Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - TOIVEILIJAT


| Vastaa viestiin | TOIVEILIJAT |

Tämä kierto mennyt NIIN harakoille!!

Minnie - 09.09.2009 - 08:53

Suututtaa!!! ovis ohi ja seksiä ollut YHDEN AINOAN KERRAN!!!!!!!! mies on ollut jollain ihme kiukku tuulella, joten ei ole halunnut seksiä! Olen niin vihainen. lapsellista ehkä, mutta tuntuu niin turhauttavalta kun ei ole edes yritetty itsekkun olisin niin halunnut panostaa täysillä tähän kiertoon....huoh...


VASTAUKSET:


Amelie - 09.09.2009 - 10:12

Sama vika, mutta tälleesti se esikoinenkin tuli...
Ite haluis täysillä mutta ukko vaan kääntää kylkee kun "ei jaksais nyt".


Minnie - 09.09.2009 - 10:21

Jees. Eikä meilläkään miehen "haluttomuus" ainakaan johdun siitä ettei vauvaa haluaisi. Kovin innokkaasti odottaa että tärppäisi. mutta eikö tajua että yritystä voisi olla vähän enemmän. Itku kyllä tuli kun tulin innokkaasti miehen luo että nyt 2 viivaa ovistestissä. Niin toinen vaan kiukuttelee että onko nyt just pakko. Turhattavaa Meidänkin tämän kierron ainut peittojenheilutus oli aika monta päivää ennen ovista, että toivoa tuskin on.


telpe - 09.09.2009 - 10:25

Meillä ukko tjottailee. Jos vaan vinkkaan, että nyt olisi hyvä päivä, niin se varmasti pihtaa. Jos ehdotan peräkkäisinä päivinä hommia, niin se arvaa sen ja pihtaa. Pitää olla ovela noiden päivien valinnassa. Viimeeks ei ollut ihan optimipäivä, mutta toisiks paras kuitenkin. Eli teoriassa saan jännätä, mutta erittäin todennäköisesti se jännääminen on ihan turhaa.

Minnie: Parempaa onnea seuraavaan kiertoon! Eihän se tarvii kuin sen yhden kerran jos vaan se sattuu sopivaan aikaan. Ja siittiöt saattaa elää jopa 5 vrk, joten ajoituksen ei tarvii osuu ihan päivälleen.


Sama - 09.09.2009 - 14:42

No juu.. Mä inhoon kans näitä ovispäiviä! Kun pitää koko ajan jännätä saisko tänään vaiko huomenna ja elääkö ne siittiöt siel vielä kun on H-hetki ja blaa.. Mun mies on nyt vasta useemman kierron jälkeen alkanut nyt panostaan täysillä, kun on huomannut että pakko yrittää.. Sain kyllä siitä puhua herralle useemman kerran, koska perusmies sekstaa sillon kun kiinnostaa eikä sillon kun "täytyis".. Oma mies koki ahdistavana sen ovis-patistamisen, lopetinkin sen sitten kyllä ja nykyään se ite kysyy että koska se olis. Sen oon kyl oppinut ettei kannata puhua vaan TOIMIA. En sano enää millonkaan että nyt täytyis, vaan käyn siihen kiinni. Onnistuu huomattavasti helpommin, ja ukkokin on tyytyväinen..


just - 09.09.2009 - 19:22

Jos ukko tolleen pihtailee ovispäivinä, niin eikös se oo aika selvä merkki, et ei taida sitä lasta vielä haluta.. Musta aika sikamaista yrittää "olla ovela" noiden päivien kanssa ja väkisin yrittää raskautua jos toinen ei käytöksen perusteella sitä lasta vielä haluu..
Tää siis ei nyt minnielle ollut tarkotettu.


Hertta88 (yk7) - 09.09.2009 - 19:51

Mustaki kuulostaa hieman oudolta että mies pihtaa ovispäivinä jos oikeasti haluaa lasta.. (?) Mun mies on aina valmis puuhiin. Tosin en oo mitenkään mainostanut että koska on ovisaika, mutta luulis hänen sen tajuavan kun kierron puolivälissä mua panettaa koko ajan ja limatki on sen mukaset Ei kaikki tietenkään oo tämmösiä ku me että muutenkin harrastetaan seksiä lähes joka päivä.. Mutta kyllä sitä miehenki pitäis ymmärtää että jos lapsen haluaa ni siinä kierron puolivälissä pitäis olla petihommiin valmis joka toinen päivä ainakin.. Varmasti turhauttaa kun mies käyttäytyy noin.. Kovasti tsemppiä!


telpe - 10.09.2009 - 09:58

Ilmeisesti mulle tarkoitettu tuo just kommentti.

Mies kyllä haluaa lasta, mutta ei halua tehdä tekemällä, vaan antaa kohtalon päättää tuleekon meille toinen lapsi. Harva se päivä juttelee, että onkohan tytölle tulossa pikkusisar yms. En menisi vetämään tuosta johtopäätöstä, että ei halua lasta. Ja miehelle on jotenkin tärkeetä, että hän on se aloitteen tekijä petipuuhissa. Eli jos minä ehdottelen jotain, niin se on vähän "turn off" halujen suhteen. Siispä joudun olemaan ovela, jos meinaan miehen saada houkuteltua hommiin tärppipäivinä. Mulla kun tuo kierto saattaa kestää kaksikin kuukautta, niin noita tärppipäiviä ei liian usein tule. Jos mulla oliskin joku normaali 28 päivän kierto, niin olisin ehkä maltillisempi. Mutta kun joutuu tuon 28 päivää vähintään odottamaan sitä ovista, niin kyllä sitä tekee mieli olla ovela.

Vieläkö haukut sikamaiseksi?


telpe - 10.09.2009 - 10:12

Ja lisään vielä edelliseen, että esikkoakin "tehtiin" reilu neljä vuotta. Eli kyllä minä kaikkeni teen, että seuraava tärppäisi vähän joutuummin. Hyppää ensin mun saappaisiin ja mieti sen jälkeen tekeekö mieli haukkua.


Minnie - 10.09.2009 - 10:56

Sepä se.. jokaisen seksuaalisuus on erilainen. toinen on valmis heti ja aina pienimmästäkin vihjailusta. Toinen ei. Meillä esim. miehen ja minun työvuorot menee niin ristiin, että toinen kun tulee kotiin töistä 22.00 niin toinen lähtee aamulla 6.00. Niin Monesti siinä välissä on kaikki muu mielessä kuin seksi. Itse aina tuossakin välissä yritän ehdottaa peittojenheilutusta vaikka kuoleman väsynyt onkin. Mutta mies ei sitten jotenkin halua yrittää, jos ei heti oli sellainen fiilis että panettaa. Toki olen hieman kateellinen niille joiden mies on aina valmis


telpe - 10.09.2009 - 11:07

Minnie: Teidänkään tilanne ei ole ihan optimaalinen tuon raskautumisen suhteen. Harmi. Meillä mies on arkisin tosi sippi ja viikonloppuisinkin noita helliä hetkiä rajoittaa yksi puoltoista vuotias kaveri. Eli noita yrityskertoja ei vaan tule niin usein kuin haluaisi. Mielellään niitä sitten ohjailee sellaisiin päiviin, milloin olisi mahdollisuus tärpätä.

Vielä kun parisuhdetta on takana vajaa 12 vuotta ja ikääkin on pitkästi päälle kolmenkympin, niin ei sitä olla enää niin viriilejä kuin alkuaikoina. Olishan se kiva jos mies olis aina halukas hommiin myös minun aloitteesta.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|