Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - TOIVEILIJAT


| Vastaa viestiin | TOIVEILIJAT |

mikäs on tilanne?

jessi - 15.09.2009 - 09:00

Nyt on tuo plussapuhuri täällä käynyt ja vienyt paljon porukkaa mahakasvattamoon Onnea plussanneille eli ainakin tässä ihan lähiaikoina Betty, BlueMoon, Maikku 85, Dabria ja Jannu on karannut. Sori jos joku unohtui

Mikäs tilanne on meillä tänne jääneillä? Alkaako jo olla testipäiviä kellään tulossa vai heiluuko peitot kaikilla? Kertokaahan

Eilen yritin plussata, mutta eipä tullut kahta viivaa. Tätiä ei onneksi ole näkynyt, joten toivoa kai vielä on. On muuten ihana sää, ihanat syksyilmat


VASTAUKSET:


Hansuuh - 15.09.2009 - 09:06

tilanne on se, että vahvoja merkkejä on, että mahollisesti vaikka vois ollakkin pieniin päin. mutta testaamiseen olis aikaa vielä viikko. että tässä sitä nyt ootellaan... ja peitto heiluu silti. ihan vaikka vaan varmuuden varalta.

ja todellakin on ihanat ilmat! ihan ärsyttää istua sisällä koulussa, kun tekis mieli niin kovin mennä ulos tököttämään ja nauttimaan auringosta. kun se kerran vielä paistaa.


inkku - 15.09.2009 - 09:16

Viime keskiviikkona-torstaina oli ovis, eli piinapäiviä täällä eletään. Jännää! Mun pitänee varmaan jo ens viikon alussa testata varmuuden vuoksi, koska on yhet bileet tiedossa keskiviikkona.

Tällä kertaa tuntuu taas siltä että jo menkat alkaa, niin tiputaan todella korkeelta. Viime kierrossa menkkojen alkaminen ei jostain syystä tuntunu ees kovin pahalta, mut nyt on taas toiveet niin korkeella...

Toivotaan meille kaikille plussia, plussia ja plussia


Betty - 15.09.2009 - 09:21

Pitää käydä täällä vielä huutelemassa "tsemppiä tytöt" Pidän niin teille peukkuja! Itsellä on tosi kovat menkka kivut, viime raskaudessa oli sama juttu eli elköö luovuttako Plussia teille!!


Aphrael - 15.09.2009 - 09:31

Mulla olis nyt sitten kai menossa kp 28 sen mukaan mitä eilen noita laskeskelin. Edellinen kiertohan oli kestoltaan 37 päivää, että saa nähdä millainen tästä venyy. Ovistuntemuksia (heikkoja sellaisia) olin tuntevinani tuossa n. 2 viikkoa sitten, mutta tiedä häntä. Mitään raskausoireita ei ole, mutta ei myöskään menkkaoireita vielä. Eli katsellaan.. Jos sitten vaikka ensi viikolla testaisi jos ei tästä miksikään tuntemukset muutu. Ja voihan se olla, että on oikeasti vielä koko oviskin tulematta, koska tuntemukset oli tosiaan paljon heikompia kun edellisessä kierrossa.

Olisi se vaan mukavaa jos voisi tuntea oman kiertonsa, mutta eipä voi kun odottaa jos tästä tasaantuisi. Nyt kuitenkin menossa vasta yk2 e-pillereiden jälkeen. Ja olen koittanut pitää tuntemuksistani päivittäin vähän kirjaa asian selvittämiseksi. En nimittäin haluaisi tädin tulevan mistään puskista kesken työvuoron esim kun tuo työasu nyt on päästä varpaisiin valkoinen..

Tsemppiä muille testaamisiin ja muutenkin jaksamiseen näin syksyn tullessa. Itse ainakin olen taas todella väsynyt. Voisi nukkua vaikka koko ajan jos se vaan olisi mahdollista.


Peppi - 15.09.2009 - 10:04

Täällä odotellaan kuumeisesti menkkojen alkamista synnytyksen jälkeen. Poika on 4,5 kk ja täysimetyksellä mennään joten menkkoja voi joutua odottamaan vielä pitkäänkin. Toisaalta eihän tässä mikään kiire ole, vaikka olisihan se ihanaa saada pikkukakkonen aluilleen Toki tiedän, ettei menkkojen välttämättä tarvitse alkaa, että tulisi raskaaksi, mutta en jaksa uskoa, että niin kävisi.

Plussatuulia meille kaikille


Hertta88 (yk7) - 15.09.2009 - 11:25

Täällä kp 18/26-30. Aktiivisia on oltu, saas nähä kuinka käy. Mulla on kauhee stressi-/masiskausi päällä.. Vois vaan nukkua koko ajan. Mut eiköhän se tästä taas!


