Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - TOIVEILIJAT


| Vastaa viestiin | TOIVEILIJAT |

inssissä käyty

nainen85 (yli 2v) - 23.09.2009 - 18:07

Eli inssissä käyty ja eipä ollut sen kummempi operaatio. Aikaa meni 15 min eikä sattunut yhtään. Spermassa oli kuulema paaaljon siittiöitä ja halukkaita menemään eteenpäin Hyvä on se, että kääntyivätpä kumpaan suuntaan tahansa niin kummallakin puolella on maali vastassa Mahdollisuushan raskauteen on vain 15% luokkaa, mutta eipä se normaalistikaan "tavallisilla" ihmisillä ole kuin 20%. Tästä alkoi 2 viikon piina, jospa lopussa seisoisi palkinto
Kertokeehan muutkin inssikokemuksianne


VASTAUKSET:


Aphrael - 23.09.2009 - 18:22

Hienoa, että sujui hyvin eikä ollut epämukava kokemus. Jännityksellä jään peukut pystyssä odottamaan miten teidän käy


Vakitaustailija - 23.09.2009 - 18:40

Nyt se jännitys vasta alkaa! Tässä kohtaa kun saisi ne ajatukset ihan muualle, eikä miettisi onnistumista. Peukut on pystyssä!

Itse soittelin tänään ultra aikaa, jotta oltais saatu hoidot alkuun. Läpi ei meinannut millään päästä, jonottelin eka yli kymmenen minuuttia ja yritin myöhemmin uudelleen, jolloin viiden minuutin päästä vastattiin. Aikoja oli vain yksi, sekin eri lääkärille ja niin pahaan aikaan, että en sitä sitten ottanut. Seuraavaan kiertoon ehdin paremmin varautumaan ja pystyn lähtemään ihan mihin aikaan vaan. Nyt koko juttu tuli niin yllättäen, kun en osannut edes odottaa viime viikon lääkäriaikaa ja että vielä heti hoidotkin aloitetaan. Naistenklinikaltakin sanottiin, että heillä on nyt hirveesti ruuhkaa, joten ilmeisesti oli ihan tyytyväinen, kun suosiolla odotan kuukauden eteenpäin.


nainen85 (yli 2v) - 23.09.2009 - 19:47

Vakitaustailija, harmi kun menee ensi kiertoon..Mutta onnea kuitenkin siihen tulevaan
Mun on pakko kehua omaa poliani, kun sinne on aina heti päässyt puhelimella läpi, aina ollut sama lääkäri (ja vielä jopa sama sairaanhoitaja!) ja kaikki on hoitunut sutjakasti. Sama lääkäri jopa tähysti mut..Ja hän on aivan ihana tyyppi. Kuten myös tämä sairaanhoitaja. En edes uskaltanut toivoa näin hyvää palvelua julkisella puolella..Millainen hoitohenkilökunta teillä on vakitaustailija?


Mafalda - 23.09.2009 - 20:33

Mielelläni kuulisin sitten miten teille käy. Itse olen aika skeptinen inssin suhteen, mutta toivon teille parasta mahdollista lopputulosta! Meillä siellä se lähete odottaa, mutta...


Serpentiini - 24.09.2009 - 09:37

Toivotaan parasta mahdollista tulosta
Kiva että meni teillä noin hyvin.


Jennie - 24.09.2009 - 10:03

Kovasti pidän sinulle peukkuja pystyssä! Tulethan kertomaan miten kävi!

Itsekin odottelen ekan inssin tuloksia.. katsotaan ensi viikolla tuleeko täti vai palkinto. Jännittää jo!


Smirg - 24.09.2009 - 10:31

Mä ite jännitän jo nytten, kun ensi viikolla ois mahdollisesti inssi. Ja ehkä vähän siksikin, ett mua toi edellinen kerta vähän sattui, mutta toisaalta nytten siihen osaa jo vähän varautuu.. Mutta jaksamista odottamisen odotteluun nainen85!


Hertta88 (yk7) - 24.09.2009 - 14:49

Kovasti plussaonnea! Koita saada nää pari viikkoa jotenkin kulumaan. Ei kyllä varmasti oo helppoa olla ajattelematta asiaa.


telpe - 24.09.2009 - 15:06

Toivotaan nyt kovasti, että teillä onnistuis! Kaks viikkoa saat elää tulisilla hiilillä. Pidetään peukut pystyssä!


nainen85 (yli 2v) - 24.09.2009 - 16:16

kiitti kannustuksesta Viime yönä mä näin unta kaksosista...Sitäedellisenä taivaalta satoi munasoluja
Tsempit Jennielle piinaan, hitsi sul on puolet lyhyempi odotus *kade* Smirg: joo kyllä se emättimen "levitys" tuntui vähän inhottavalle, mutta ei se onneksi sattunut ollenkaan. Sattuiko sulla just se vai?


taotao - 24.09.2009 - 17:59

täällä peukut pystyssä plussan puolesta


Vakitaustailija - 24.09.2009 - 18:00

Lupaavia unia sulla nainen85!

Mä olen kans ollut päällisin puolin tyytyväinen julkisen puolen palveluun. Perustutkimuksissa omassa sairaalassa harmitti vain yksi "te olette vielä nuoria" kommentti, kun en itse koe olevani nuori ensisynnyttäjäksi.

Naistenklinikalla on ollut myös käynneillä hyvä palvelu ja erityisen tyytyväinen olen ollut siihen, että hoitaja käy ilmoittamassa, jos lääkäri on myöhässä. Ilmeisesti molemmilla kahdella käynnillä oli sama lääkäri, mutta ei mulla nimi jäänyt ekalla kerralla mieleen eikä kasvot, huone kuitenkin oli eri. Ja sen olis kai tarkotus tehä hoidotkin, jos vaan aikoja riittää. Puhelinpalveluun en ollut tyytyväinen, koska siellä vaan naureskeltiin, että tuutte kesän aikana raskaaksi, ei puhuta jatkoista.

Ja laparoskopiassa Kätilöopistolla oltiin myös kasvokkain ihania, mutta myöhemmin puhelimessa hyvin tympeitä ja inhottavia.

Eli puhelinpalveluun voisi satsata myös, eikä vain kasvokkain tapahtuvaan kommunikointiin.

Niin ja mulle tää oli myös eka kerta, kun jouduin jonottamaan puhelimella. En tiedä onko sillä vaikutusta, että niiden ajanvaraussysteemit ja numerot muuttui? Ja kuten se hoitaja siellä sano, että heillä on nyt hyvin ruuhkaista. Ovat varmaan syksystä ottaneet paljon porukkaa sisään. Meillekin tämä nopea pääsy tuli yllätyksenä, kun lääkäri silloin puhelimessa sanoi, että marraskuussa saamme itse varata ajan.


tyhmä - 24.09.2009 - 21:07

mikä on inssi?


Pokušaj - 25.09.2009 - 10:58

IIiiiiiiiihhhhhhhhhh.....mä ratkeeeeeeennnnnn....jännännnnnnnääääääääääää!!!!!!

VOi kun nyt heti tapahtuis ratkasevia ja hohhohoooooo...oiskin kaksoset!!!! Ihan parasta!!!!

Voi että miten mä toivon teidän puolesta tätä..!!!!!!!!!
Hedelmällistä syyskuun loppua ja elokuun alkua!!!!


Smirg - 26.09.2009 - 23:50

Mä varmaan oon niin kipuherkkä, kun mulla sattui se katetrin laittokin.. Mutta kun se kipu kuitenkin on ihan heti ohi, niin kyllä sen kestää, kun tietää mitä hyötyy siit voi olla.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|