Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - TOIVEILIJAT


| Vastaa viestiin | TOIVEILIJAT |

Oivoivoi

HH - 14.09.2009 - 15:57

ELI. kiertopäivä 26/28-30 menossa.Onko tämä taas NIITÄ kiertoja jossa tiputaan lujaa ja korkealta? Miksi mulla on ihan outo olo ja kumma tunne jossain sisuksissa että kaikki ei oo niinkuin ennen?
Mää kuvittelen taas. On rinnat kipeenä, nännit arat, niissä on outoja valkoisia "juttuja" (mm m aivan, käyn näöntarkastuksessa) On vastalihakset kipeänä (ummetustakin se voi tietysti olla, kuka niitä erottaa?), menkkakipuja ei juuri ollenkaan, mitä nyt hailakkaan muutaman sekunnin kestävää ollut kerran. (katsotaan niin huomenna nekin alkaa)
Haluaako joku ystävällisesti tiputtaa mut taas maan kamaralle? Argh, Tekisi niin mieleni ottaa ja repiä testipaketti auki ja suihkasta tikkuun ja saada vastauksen! Mutta arvatkaapas sanooko mies että maltahan nyt. O.o

Järki sanoo että älä toivo liikoja, mutta silti jostain helvetin syystä hymyilen kun idootti ja kuvittelen kaikkea!
Todistetusti HH sekosi yk viidennen kohdalla.

Anteeksi purkaukseni.
Onkos muilla millainen olo? Missäs vaiheessa kiertoa mennään?


VASTAUKSET:


BlueMoon - 14.09.2009 - 16:26

Ymmärrän täysin Mä oon parit testit tehny kera haamujen, vaikka tiedän, että pitäisi odottaa. En tiedä, miksi olen niin malttamaton, vaikka toiveiluakin vasta 2 viikkoa takana. Löytää itsestään uusia puolia

Mulla ollu lievää lämpöä reilun viikon, mutta ei mitään nuhaan tms. viittaavaa. Muita oireita:
-alavatsaa juilii ja on paineen tunnetta
-lievää kuvotusta
-pari päivää ihan vähän aristanu rintoja
-kireempi fiilis, kun aikasemmin

Tänään siis kp 28/28 ja aikasemmin aina alkanu menkat kp 28 aamuna. Mutta siis tänään ei alkaneet


Betty - 14.09.2009 - 16:31

Täällä kovin menkka kipuja, kp 25 ja kierto 26-31 normaalisti. Menkat ollut vasta 4 kertaa edellisestä raskaudesta. Olo ihan höpö nimittäin viimeksi kun olin raskaana, oli menkka kivut myös kovat. Eli toivon niin kovin että pää on perhosia täynnä. Testi odottaa tekijäänsä, vitsi kun ei jaksas oottaa!!!!!!!!!!!!!!!!

Jaksuja sinne


Marja - 14.09.2009 - 16:46

Täällä kanssa jännät paikat. Kp 23/26. Tosin aivan täydellisen menkkatunnelmat myös. Plääähh...!! Hikoiluttaa ja välillä viluttaa, alaselkään koskee, suruttaa, itkettää ja väsyttää.. Tyypilliset oireet ennen kuukautisia. Masentaa taas kovasti! En näe kovin todennäköisenä, että plussa vois tulla.

Eniten harmittaa, kun esikoista tosiaan toiveiltiin 2,5 vuotta ja nyt olin niin toiveikas, josko tärppäis oikein nopeasti. Ja pah!

Teillä muillahan on oikein lupaavat tilanteet! Etenkin BlueMoonilla! Kovasti toivon plussia teille!! ++++ Mieli korkealle ja uuteen kiertoon, jos nyt ei tärppää!


Jeti - 14.09.2009 - 18:29

Lohdutuksen sana: Mulla on ollut molemmissa raskauksissa hirveet menkkaoireet ennen kuin olen plussannut. Kipuja ja mielialanvaihteluita, rintojen aristusta ja outoja mielitekoja rasvaiseen ruokaan, juustoon ja suklaaseen. Eli ihan kuin menkat olis ollu tulossa!

Plussatuulia!


Hertta88 (yk7) - 14.09.2009 - 21:19

HH, toivon todella että sun ei tarvis tippua korkeelta vaan noi oireet ois sitä itteään! Koita vaan malttaa vielä testausta jos vaan mitenkään pystyt, vaikeetahan se aina on.. Paaljon plussaonnea! Ja tuuhan heti ilmottamaan ku oot testannu!


HH - 14.09.2009 - 22:18

Minä en testaile ellei ole pakko, kuten tässä kierrossa, lauantaina, sillä on juhlat tiedossa
Silloin tosin on jo kp31 eli pitäisi olla jo menkat täydessä vauhdissa..Jäämme odottelemaan lauantaita!

Minä oon ihan kauheen räjähdysherkkä ollu nyt kyllä, lämmöt ollu tosi paljon koholla ja flunssaa havaittavissa.
Eli oireita oireita, joita ei ole

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|