Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - TOIVEILIJAT


| Vastaa viestiin | TOIVEILIJAT |

tuulimuna (piti olla 10+0)

sartsa - 22.09.2009 - 18:18

elikkä eilen manantaina kävin tavallisella neuvola käynnillä jolloin neuvola täti ei nähnyt ultralla mitään tuosta mahan päältä. laittoi mut sitten terveyskeskukseen käymään kun siellä on emätin ultra. eipä löytänyt lääkärikään kuin sikiöpussin ja sanoi että jos kerta viikkoja on 10+0 pitäisi siellä jo jotain näkyä. no hän laittoi minut käymään sairaalassa jossa kynekologi totesi ettei kohdussani ole elämää vain sikiöpussi. siellä sain sitten mifegyne-tabletin ja nyt huomenna menen aamulla 8.00 saamaan muut lääkkeet ja se pussi poistetaan ilmeisesti kaapimalla jos ei muuten lähde. on todella paha olla jotain mihin uskoi niin lujasti selvisikin olevan vain kuvitelmaa, ei siellä ole kuin joku kirottu pussi joka aiheuttaa täysin kuitenkin kaikki raskausoireet. mihin sitä enää uskoo, tein kotona kuukausi sitten 2 positiivista raskaustestiä jonka jälkeen kävin tk:ssa tekemässä positiivisen testin. rinnat on ollu arat jo ennen kuin olin edes plussannu alavatsaa on kouristellut on ollut pahoinvointia ja tämä kaikki vain pussin takia jonka kuitenkin luulin muuttavan elämäni lopullisesti. nyt ei tule vauvaa ei. se on vaan niin uskomatonta kun se osuu omalle kohdalle, kyllä tietää että näitä on mutta se että se sattuu itselle on jotain niin uskomatonta kuitenkin. ja mikä karuinta hyvä ystäväni odottaa lasta ja hänen piti saada 2vk minua myöhemmin, joten heidän lapsensa tulee aina muistuttamaan mitä emme saaneetkaan, eivätkä he edes yrittäneet lasta söivät pillereitä. kun taas me yritettiin hartaasti. elämä on raakaa. en toki kuitenkaan syytä ystävääni tai ole vihainen hänelle vaan olen onnellinen heidän toukasta mutta tuntuu itsestä niin surkelta. sitten saadaan ruveta kuulemma yrittämään uudestaan kun on tullut yhdet kuukautiset. ja näiden tietijen mukaan mitä mulle annettiin tän jälkeen kuukautiset alkaa yleensä 5-6 viikon kuluttua. elikkä tulen takasin tänne teidän joukkoon. nyt sitte odotellaan sitä huomista ja sen jälkeen niitä kuukautisia, ja toivottavasti sen jälkeen tärppäis pian.

vieläkö täällä on esim. hertta88 tai muita joita oli pari kuukautta sitten toiveilemassa kanssani??

ps. laitoin tän saman teksin tonne odottajille


VASTAUKSET:


L. - 22.09.2009 - 19:02

Otan osaa suruunne. Olit jo monta viikkoa ehtinyt sovittaa itsellesi äitiydenviittaa. Ystäväsi raskaus voi varmasti tuntua raskaalta ja jopa väärältä. Ei sille tarvi mitään voida, että välillä ja varsinkin näin pian tiedon saatuasi tulee katkera olo.
Toivon, ettei sinulle huomenna tarvisi tehdä kaavintaa vaan, että kaikki lähtisi pillereillä. Tukekaa miehenne kanssa toisianne.

Voimia teille toivon minä, jonka esikoinen syntyi hapenpuutteeseen kuolleena rv.39+0.


Lare - 22.09.2009 - 19:03

Voi sua!!
ihan hirveä tilanne, itselläni tuli keskenmeno toukokuussa, vaikka oli ihan alussa tuntui hirveältä ja vielä kun sinulla ollu paljon pidemmällä, niin suru varmasti sanoin kuvaamatonta otan osaa!
Kyllä olen kanssa moneen kertaan miettiny, että miksi sellaiset saa lapsia jotka eivät toivo, eikä yritä ja me jotka haluisimme sydämmemme pohjasta lasta ei saada, tulee keskenmeno tai tuulimuna, niin väärin!!!
haleja!


Late - 22.09.2009 - 19:05

L. : varmaan ihan kauheeta synnyttää kuollut lapsi!! Sitä ei todellakaan toivo kenellekkään!! voimia!


Hansuuh - 22.09.2009 - 19:12

no eih... tuli ihan paha mieli teijän puolesta, vaikka en todellakaan voi edes kuvitella, miten hirveeltä se tuntuu, kun ei oo omia kokemuksia. mutta jo se, mitä voin kuvitella, tuntuu äärimmäisen pahalta.
tosiaan. se on niin väärin. tuntuu, että just ne pahimmat narkkarit ja muut hörhöt sikiää ko kanit ja sellaset ihmiset, joilla olis niin paljon antaa pienelle, ei saa omaa vauvaa ei sitte millää konstilla. elämä ei ole reilu paikka...

Valtaisasti voimia sinne!


anski - 22.09.2009 - 20:55

voi ei! tuli niin paha olo itellekki ku tekstin luki! voimia ja jaksamisia sartsa.!


Latelle - 22.09.2009 - 21:12

Tuulimunaraskaudessahan sitä sikiötä ei siis kehity, pelkästään se pussi, joten "kuollutta lasta" ei siis tarvitse synnyttää.

Ja ap:lle tsemppiä ja onnea uusiin yrityksiin!


Lare - 22.09.2009 - 21:23

jep, kirjoitin tolle joku oli nimimerkillä L.


