Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - TOIVEILIJAT


| Vastaa viestiin | TOIVEILIJAT |

..Ja ylöspäin jälleen

Arkhanta - 20.09.2009 - 20:10

ja taas näin,häviää aina niin nopeasti


VASTAUKSET:


Hertta88 (yk7) - 21.09.2009 - 12:17

Siis meinasitko että me nuorimmasta päästä olevat toiveilijat jatkaisimme keskustelua täällä..?

Siinä tapauksessa mä haluaisin tiedustella sitä kuinka kauan olette olleet miehenne kanssa yhdessä, ja oletteko kihloissa/naimisissa?

Meille tulee ihan juuri vuosi täyteen. Muutettiin kesällä yhteen ja nyt odottelen ton miehen kosintaa kun hän on siihen malliin vihjaillut


Arkhanta - 21.09.2009 - 15:19

Sitäpä sitä lähinnä musta on kauheen kiva vaihtaa kokemuksia muiden nuorten kanssa..

hertta88,miten hän on vihjaillut?

Itse olen enemmän tai vähemmän seurustellut saman miehen kanssa nelisen vuotta ja yhteen muutettiin tossa viime keväänä,kihloissa oltiin kerran,mut sit me erottiin yhdeks kesäks mut sit mentiin takas yhteen,joten avoliitossa ollaan.mites muilla?


Hertta88 (yk7) - 21.09.2009 - 16:40

Arkhanta, sanoi joskus aikovansa kosia perinteisellä tavalla ja ollaan puhuttu että mentäis naimisiin ensi kesänä.. Nyt hän on alkanu järkkäämään meille jotain pidennettyä viikonloppulomaa et saa nähä tapahtuuko siellä jotain Mä kyllä haluisin että kosis silleen perinteisesti, eikä vaan että päätetään mennä ostamaan kihlat..


Heidi M - 21.09.2009 - 19:56

Naimisissa siis ollaan.. Alettiin seurustella marraskuussa -05, mies kosi jouluaattona -06 ja naimisiin mentiin kesällä -07. Eli naimisissa jo reilut kaks vuotta..hui kun aika menee nopeasti Ehkäisy jätettiin pois jo marraskuussa -06 ja esikko syntyi vasta toukokuussa -09. Tässä meidän taustat tiivistettynä Saa udella lisää jos kiinnostaa!


Arkhanta - 21.09.2009 - 20:00

miten musta tuntuu et me ollaan tosi hitaita

viimeks kun mentiin kihloihin niin oli ihan romanttista,mut ei mitenkään kauheen ihmeellistä,oltiin asuntoautossa kahdestaan ja seurusteltu 2viikkoa,joten nyt jos kosii niin olen sanonut että saa luvan kosia kunnolla,että sitä odotellessa


Hertta88 (yk7) - 22.09.2009 - 00:31

Mua on välillä mietityttäny et ollaankohan oltu liian vähän aikaa yhdessä.. Kaikki on kuitenki alusta asti tuntunu vaan niin oikeelta ja ollaan selvitty tosi vaikeistakin paikoista jo lyhyestä yhdessäoloajasta huolimatta.. Kovasti on meitä koeteltu. Niin tuntuu että ei lapsi mitenkään voi saada meitä eroamaan vaan päinvastoin vahvistaisi suhdetta.

Ja mulla on kokemusta aiemmin melkein viiden vuoden suhteesta, joka sitten päättyi tosi ikävästi.. Että ei se yhdessäoloaikakaan aina kaikkea kerro.


Arkhanta - 22.09.2009 - 07:50

Ei kerrokkaan ja me ollaan kans käyty aikamoiset alamäet läpi ja oltiin me aika hätäsiä ku kaks viikkoa tapailtu ja sit kihloihin,mut olin jo sillon tietonen et ton mä otan ja ton kans mä oon ollaan nähty ja koettu niin paljon kaikkea,että luovuttamaan ei suostuta


Heidi M - 22.09.2009 - 08:25

Aika vauhdikkaasti täälläkin mentiin.. Kolmessa ja puolessa vuodessa yhteen muutto, kihlat, kahden koiran hankinta, yhteisen yrityksen perustaminen, häät, talon osto ja lapsen tulo.. Mitään ei kaduta ja onnellisia ollaan!

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|