Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - TOIVEILIJAT


| Vastaa viestiin | TOIVEILIJAT |

Testausongelmia..

Aphrael - 17.09.2009 - 02:19

Päätin sitten tänään herätessäni iltapäivällä, että kai se raskaustesti on tehtävä kun pahoinvointia ollut nyt pari päivää jatkuen ja jonkinlaisia tuntemuksiakin vatsalla. No illalla ennen töihin lähtöä kävin sitten naapurimarketissa hakemassa testiä vaan olivatkin loppu. No ajattelin sitten, että poikkean työmatkan varrella olevassa toisesta marketista hakemassa vaan enpä löytänyt sieltä testejä ollenkaan :o
Ei siis kai vaan ole tarkoitettu, että tekisin testiä. Ja kai se on parempikin jättää tekemättä niin ei harmita sitten niin paljon. Kierron ollessa vielä hakusessaan e-pillereiden jäljiltä, en voi olla varma koska tädin vierailu edes on odotettavissa ja mahdollisuudet raskautumiseen tässä kierrossa ovat muutenkin melko pienet yrityksen vähyyden puolesta. Ja oireilu voi selittyä aivan yhtä lailla myös yövuoroista, jotka pistävät mahan aina enemmän ja vähemmän solmuun..
No, mulla on aikaa aamuseiskaan asti harkita vetkuttelisinko töissä sen verran pidempään, että voisin poiketa klo 8 aukeavassa apteekissa, joka kotimatkan varrella..


VASTAUKSET:


Dagger - 17.09.2009 - 07:54

Voi Aphrael, tee vaan se testi! Mulle kävi ihan samalla tavalla. että menin lähikauppaan ostamaan testiä ja sielä niitä ei löytynyt ja isosta marketista ne olivat loppuneet. Ajattelin että kai se on sitten kohtalo... Mutta 2 pvä myöhemmin menin kuitenkin ihan apteekkiin ja ostin sen testi sitten sieltä Plussatuulia sulle, peukut ovat oikein toosi korkealla pystyssä!!!


Aphrael - 17.09.2009 - 09:07

No mä yritin aamulla hakea sitä testiä apteekista joka tosiaan oli nettisivujen mukaan aukeamassa klo 8. Vaan ovessapa luki klo 9 eli taidan jättää tekemättä
Jos sitten vaikka alkuviikosta, ellei täti löydä perille siihen mennessä.


HH (yk5) - 17.09.2009 - 09:16

Mulla oli viime kierrossa tismalleen sama tilanne!
Testiä ei löytynyt mistään, onneksi, sillä menkat tulivat.
Nyt yritin etsiä samalla tavalla, kaikkialta edelleen loppu. Arvaappa jätänkö testin etsimisen ja testaamatta?
Kyllä vain, hillitsen itseni ja odotan..

Yksi laatutesti on kaapissa odottamassa lauantaita, (juhlat tulossa, pakko nimittäin testata :S)
mullakin on ollut pahoinvointia muutamana päivänä nyt, pidetään Aphrael peukut pystyssä että saadaan plussat!
nyt on menossa kp29/28-30


Iines75 - 18.09.2009 - 11:55

Voe hyvä ihme....käviskös joku kiltti ihminen ostamassa Aphraelille sen testin? Männöö heremo tässä jännittäessä. Pidän viikonloppuna peukkuja pystyssä, ja tule sitten ilmoittamaan, että miten kävi.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|