Hertta88 (yk7) - 22.09.2009 - 21:48

Täällähän minä vielä..

Voi ei, ihan hirveetä Tässä menee ihan sanattomaksi. Oon lueskellut sun juttuja Odotus-puolella.. Tunne on varmasti aivan sama kuin että olisi menettänyt lapsen. Iho menee kananlihalle ja tuli pala kurkkuun..Elämä on niiin epäreilua. Todella paljon voimia. Anna itsellesi lupa surra rauhassa ja palaile tänne toiveilijoihin sitten kun on sen aika, olet tietenkin tervetullut.


Marbella - 22.09.2009 - 23:21

Otan osaa. Itselläni oli tuulimunaraskaus viikolla 8+4. Ja tuulimunan toteamisen jälkeen olo oli kuin kusetetulla. Itse koin kuitenkin jollain tavalla lohdulliseksi, ettei siellä "ollut ketään kotona". Eli tavallaan ainoa menetetty oli kuvitelmat. Tosin eipä kivaa sekään. Itselläni oli kaavinta parin päivän päästä diagnoosista ja "tykkäsin" siitä tavasta. Olipa kerralla ohi ja tiesi että sieltä (ainakin pitäisi) olla kaikki prujut pois.

Jos yhtään lohduttaa, niin kyllä tuon tuulimunan jälkeen tulee vielä elämää. Meillä se tuli vuosi sitten tuollaisena kolmen kilon pakkauksena. Tulin siis raskaaksi heti kaavinnan jälkeen (suosittelen kuitenkin nen ekat menkat odottamaan), ja kohta vuosi sitten syntyi tulos.

Mulla on muuten kans yhdellä kaverilla tenava, jolla oli hyvin samoihin aikoihin la kuin mun tuulimunas. Ja vaikka onnellinen olenkin heidän puolestaan, niin kyllä se siitä muistuttaa.


Nordea - 22.09.2009 - 23:29

Voi ei Paljon voimia sinne!!! Ihan hirveetä toivottavasti pian tärppää uudestaan!!!

Menin kyllä ihan sanattomaksi.. ei osaa sanoa mitään


Emppu - 23.09.2009 - 06:14

Elämä ei kohtele meitä reilusti! Joku on joskus sanonut, että enempää se ei kaada niskaan, kuin sen mitä jaksaa kantaa! (Uskoisin siis sinun olevan hyvin vahva ihminen, ainakin tämän jälkeen..)

Sure rauhassa, ja erityisesti tukekaa toisianne.

Me täällä toivomme ja odotamme, että pääset liittymään meihin ja toivottavasti myös pian eroat joukosta kirjavasta, uudelleen tuonne odottajien puolelle!

Sitä ennen kuitenkin, jaksamisia ja voimia.. Uskoisin että vielä teillekin suodaan pienen pieni nyytti


telpe - 23.09.2009 - 10:28

Voimia! Tuo on kurjaa, kun luulee olevansa onnellisesti raskaana ja totuus onkin toista. Tyttöä kun odotin, niin ensimmäiseen ultraan asti pelkäsin tuota mahdollisuutta kun yhdellä tutulla oli juuri paljastunut tuulimunaraskaus. Tämä tuttu tuli tosi pian uudestaan raskaaksi. Toivottavasti sinäkin pääsisit pian takaisin tuonne odottajiin!


Mafalda - 23.09.2009 - 11:07

Hei!
Minullakin oli tuulimunaraskaus keväällä ja kaikki oireet, jopa hCg oli ihan OK! Valitsin kaavinnan, olisko ollut raskausviikkoja silloin 7-8.
Voimia!!


Kiiwi - 23.09.2009 - 11:48

Mä voin vain kuvitella kuinka kauheaa on kuulla ettei olekkaan raskaana. Tukekaa miehesi kanssa toinen toistaan ja toivotaan että raskaudut pian uudestaa


Pixie-yk 9 - 23.09.2009 - 12:58

Voi sartsa, miten kurjaa Voin vain kuvitella miltä tuntuu kun on jo monta viikkoa nähnyt itsensä äitinä ja kuvitellut pientä elämää kohdussa, ja sitten paljastuukin että "vain kuvitteli". Voimia ja jaksamista sinulle!! Inhottavaa ettei oo mitään keinoa tietää aikaisemmin onko tuulimuna vai ei. Mutta minkäs teet kun ennen sitä tiettyä aikaa ei vaan edes ultralla voi erottaa. Toivottavasti tulisit pian raskaaksi!


Jeti - 23.09.2009 - 14:22

Voimia!

Tuulimunaraskauden voi nähdä jo viikolla 7 emättimen kautta tehdyllä ultralla ja monet käyvätkin juuri sen vuoksi varhaisultrassa yksityisellä.
Lohdullista on se, että usein yhden raskauden (olipa tuulimuna tms.) jälkeen tulee usein nopeasti raskaaksi uudestaan. Ystäväni esimerkiksi alkoi kaksi viikkoa tuulimunaraskauden pois vuotamisesta odottaa toista lastaan!


Mafalda - 24.09.2009 - 09:54

Tarkka lukema uudelleen raskautujista tuulimunan tai keskenmenon jälkeen taitaa olla 60% seuraavan puolen vuoden aikana.

Itsehän kuulun siihen 40%:iin joka ei sitten raskaudu...

Voimia aloittajalle.


Trulliina - 24.09.2009 - 23:38

Kamalaa Olen pahoissani perheesi puolesta. Tuntuu varmasti todella tyhjältä ja väärältä. Voimia kovasti sulle ja miehellesi.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|