Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - TOIVEILIJAT


| Vastaa viestiin | TOIVEILIJAT |

Oireita pukkaa

Trulliina - 11.09.2009 - 07:39

En yleensä tykkää listata oireitani kun olen niin monta kertaa todennut, et ne on menkkaoireita kuitenkin Mut nyt on taas yhtä jos toista tuntemusta. Menkkojen pitäis siis laskujeni mukaan alkaa 16.pv. Rinnat on taas ihan älyttömän kipeät ja turvonneet (mut ne on kyllä aina ennen menkkoja) nenä on ihan tukkoinen ja kummallinen (se voi johtua jostain allergiasta, mulla kun diagnosoitiin vastikään paha astma) ja sitten tänä aamulla tunsin ihan metallin maun suussa. Ja väsyttää kaiken aikaa. Voi kun olis raskaana... Mitenkäs muiden oireilut?


VASTAUKSET:


Dabria - 11.09.2009 - 09:08

Täällä jännätään nyt kp24. Tein malttamattomana nega-testinkin tässä aamusella...Pitänee yrittää myöhemmin uusiks.
Oireita: Mahaa nipistelly jo jonkun päivän ja vihlasee jos käännyn vaikka nopeaa tms. Housut painaa inhottavasti niin pitää pitää ylintä nappii auki Onneks on pidempi paita! Hankala autollakin ajaa kun jotenkin silloinkin vihlasee kun joutuu välil mahaa (ja jalkoja) jännittään (jalkaa kaasulle/jarrulle yms). Huimaustakin on ja samoin nenä tukos, ainakin aamuisin, niinkuin sullakin. Hengästyn tosi nopeaa ja väsyttää, vaikka silti aamuisin herään jo ennen kellon soimista. Normaalisti herään kelloon puolikuolleena ja torkutan sen perään varmaan min. puol tuntia. Nyt jotenki virkeenä heti aamusta, vaikka kyllä alkaa sit nopeaa väsyttämäänkin, tai uuvuttaan sillain, ei nukuta.

Kyllähän nuo Trulliina sullakin niin raskausoireilta kuulostaa Voi ku voitas siirtyy molemmat tuonne odottajiin! <3
Plussatuulia kaikille muillekin <3


Marja - 11.09.2009 - 09:26

Ihan hirveästi oireita teillä on! Kyllä mä teiät odottajiin potkaisisin (jos ois mun vallassa)! =D

Mulla on kans nyt ollut epämekkamaisia oireita. Eli mahassa painantunnetta, pissahätää jatkuvasti ja todella kova vilu välillä. Oikeastaan pelkää enemmän, että tämä ois virtsatietulehdus, kuin raskausoireita. =( Joten pieni pelotus siitä. Olen alkanut juoda paljon ja syödä puolukkaa, mut jos pahenee, on tietty mentävä TK:seen. HÖH.

Harmi, etten muista, koska mulla alkoi tuosta esikoisesta oireet. Ja mitä ne ekat oli.. =O Miten en muista.. Muistan vaan sen kaamean ällötyksen, jollaista ei ollut muulloin ja nuo vihlaisut, joista Dabria oli kirjoittanut.

Plussatuulet teille (ja mulle =) )!


Hansuu - 11.09.2009 - 10:49

noh, onhan tässä kaikenlaista oiretta... alamahaa kipuilee, päähän koskee, pahaa oloa (etenkin jos nään kananmunia tai raakaa lihaa. outoa.), kylmettää välillä. väsyttääkin koko ajan ja nuhanen olo vaivaa. että näin.

jotta plussailua kaikille!


ja lisään vielä.... - 11.09.2009 - 11:19

että olo on muutenki ko menkat ois alkamassa, vaikka ei ainakaa pitäs vielä 2 viikkoon...


-- - 11.09.2009 - 12:10

En halua lytätä ketään, mutta oikeesti raskausoireet voi alkaa aikaisintaan silloin kun alkio kiinnittyy, eli n.6-8vrk ennen kuin menkkojen pitäisi alkaa. Siihen asti naisen hormonitoiminta toimii täysin samalla tavalla kuin normaalissa kuukautiskierrossa.

Monellahan teillä on jo ihan hyvät koopeet noiden oireiden bongaamiseen, eli plussia kehiin vaan kaikille! Nuo "kaks viikkoa menkkojen alkamiseen"-oireet voi olla ovisoireita, eli hommiin siitä, niin saadaan sinnekin plussaa


Marja - 11.09.2009 - 18:36

Joo, niinhän sitä sanotaan, että oireet ei ala ennen plussaa. Toisaalta ekassa raskaudessa saamassani neuvolakirjassa mainitaan, miten tietyt oireet saattaa ilmaantua jo ennen kuukautisten oletettua aikaa.

Ystävälläni kävi niin. Noin viikko ennen kuukautisia oireili (jopa raskauspahoinvointia jo!!), eikä tajunnut tehdä testiä, koska ei kummemmin oireillut. Minä sitten patistin, kun oireet oli kestäneet kaksi viikkoa. Onnellisesti on jo viimeisellä kolmanneksella.

Kaksi viikkoa ennen kuukautisia saattaa toki olla ovisoireita. Itse erotan ne kaikista muista oireista, koska ovat niin selvät.

Vielä lisään, ettei tämä vaikka sitten kuvitteellisten oireiden bongailu mitään haittaakkaan. Kuitenkin pettymys on suuri, jos kuukautiset alkaa, vaikkei oireita olisi bongaillutkaan. Jos -- - et halua niitä bongailla, on se ok.

Anteeksi ärtyisyys!!! Kai ne menkat viikon sisällä alkaa, kun pinna on näin kireällä!


-- - 11.09.2009 - 19:22

En minä sillä, etteikö oireiden (oikeiden/kuviteltujen) bongaaminen kuuluisi oleellisesti tähän toiveiluun, mutta on ehkäpä yltiöoptimistista tuntea raskausoireita ennen kuin munasolu on edes hedelmöittynyt

Marja: Toivottavasti yllätyt positiivisesti viikon päästä!


-- - 11.09.2009 - 19:37

Ja tuolloin viikkoa ennen menkkojen alkamista voi hyvinkin herkimmillä ihmisillä tuntua ekat oireet. Kun se alkio on jo kiinnittynyt kohtuun ja hormonit alkavat toimia eritavalla kuin normaalissa kierrossa.


Trulliina - 11.09.2009 - 22:01

Hiii! Kaikki vaan odottajiin sitten mun kanssa Mäkin olen kuullut, ettei "oikeat" raskausoireet ala vasta muuta kun sitten kun menkat on myöhässä/samana päivänä, mutta kyllä niitä oireita ja tuntemuksia silti aina vaan kyttää Kuten sanoin, toivon, että kaikki ollaan raskaana


Marja - 12.09.2009 - 09:11

Samoin! Toivotaan, että kaikki plussaa!

(ps. -- - taisin turhaan provosoitua! Anteeksi! Kuten sanoin se on taas se PMS!)


Hansuu - 12.09.2009 - 12:29

juu. en miekää nyt iha jaksa uskoa, että nää nyt ihan oikeita raskausoireita olis. vielä. tietysti toivon, mutta kun on niihi menkkoihi vielä jokunen aika niin...

ja toivotaan, että PMS ei tule enää tänne...

tsempit kyytiin kaikille toiveilijoille!

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|