Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - TOIVEILIJAT


| Vastaa viestiin | TOIVEILIJAT |

OUTO löydös

Stressi - 08.09.2009 - 21:13

Soitan jokatapauksessa aamusta neuvolaan, mutta kertokaahan mitä tämä on?!!!

Olen saanut viime joulukuussa ihanan pienen pojan (joka nyt siis 9kk) ja imettämisen lopettamisen jälkeen menkat alkoi normaalisti ja on olleeet melko säännöllset siitä lähtien.

Kuukausi sitten hakeuduin ehkäisyneuvolaan, kun kondomin kanssa suhraaminen ei ole meidän juttu. Siellä ottivat papa:n kun edellisestä ties kuinka kauan. Ehkäisyksi otin kokeiluun ehkäisyrenkaan ja kerkisin ensimmäisen renkaan ottaa jo käyttöön kun terkka soittaa, että papassa näkyi tulehdus. Ja ei kun antibioottikuurille (emättimeen laitettava antibiootti). Kuurin loputtua alkoi hirveä kutina ja paakkuinen hieman harmahtava vuoto (sitä ennen ei juuri mitään oireita mistään tulehduksesta) ja aattelin, että hiivaahan se nyt sitten pukkaa. Noh, kävin ostamassa jo hiiva-lääkityksen, mutta alkoi tiputtelemaan, joten jätin kaappiin odottamaan (sitä kun ei menkkojen aikaan tulis käyttää). Eilen poistin renkaan ja tänään alkoi vuotaaa oikein reippaasti ja särkeäkin sen verran että otin särkylääkkeen.

JA SITTEN.. Kumarruin nostamaan poikaa lattialta kun tunsin, että nyt tuli jotain housuun. Eikun vessaan tarkastamaan, ja siteellä nököttää n. pingispallon kokoinen möykky, jossa verta, mutta myös jotain kalvoa. Tämän jälkeen vuoto loppui lähes kokonaan (vähän jotain tiputtelee vielä).

Onko siis kyseessä kenties keskenmeno (raskaus ei ole ainakaan suunniteltu, enkä mitään testiä ole missään vaiheessa tehnyt)? Vai voiko edellisestä synnytyksestäni (josta siis 9kk) jäädä näin pitkäksi aikaa kohtuun jotain ylimääräistä joka vasta nyt tulee ulos? Vai mitä tämä on?


VASTAUKSET:


kuulostaa - 08.09.2009 - 21:40

keskenmenolta


Trulliina - 08.09.2009 - 21:49

Saattaahan se olla keskenmeno, mutta toisaalta jos papassa on havaittu tulehdus, niin tulee mieleen kuitenkin että vois olla edellisestä raskaudesta jääny jotain. Oudolta kyllä tuntuis sekin, ettei mitään kuumeilua tms ole ollu jos olis niin ettei kohtu ole kunnolla tyhjentynyt. Tule sit kertomaan mikä oli neuvolan diagnoosi


kyseessä - 09.09.2009 - 10:19

voi olla myös vaan limakalvomöntti. itsellä tuli aikoinaan kun pillerit aloitin niin ekassa tyhjennysvuodossa just sellainen möntti, mutta myöhemmin sellaista ei sitten ole tapahtunut. kannattaa tietty kysyä vielä sieltä neuvolasta jos heillä olisi parempaa tietoa. en kuitenkaan usko että olis keskenmenokaan, kun ehkäisy on kuitenkin ollut kunnossa.


vielä stressaan - 09.09.2009 - 21:07

Kiitoksia erityisesti viimeisestä kommentista!
Soittoaika tänään lääkärille + raskaustesti, joka näytti negaa vahvistais, että jotain tämmöstä olis mullakin kyseessä. Huomenna vielä terkan juttusille.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|