Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - TOIVEILIJAT


| Vastaa viestiin | TOIVEILIJAT |

maanantaitsempit!

Hansuuh - 21.09.2009 - 09:37

jotenkas ei muuta ko hirmuisaa plussatuulimyrskyä ja iloiset maanantatsempit täältä meille kaikille! tästä se viikko taas lähtee!


VASTAUKSET:


HH(yk6) - 21.09.2009 - 09:42

Maanantaita kaikille!
Iloisesti meni viikonlopun synttärijuhlat, oli mukava nähdä kavereita. Alkoholia tuli otettua hieman liikaa mutta hauskaa oli
Nytpä ei olekkaan kemuja tiedossa pitkään aikaan

Menkat alkaa täällä varmaan lähestyä loppuaan, sitten vaan ovulaatiota odottelemaan. Täytyy vissiin tikkuja ostaa tälle kierrolle, jos jaksaa.


Trulliina - 21.09.2009 - 10:00

Jep, maanantaitsempit vastaanotettu Täällä taas uuden kierron eka päivä, jolloin ei enää menkkavuotoja, joten taas alkaa vauvanteko tänään illalla Nyt päätettiin poikkeuksetta joka toinen päivä touhuilla, jospase auttais


Aphrael - 21.09.2009 - 10:15

Tsemppiä todella tarvitaan. Kohta hammaslääkäri (iik!) ja apteekkireissu uuden testin ostamista varten. Tosin en edelleenkään usko raskautumiseen, mutta olis kiva sitten saada se täti visiitille mahd pian jos meinaa tulla. No huomenna sitten testituloksia jaossa. Ja jos se täti löytää perille niin taidan tikutella oviksen seuraavassa kierrossa, koska ärsyttää tämä jatkuva odottaminen kun kierto ilmeisen sekaisin edelleen. Sittenpähän pitäis tietää varmemmin tädin aikatauluista.

Mutta Trulliinalle ja HH:lle hurjasti tsemppiä ja onnea oviksen odotteluun


Nordea - 21.09.2009 - 10:53

Stemppa tsemppa vaan sinneekkiii!!!! Täällä on meneillää kp 19 ja päivä päivältä alkaa tuntua enempi siltä, että ei sitä lasta tässä kierrossa tuu

Mutta nyt on niin paljon muuta ajateltavaa nyt: lapsen ekat synttäriiit!! Olen kuumeisesti yrittänyt järkätä niitä kaiken maailman tavoin Muutaman kirosanan avulla saanu tehtyä jo kakkujen koristeet

Kyllä ei oo heikkohermosille tehty tuo leipominen

Mutta plussia plussia!!!


Hertta88 (yk7) - 21.09.2009 - 12:14

Maanantai on taas tosiaan.. Kp24/26-30 ja mua jännittää/pelottaa että mitä viikko tuo tullessaan. Voi kunpa ne menkat ei alkais ja olisin raskaana.. Mitään tuntemuksia ei oo vielä mihinkään suuntaan, joten varmaan pitempi kierto tulossa. Yritän malttaa testausta viikon päähän maanantaihin.

Tsempit kaikille täältäkin!


toivo (n. 2,5v) - 21.09.2009 - 12:27

Kiitos hansuuh tsempeistä, aina tarpeen tässä toiveiluprojektissa. Huomenna alkaa ivf hoidon piikittely, jänskättää niin että ei meinaa enää uni tulla iltaisin...


Aphrael - 21.09.2009 - 13:15

En sitten malttanut odottaa huomiseen vaan testasin jo tänään (tosin en nyt sitten aamupissasta) kun tulin hammaslääkäri- ja apteekkireissultani. Ja eihän tuosta kyllä tihrustelemallakaan mitään viivaa saa Eli nyt loppui asian miettiminen siihen saakka kunnes täti on käynyt!

Toivo: Voin kyllä kuvitella, että nyt jännittää mielettömästi. Toivon todellakin teidän puolesta, että nyt tärppäisi sitten!


telpe - 21.09.2009 - 14:09

Tsempit tuli kyllä tarpeeseen, kiitos! Kp2/34-63
Miten sitä taas jaksaa tsempata itsensä odottaamaan sitä ovista, kun edessä on jopa yli neljän viikon odotus. Ja jos kierto on suurinpiirtein tuo 40-44 päivää, niin ollaan oviksen aikaan reissussa tuttavien nurkissa. Eli se sitten tästä kierrosta.

Toivo: voi kun nyt olisi teidän vuoro! Varmasti jännittää!


toivo (n. 2,5v) - 21.09.2009 - 16:51

No höh telpe, sulla siis alkoi menkat vkl, ei olisi tarvinnut...Joku suunnitelma keksittävä tuohon sun seuraavaan ovikseen että saatte rauhassa touhuta kyläilystä huolimatta. Ootte kuitenkin yhdessä reissussa mikä aina parempi kuin että toinen olisi vaikka työmatkalla. Kyllä se ovis sieltä tulee ja silloin vetäydytte jollain pikkuisella valkoisella valheella "lepäilemään"...

Hyvä jos osaat aphrael olla miettimättä liikoja(ei ole mun paraatilaji) mutta kyllähän se homma on niin että toivoa on niin kauan kun tätiä näy!

Mä lähden tästä väsyttämään itseäni jollain hikiliikunnalla josko se uni tänään tulisi vähän helpommin...


telpe - 21.09.2009 - 17:20

Kiitos kannustavista sanoista Toivo! Pitää yrittää kehitellä jotain vaihtoehtoisia suunnitelmia tuon oviksen hyödyntämiseen. Mutta ensin jännitetään nuo sun hoidot ja se plussa!

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|