Höhlä - 15.09.2009 - 11:43

Heippa!
Imetyksen lopettamisesta nyt 15 päivää. En varmaan voi puhua kp:sta kun ei ole vielä edes menkkoja ollut Meillä siis kakkonen saa tulla. Ovulaatiota en mielestäni ole tunnistanut.Aiemmin kierrot vain piteni keskenmenojen myötä ja esikko sai alkunsa clomeilla.Kärsin aiemmin tosi myöhäisistä ovulaatioista, joista tosin aina raskauduin, mutta meni rv6+ kesken Nyt toiveissa ns. luomuraskaus Sovittiin miehen kanssa, että jos en ole "vahvasti" raskaana siihen mennessä kun tyttö on 2-vuotias niin marssitaan jälleen lääkärille Esikoinen on nyt 8,5kk
Plussatuulia puhaltelen ja hieman myös ovulaatiotuuliakin


HH - 15.09.2009 - 12:25

Täällä mennään kp27/28-30

Tässä äsken oli havaittavissa kirjaimellisesti oksennusta kurkussa, pahaa oloa.
Nyt alka helpottaa.
Menkkakipuja ei juurikaan ole.
Testailen sittenkin jo huomenna! Paskat jaksan odottaa lauantaihin, vaikka aiemmin niin uhosinkin

Hirveesti ollu nyt plussia, toivottavasti itsekkin pääsisin matkaan


anski - 15.09.2009 - 12:54

mulla on niin sekasin tuo kierto etten itekkään tiiä millon niitten menkkojen pitäs alkaa.. mutta tällä viikolla varmaanki pitäs alkaa... toivottavasti ei kuitenkaan alkais.
testin tein maanaintaina kärsimättömyyttäni ja negaa näytti ainaki sillon, jospa vielä olis toivoa


pepita - 15.09.2009 - 13:22

kp 54/28.. eli ei mitään tietoa missä mennään.. olen testaillut noin viikon välein, kun muka aina on jotain oiretta.. mutta ei oo plussannu. eikäpä ole menkkojakaan kuulunut. Vaan kaippa tässä jotain jonain päivänä tapahtunee.


Kiiwi - 15.09.2009 - 15:15

Meillä tääämä kierto meni aivan plörinäksi. Mies oli oviksen aikoihin viikon reissussa ja nii eipä sitä sit mitään tapahtunu Vaikka kovasti tätä kuuta odotinkin....
No nyt odotellaan tätiä ja ens kierrossa sidon vaikka sen miehen sänkyyn


jo85 - 15.09.2009 - 15:29

minulla nyt ehkä jotain kp26/34-??...muutamat menkat on ollut ed.raskauden jälkeen, mutta ei säännöllistä kiertoa..ajattelin malttaa mieleni ja testata vasta loppukuusta, jos täti ei ehdi tulla. Luulen kyllä, että tämä kierto meni harakoille, ovista koitin bongata, mutta luulen, että meni ohi..en huomannut Pieni toivo elää silti Plussia!!!!


Marja - 15.09.2009 - 17:43

Täällä ois kp 24/26 ja aika kuukautisoireet on meneillään. Epäilen, etten pääse testailemaan. Mutta toivoahan vielä on! Se Predictor-testi, joka lupailee tiedon jo 4 päivää ennen oletettua kuukautisten alkua, on odottanut kaapissa jo muutamat kuukautiset. En uskalla testailla ennen kuukautisten myöhästymistä. Toiveilun alussa niin tein ja suretti aivan liikaa yksi viiva ruudussa. Plussia kaikille!


jessi - 15.09.2009 - 18:11

toivottavasti pian tärppäillään kaikki tehdään yllätyshyökkäys odottajiin tuliskos meistä sitten toukomasuja vai meniskö kesäkuun puolelle? onko kukaan salaa laskeskellut? kevätvauva kyllä olisi tänne taloon tervetullut <3 itsellä tänään kp34 eikä tätiä näy. eilen tein negan, mut enpä tuosta kierron pituudesta tiedä. viimeksi oli 35 et ehkä vielä olis toivoa


Nordea - 15.09.2009 - 20:26

No terveppä terve!!! Kauniit ilmat tosiaan!! Oon nauttinu vielä aurinkoisista keleistä viimeisten sieluni voimin!!! hah hah.. kuulostipa tyhmältä... Mutta joo täällä menossa kp13 ja ja ja... en tiiä Ei oo mitään suurempia toiveita tähän kiertoon Tai no siis stressaamisen päätin jättää samantien, kun ei siitä oo mitään hyötyä Joten täti tulee jos tulee ja sitten uutta vaan


Lissula - 15.09.2009 - 20:41

Menkkoja odotellaan edelleen ja "oireet" vaan jatkuu, vaikka se testi näytti miinusta. Kävin yrittämässä Terolut ja Clomifen -reseptien uusintaa mutta ei onnistu ilman lääkärin tutkimusta. Jonossa ollaan. Jos tai kun nää menkat alkaa, niin harkitsen yksityiselle menoa. Perjantaina testaan taas, jos ei ole siihen mennessä alkanut.


mrs Jones - 15.09.2009 - 21:00

Plaah. Keskenmenon jälkeen menkkoja oottelen, oisko tapahtuneesta 7 viikkoo. Epäsäännölliset menkat muutenkin olleet (kp:t välillä 40-100) joten tuntuu kovin turhalta koko toiveilu. Tai on tosiaan harrasta toiveilua eikä todellista raskautumisyritystä. Kun ois ees kunnon kiertopäiviä mitä laskeskella...

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|