Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - TOIVEILIJAT


| Vastaa viestiin | TOIVEILIJAT |

Risa (ja muut pitkään yrittäneet)!

Mafalda - 15.09.2009 - 21:07

Mitä kuuluu? Etenkin Risan mutta muidenkin kuulumiset kiinnostaa


VASTAUKSET:


zen84 - 15.09.2009 - 22:44

Muakii kiinnostaa Risan kuulumiset!!!
Mitäs sulle mafalda muuten kuuluu?


Serpentiini - 16.09.2009 - 09:15

Jos mut parin vuoden jälkeen lasketaan jo pitkään yrittäneeksi, niin vastaan, että tänään sain vielä varmistusnegan ja huomenna mennään suunnitteleen eka ivf
Ei kyllä mikään kauhee voittajafiilis ole tällä hetkellä...


Kiertolainen - 16.09.2009 - 11:13

Minäkään en ole Risa, mutta taidan kuulua tähän joukkoon. Toiveilua alkaa olla takana jo lähemmäs 3 vuotta, reilu 2,5 vuotta.
Mun elämään kuuluu pitkästä aikaa ihan hyvää, lapsettomuudesta huolimatta. Lapsettomuus ei ole enää ihan niin arka ja raskas asia, siihen näyttää jotenkin tottuneen?! Ollaan myös huomattu, että kun siitä avoimesti puhuu, pääsee paljon helpommalla sukujuhlissa ym.
Lisäksi mua helpottaa se, kun hoidot alkoivat naistentautien polilla vihdoin, asiat ovat nyt niinkuin yhden ammattilaistahon hoidettavana eikä itse tarvi tehdä muuta kuin mennä paikalle kun ne käskee...
Me ollaan myös täytetty elämää muilla asioilla, kovaan vauvakuumeeseen päätettiin ottaa koiranpentu! Hih. Eikä se ole ainoa syy, ollaan jo pitkään etsitty sopivaa koiraa meidän laumaan.
Mulla siis pco (ainakin näillä näkymin) on lapsettomuuden syynä. Nyt sitä lähdettiin hoitamaan metforminilla, jos ei lähikuukausina tapahdu mitään, otetaan siihen rinnalle clomit.

Mukavaa olisi tosiaan kuulla muidenkin kuulumisia!
Joskushan meillä oli täällä se "ylivuotiset" joukko, mutta me voitais kyllä perustaa jo oma yli kaksivuotiset-ryhmä...
Mukavaa syksyistä päivää kaikille!


virna - 16.09.2009 - 19:06

nyt jo uskallan kirjottaa ko tää on laskenut näin alas listalla ^^

täällä siis marraskuussa tulloo tuo 2vuotta yrittämistä täyteen. ihan tuohon ylikaksvuotistenjoukkoon en siis kuulu...

miellä siis mun pco hankaloittaa asioita, mut oikean gynen ko löysin niin nyt asiat rullaa. teroilla ko saadaan menkat käyntiin niin neljä kuukautta clomeilla ja jos ei sittenkä o tärpännyt niin kahtotaan uusia tuulia.

kaikennäköstä ollaan kyl haalittu elämää täyttämään. ja opiskelutkin aloitin juuri, mut se ei sa tahtia hidastaa ^^


Tiedottaa - 16.09.2009 - 19:08

Risa on reissun päällä ja ei varmaan pääse koneelle ihan heti


Mafalda - 16.09.2009 - 23:28

Umppari leikattiin viikko sitten niin, että toiveet (luomu)plussasta voidaan varmaan tämän vuoden puolella unohtaa, sen verran kovilla on kroppa tänä vuonna ollut.

Käyn täällä aina kurkkimassa mutta eipä oikein ole aiheita johon voisi mitään kommentoida... On kuin olisi sellaisessa välitilassa; ei kuulu oikein mihinkään eikä meno suuntakaan ole selvillä.Ai niin, löytyi kystakin munasarjasta, streptokokki emättimestä (?) ja kontrollifriikkeys sielusta. Lisäksi lääkäri epäili endoa (muutaman vuoden tutkimisen jälkeen).


pirstale (3,5v) - 17.09.2009 - 10:24

Toista ivf-yritystä ootellessa... ekassa viime kuussa tehtiin pitkä viljely eikä sitten mitään pakkaseen, kahden alkion tuoresiirrosta negaa :'( harmittaa vieläkin ettei niitä loppuja 7ää pakastettu heti kakspäiväsinä, ois ollu edes heikko mahdollisuus.. Tänä vuonna ei siis tapahdu enää mitään. Nyt endoa lamauteltava 3kk piikeillä ja tammikuulla seuraava hoito. Hohhoijjaa..

*toiveet (liian?) korkeella, usko vähissä..*

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|