Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - TOIVEILIJAT


| Vastaa viestiin | TOIVEILIJAT |

miten lapsettomuustutkimukset alkuun kunnallisella puolella?

taustailija - 13.09.2009 - 22:37

eli soitanko terveyskeskuksen ajanvaraukseen ja sanon että tarviin lähetteen lapsettomuustutkimuksiin? kuinka pian olette saaneet ajan? mitä ekalla käynnillä tapahtuu?


VASTAUKSET:


maija - 13.09.2009 - 23:51

Samaa haluaisi tietää maija


Marsa - 14.09.2009 - 06:59

Varasin ihan omalla lääkärille ajan, hän kyseli kierrosta, sairauksista ja yleistä muutakin. Antoi lähetteen eka gynekologille, määräsi labroja ja papakokeen. Sitten laittoi lähetteen lapsettomuuspolille. Gyne ultras munasarjat ja tutki muutenkin paikkoja ja antoi miehelle lähetteen spermatutkimukseen. Sitten otin verikokeiden tulokset, gynen lausunnon ja miehen spermatutkimuksen tuloksen mukaan ekalle kerralle lapsettomuuspolille.

Ekan kerran kävin tammikuussa omalääkärillä, syyskuussa oli eka käynti lapsettomuuspolilla, mut siinä välissä sai kyllä juosta jos missäkin kokeissa!


maija - 14.09.2009 - 10:53

Oon "ihan oma-alotteisesti" jo varannut papakokeen joka 1.10. Kannattaskohan vielä kuitenkin varata jo nyt heti aika omalääkärille vai odotella ensin ne papojen tulokset?Mitä mieltä ootte? Anteeks ap kun tulen tällä lailla sinun ketjuasi häiriköimään..


maija - 14.09.2009 - 10:55

Ja kun kierrotkin heittelee ihan miten sattuu-määrätäänköhän Clomeja ennenkun kaikki testit on tehty? Anteeks taas ap!En hillitse itseäni


pessie - 14.09.2009 - 15:30

Minä kyllä suosittelen menemään yksityiselle gynekologille (mieluiten vielä sellaiselle, jonka erikoisalaa lapsettomuus on). Maksaa tietysti enemmän kuin tk-lääkärillä käynti, mutta voi aika lailla nopeuttaa hoitoihin pääsyä.


Marsa - 14.09.2009 - 15:50

Noissa clomeissahan on sitten sellanen, että peruslääkärit niitä ei saa määrätä vaan pitää olla gyne. Mulla kyllä, kun aloteltiin tätä juttua niin omalääkäri ihmetteli kun ei gyne niitä mulle määrännyt, koska kuulemma yleensä niitä kokeillaan alkuun onko mitään apua...


Tinka - 14.09.2009 - 19:47

mulla taas ei ole kauhean hyviä kokemuksia tuosta yksityisestä puolesta. vähän tuntui lääkäri olevan sitä mieltä että turhasta huolin koko ajan. nyt kun vihdoinkin yli kahden vuoden turhan toiveilun jälkeen käytiin julkisella puolella naistentautien polilla, koin saavani asiantuntevampaa hoitoa, vaikka joudunkin nyt odottelemaan aikaa laproskopiaan taas ties kuinka kauan. mutta joo, kävin siis yksityisellä puolella vain tavallisella gynellä, sillä eihän meitin kaupunkissa mitään lapsettomuuten erikoistuneita lääkäreitä oo...

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|