Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - TOIVEILIJAT


| Vastaa viestiin | TOIVEILIJAT |

On se vauvanteko kummallista

- - - - - 15.09.2009 - 22:29

Olen jonkun aikaa seuraillut sivusta toivelijoiden palstaa. Onnea heille, jotka ovat saaneet siirtyä odottajien puolelle!

Nyt täytyy purkaa omaa ihmetystä ja hämmennystä tästä toiveilusta. Kovasti toivoisin pikkukakkosen saavan alkunsa, nyt yritystä takana n.9 kk. Ensimmäinen lapsukainen sai alkunsa ikään kuin vahingossa, eli raskautuminen kävi hyvin helposti.

Nyt sitten ei tärppää millään, vaikka kuinka muka yrittää olla asialla oikeaan aikaan. Ihan mahdottoman aktiivista ei tuo peittojen heiluttelu ole, mutta ei nyt kuitenkaan pitäisi yrityksen puutteesta johtua. Joten toiveilu vain jatkuu, ehkä se joskus tärppää...


VASTAUKSET:


taustailija - 15.09.2009 - 22:57

tää homma on perseestä suorastaan.. miksei vaan voi tärpätä????? esikoista yritettiin 1v7kk ja kakkosta koitettu saada alulle nyt 9kk... on tää niin vaikeeta!


- - - - - - 16.09.2009 - 09:23

Aika hyvin sanottu... perseestähän tämä. Kauheen turhauttavaa!


Arkhanta - 16.09.2009 - 09:26

noh kyllä se vielä sieltä tulee,onhan sentään korkein raskautumis prosentti 26%/kk,että ei se ihan kauhean suuri ole :/


anski - 16.09.2009 - 10:21

meillä on ihan sama tilanne! esikoinen oli kerran "vahinko" ja nyt kun toista oikeen haluamalla haluaa niin ei ei ei. meillä on kans yritystä ollu nyt 9kk... niin turhauttavaa


- - - - - - 16.09.2009 - 12:24

Sinänsä helpottavaa kuulla, että muitakin on samassa tilanteessa. Vaikkei tätä nyt tietty kellekään toivois..

Mä oon oikeestaan vasta nyt tän yrityksen tiimoilla tutustunu tarkemmin raskautumisen saloihin ja en voi kuin ihmetellä, että miten niitä vahinkoraskauksia voikaan sattua niin paljon, kun raskautumisprosentti on tosiaan noin pieni.

Tän kierron aikana taidan kokeilla ovistestiä, en ole aiemmin sitä vielä kokeillu. Jos se nyt sitten yhtään auttaa.

Ja on pakko myös kysyä, että mites teillä, jos just otollisella hetkellä ei kauheasti tee mieli peittoa heilutella, niin heilutteletteko silti? Kun välillä tuntuu, että homma on vähän väkisin tekemistä, vaikka lopputulos aina miellyttääkin..


mrs Jones - 16.09.2009 - 13:19

Tätä samaa mietitään täällä... ei tällä onnella myöskään lottovoittoo odotella, siihen taitais olla samat tsäänssit.

Miettiny oon myös noita ovistestejä, olis ees jotain hajua siitä H-hetkestä, mutta kun kierrot välillä 40-100 niin meneehän siihen pieni omaisuus tikutteluun!!!! Eli onnenkantamoista vaan odotellaan... välillä on tosiaan aikoja että seksi on aika pakkopullaa, varsinkin jos yrittää joka toinen päivä sitä harrastaa maksimoidessaan raskausmahiksia... ja tätä samaa kuukaudesta ja vuodesta toiseen... huoh. no onhan se mukavaa puuhaa kuitenkin


Vakitaustailija - 16.09.2009 - 17:26

Mun kaveri on joskus todennut, että lottovoitto on helpompi saada kuin lapsi. Niin monta asiaa pitää osua kohdalleen ja prosentit onnistumiseen on pieniä ja kaikkea voi mennä vikaan. Että on suorastaan ihme, että maailmassa on liikakansoitusta ja vahinkoraskauksia.

Ja tähän hän vielä ihmetteli, että koulun seksuaalivalistus on oikeastaan aika syvältä, kun siinä varotellaan, että aina voi tulla raskaaksi vaikka olis metrin päässä miehestä ym. Että oikeastaan sitä pitäis muuttaa sen suuntaseksi, että lasten saaminen on tosi vaikeaa ja lasten hankinta kannattais alottaa jo tosi nuorena, jos ylipäätään haluaa onnistua. Kannattais ehkä lotota ja siirtää kaikki stressaus siihen, kun lottovoitto on kuitenkin todennäköisempi kuin raskaus.

Huumorilla siis ollaan näitä juteltu, mutta totta toinen puoli


Jessyli - 16.09.2009 - 18:23

Hmm.. Pakko sanoa että meidän kodissa kyllä yrittäminenkin on hyyyyyyyyyyyyyyyvin mukavaa


taustailija - 17.09.2009 - 10:34

kyllähän se itse yrittäminen on mukavaa, mut sit nää henkisen puolet jutskat on niiiin syvältä!!!!

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|