Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - TOIVEILIJAT


| Vastaa viestiin | TOIVEILIJAT |

Pitäisköhän...

Dabria - 09.09.2009 - 15:55

testata tässä jossain vaihees?

Ne mun satavarmana luullut menkkakivut eivät sitten kuitenkaan tuoneet mukanaan menkkoja vaan ihan superhailakkaa lähes beigen väristä vuotoa, jonka huomaa muutenkin vain vessassa käydessään, eli ei mitään pikkuhousunsuojiakaan edes tarvita. Vuotoo ollu nyt eilisestä asti. Mahakipu muuttunu hieman kummallisemmaksi. Huimaustakin on kyllä ollut aika pahanakin tässä muutamana menneenä päivänä, aamusta varsinkin ja töissäkin pitemmän istumisen jälkeen kun lähtee vähän käveleen nii tuntuu et seiniin kävelis ku ei melkee näe mitään. Ja räjähin niin pahasti sille miehellekki eilen...Ja mikä makeen himo voikaan olla ihmisellä! Huh! Oisko tää..voiskohan olla...? :o

Nyt kp22. Kun ei tiiä mikä se mun kiertokaan on oikeesti ku heitelly 21-38 välillä, nii ei tiiä millon se ois viisainta yrittää ees lähtä testaileen. Oisko hyviä vinkkejä, tai kohtalotovereita?

Plussa-aaltoja kaikille! <3


VASTAUKSET:


Hertta88 (yk7) - 09.09.2009 - 19:46

Mä yrittäisin sinuna vielä malttaa muutaman päivän testauksen kanssa kerta sulla on menny kierto välillä tonne kp 38 astikin.. Lupaavalta kuulostaa Pidän peukkuja!


telpe - 10.09.2009 - 12:35

Tunnistatko ylensä oviksen? Siitä parin viikon päästä pitäis menkkojen alkaa. Jos sulla on ovis ollut aikasin, niin nuohan voi olla raskausoireita. Toisaalta, jos nuo tuntemukset oliskin ovistuntemuksia, niin sun kierto menis lähelle tuota 38 päivää. Itse ehkä tekisin testin muutamien päivien päästä, jotta saisin mielenrauhan noilta oloilta. Jos se näyttää negaa, niin odottaisin sitten sinne kp39 ennen seuraavaa testiä. Ihan hyviltä nuo olot kuulostaa, toivotaan plussaa! Ilmoittelehan jos/kun testin teet


Dabria - 10.09.2009 - 13:34

Olin tunnistavinani (mahaa vihlo sillain jännästi tai nippaili) tuossa viimekuun joskus 28. päivän tienoilla. En tietenkään ihan varma voi olla kun ei niin montaa kiertoo oon renkaan lopetuksen jälkeen tullut. Toisaalta sellasia oviksen tyyppisiä limoja tms oli kyllä joskus viimeviikollakin, että se on sitten sillon tai aikasemmin ollu. Tällasta mitä nyt niin ei kyl muistini mukaan ole aikasemmin ollu. Ihan kummallista. Tälläkin hetkellä aina välistä vihlasee tai jomottaa alamahaa, ehkä hieman enempi oikeelta puolen tosin kuin vasemmalta. Välillä ei sit mitään. Mut kaikki omituiset vuodot on kyl nyt loppunu.

Aattelin, että testaan huomenna aamusta. Tilasin netistä jotain aikasessa vaiheessa raskauden huomaavia herkkiä testejä ja vaikka ne sit ei ois viel huomiseks tullu, nii testaan silti, jollain markettitestillä kun niitä siel kotona kaapissa odottelee.

Peukut pystyyn Jännitetään yhessä <3

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|