin näyttääkö se jo päiviä ennemmin tulossa olevan oviksen vai vasta silloin kun ovikseen on noin 24-36? tuntia? Mikä testi sulla on? onko mahollista et oisit tehny sen jotenkin väärin tms..?


telpe - 24.09.2009 - 10:04

Tässä on hyvä tietoisku testeistä.

http://www.kuopionlaakeinformaatiokeskus.fi/kysymys/kysymys4-09.pdf

Eli joillakin hormonitaso on niin matala, ettei se oviksenkaan aikaan nouse testin vaatimalle tasolle, siis näy vahvana viivana. Pitää vaan tarkkailla sitä milloin se viiva on vahvempi kuin yleensä. Mulla normaalisti ei näy mitään, kaks päivää ennen ovista näkyy haamu, päivä ennen ovista näkyy selkeä viiva, ovispäivänä edellistä hieman tummempi ja oviksen jälkeisenä päivänä enää haamu. Nuo selkeätkin viivat on paljon vaaleammat kuin kontrolliviivat, mutta ne kuitenkin kertoo mun hormonitason nousun.

Voisko sullakin olla matalahko hormonitaso? Minkälaisia viivoja sinä saat näkyviin?


Jennie - 24.09.2009 - 10:09

Tuttua kauraa! Mä en ole ikinä saanut plussaa liuskatesteillä. Elämäni ensimmäisen (ja toistaiseksi ainoan) plussan olen saanut Clearbluen digitaalisella testillä. En aio enää muita testejä käyttää!


phedra - 24.09.2009 - 10:26

Kiitos vastauksista...

Telpe: mulla tuli vaan yksi haamu päivää ennen ovulaatiota ei muuta
Tuosta hormooni tasosta en tiedä.

Testejä olen ostanut milloin kotitesti, raskauskeiju, mammaksi.fi jne. Eli aika monta eri testiä olen kokeillut mut vielä en ole tuota clerblue:n digitaalista. Täytyy varmaan seuraavaksi sitä kokeilla.


telpe - 24.09.2009 - 14:52

Eli sulla on sitten vielä matalampi hormonitaso kun mulla. Periaatteessa se haamu on sulla se ovisplussa.

Tuo clearblue on varmaan tosi hyvä, mutta mulle se ei sovi, kun mun kierto on niin epäsäännöllinen. Saatan joutua tikuttamaan 12 päivää ennen ovista, joten tuo 7 päivää ei riitä mihinkään. Mulla on ovis ollut tän vuoden aikana kp20, kp31 ja sitten jotain kp40+.
En sitten tiedä miten se suhtautuu tuohon matalaan hormonitasoon. Se ilmeisesti "muistaa" edellisen päivän mittauksen ja osaa sitten ilmoittaa tason nousun, eli voisi toimia sulla. Plussatuulia!


Vakitaustailija - 24.09.2009 - 18:09

Mulla liuskatestit ei ole varmaan kertaakaan näyttäneet "vahvaa plussaa" eli että ois ollut yhtä vahvat viivat. Oireista olen kuitenkin tunnistanut oviksen ja sen jälkeen testi on näyttänyt selkeästi yhtä viivaa eli negatiivista.

Mulle lääkäri suositteli hoitoja varten digitaalista ovistestiä, kun se on luotettavin. "Nettitestien" kanssa on kuulemma ollut ongelmia, etteivät näytä selkeästi.

Tänään kävin juuri tuollaisen digitaalisen testin ostamassa: 48,68 euroa!!!! Huh huh! Toissapäivänä katselin netissä vastaavaa 31 euroa, eikä tule edes postikuluja. En vaan silloin netistä tilannut, kun katselin siellä kahta erilaista samanmerkkistä ja en ollut varma oliko tuo 31 euron joku kopio, mutta ihan samanlainen se olisi ollut kuin tuo apteekista ostettu. Tosin tässä vaiheessa ei hintalappuja enää katella, kun vauvaa on sen verran kauan tehty.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|