Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - TOIVEILIJAT


| Vastaa viestiin | TOIVEILIJAT |

Toivo

Justiina - 14.09.2009 - 13:12

Mites sun olotila? Tulitko lentsuun vai oliko se ohimenevää? Joko on piikittelyt alkaneet?
Mulla alkoi eilen menkat ja aloin syömään niitä e-pillereitä. Tuntuuhan se hassulta, kun toiveissa kuitenkin on raskautua Nyt sitten mennään näin lokakuun puolen välin tienoille ja sitten ultrataan ja aletaan piikittelemään. ICSI on siis mikroinjektio, jossa yksi siittiö ruiskutetaan suoraan munasoluun.


VASTAUKSET:


toivo (n. 2,5v) - 16.09.2009 - 16:02

hellou Justiina! En tiedä mitä toi viime viikko oli eli kuumeilin muutamana päivänä ja sit pari päivää oli kans vatsa ihan sekaisin(ts. vietin yön vessanpöntöllä, ihkua!)Pistän edelleen sen hormonin piikkiin kaiken koska ei ollut mitään selkeitä flunssaoireita. Mulla myös alkoi menkat just eilen 15.9 eli aika samoilla kierroilla mennään. Pari päivää olen tehnyt kuolemaa kun tuo sumute pahentaa hetkellisesti endometrioosi oireita; tiesin kyllä tästä mutta en olisi uskonut että oon näin kipeä. No nyt jo helpottaa onneksi...Ens ti on eka ultra ja samalla alkaa hormonipiikit. Oon miettinyt tuleekohan siitä piikittelystäkin tuskainen olo kun mulla on muutenkin aina ovulaation aikaan vatsa aika kipeä ja turvonnut kuin jalkapallo, mitä luulet? Oon positiivisellä tavalla aika jännittynyt tästä kaikesta, mitkä sun fiilikset on?


Justiina - 16.09.2009 - 20:03

Hormoonit voi saada kaikenlaisia aikaan, mä ainakin olen sitä mieltä. Mä olen piikitellyt jo vuosi sitten, kun meille meinattiin tehdä inseminaatio, mutta siitä ei tullutkaan oikein mitään, kun miehen spermassa ei ollutkaan enää yhtäkkiä eläviä siittiöitä. Piikittely tuntui ajatuksena aluksi paljon kauheammalta kuin se olikaan. Tässä tietty tulee eteen se ero, että silloin yritettiin saada kasvamaan vain yks follikkeli ja nyt niitä kai yritetään kasvattaa niin paljon kuin mahdollista. Eli varmaan on olo kuin pullataikinalla, kun ollaan piikittelyn loppusuoralla Mua jännittää kans valtavasti ja vielä olis kuukausi ennen ekaa ultraa :/ Kertoilehan nyt kuulumisiasi ja tuntemuksia, kun olette kuitenkin kuukauden verran meitä edellä. Koskas se oliskaan laskettuaika, jos näistä hoidoista lykästäis? Oletko jo tarkistanu ja uskaltaako sellaista edes toivoa?


toivo (n. 2,5v) - 17.09.2009 - 09:02

Kääk, en ole justiina uskaltanut laskettua aikaa tsekata mutta eiköhän se menisi jonnekin juhannuksen tienoille??! Raportoin sulle ensi viikolla ultran jälkeen kuis meni. Yritin muuten eilen käydä ostamassa ekan satsin piikkejä mutta oli loppu, vaiks kyseessä oli tosi iso apteekki, eli onneksi olin ajoissa liikenteessä. Lupasivat että saan perjantaina koska nää pitäis sit tiistaina olla mukana kun "opettavat" mua piikittämään...Kuukausi menee tod. äkkiä koska mullakin oli ihan vähän aikaa sitten sellainen olo et apua kun tää kestää ja nyt ollaan jo ihan loppumetreillä. Tsemppiä!

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|