Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - TOIVEILIJAT


| Vastaa viestiin | TOIVEILIJAT |

kauhee vauvakuume mutta pelottaa

pelkuri - 15.09.2009 - 16:09

Muhun on iskeny ihan hirvee vauvakuume haluisin esikoiselle sisaruksen melko pian mutta pelottaa sikainfluenssa ihan hirveesti. Pelkään että siinä käy huonosti ja esikoinen jää ilman äitiä... nyt ei todellakaan ole tarkoitus pelotella ketään muuta vaan haluaisin tietää miten te muut ajattelette sikainfluenssasta, annatteko sen vaikuttaa yrittämiseenne..


VASTAUKSET:


Arkhanta - 15.09.2009 - 16:29

Mun mielestä on ihan turhaa stressata siitä,tulee jos on tullakseen.se on aivan sama asia kuin mikä tahansa muu influensa,mutta vaan herkemmint tarttuva ja voimakkaampi.Jos olet terve ja hyväkuntoinen ihminen,sinulla ei pitäis olla mitään huolen aihetta.


virna - 15.09.2009 - 16:30

itellä ainakin on niskakarvat pystyssä tosta sikainfluenssasta. ei siksi et pelottas vaan raivostuttaa ko se on tehty sellaseks möröks! lunssasta tulloo esilaisia versioita ja on sillä millanen nimi tahansa niin heikoimmat voi joutua sairaalaan tai kuolla. lopulta suurin osa niistää sängyn pohjalla ehkä pari päivää ja se siitä pöpöstä. mun mielipide. kiitos.


Kiiwi - 15.09.2009 - 16:31

Minusta sikainfluenssa on vaa median paisuttama juttu samalla lailla kun lintuinfluenssakin. Joo kyllähän sitä täällä on ja siihen kuolee ihmisiä mutta media on unohtanut kertoa että kuinka paljon ihmisiä kuolee vuosittain esimerkiksi noro-virukseen tai normaaliin influenssaan. Paljon hälinää tyhjästä...
Minusta niin kauan kun käytetään tervettä järkeä ja muistetaan kunnollinen käsihygienia niin päästään jo pitkälle. Tottahan se on että se on ärhäkkä tauti mutta niin on moni muukin tauti joista ei kerrota missään mitään!
Olen terveydenalalla lähihoitajana töissä ja niin kauan kun meidän terveyskeskukset ja laitokset ei noteeraa koko flunssaa, nii en minäkää

Eli tuosta tuli varmaan jo selville että minä en anna sen vaikuttaa yrittämiseen millään lailla ainakaan vielä.Toisaalta ikään ei voi olla liian varovainen (kai) ja en nyt kovin herkästi lähde vierailulle paikkaan jossa on kuumeisia flunssaisia ihmisä

Ymmärrän kyl ihmisiä jotka sitä pelkää ja miettii kaiken laisia kauhukuvia mutta onpa kumma kun miettii millaisen maineen sikainfluenssa on saanut!


- - 15.09.2009 - 21:01

Toista yritetään enkä todellakaan ajatellut flenssua tässä vaiheessa.. Enemmän pelottaa ihan muut käytännön asiat toisesta lapsesta.


Hertta88 (yk7) - 15.09.2009 - 21:18

Mä oon ihan varma että oon paniikissa tosta jos tuun raskaaksi ja sikainfluenssa iskee kunnolla päälle. Käsihygieniasta sun muusta on tärkeä huolehtia, mutta loppupeleissä se on ihan tuurista kiinni että saako sen pöpön.. Aattelin että välttäisin paikkoja, joissa on paljon ihmisiä, mutta sekin on käytännössä mahdotonta.. Ei koulusta voi olla kuukausia poissa ja pakko se on välillä käydä kaupassa.. Sit pitäis myös rajoittaa miehen menemisiä.. Onneks on rokotteet ja lääkkeet eikä se pöpö suurimmalle osalle ihmisistä kuitenkaan ole vaarallinen.


minä - 17.09.2009 - 11:58

sikainfluenssaan on kuollut n. 1500 ihmistä, kun tavallinen influenssa tappaa vuodessa n. 500 000 ihmistä, eli onko se nyt muka niin paha tavalliseen verrattuna!!!??? Nykyään ei anneta edes Tamiflu-lääkettä sairastuneille, joten ei pitäisi vaikuttaa sikiön kehitykseen tavallista flunssaa kummemmin, eli ei lainkaan. Rokot on sikiölle flunssaa vaarallisempia.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|