Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - TOIVEILIJAT


| Vastaa viestiin | TOIVEILIJAT |

kurja olo

toivo (n.2,5 v) - 07.09.2009 - 10:53

hellou sisters, tännehän se oli pakko tulla kitisemään kun on kaikin puolin niin ahistava olo. Neljättä päivää vetelen ivf-hoitoon kuuluvaa nenäsumutetta ja joko mulle on tulossa sikainfluenssa tai sitten sumute pistää tosi tehokkaasti kroppaa/päätä sekaisin. Lihaskipua, iho ihan arka, pahaa oloa, armoton väsymys, nenä ihan tukossa etc; saparo ja kärsä onneksi puuttuu eli varmaan on tuosta lääkkestä johtuvaa tämä oireilu... Mutta nou hätä sillä kaiken kestää kun tietää mikä tän hommelin päämäärä on! Jos heti tästä ekasta hoitokerrasta tärppäis niin juhannuksen tienoilla vois köllötellä nyytti kainalossa... kp 24 / 28-29 eli yhdet menkat vielä ja sitten alkaa pikkuhiljaa hormonipiikittely.

Toivottavasti muilla alkanut viikko ainakin fyysisesti paremmissa tunnelmissa!Tsemppiä kaikille meille!


VASTAUKSET:


telpe - 07.09.2009 - 11:08

Olenkin mietiskellyt mitä sulle kuuluu. Olen kuullut että noista hoidoista tulee huono olo, joten luulis ettei ole possutautia. Toivottavasti saisitte palkkion noista kärsimyksistä. Onpahan raskauspahoinvointi sitten tuttu tunne KUN nyt raskaaksi tulet tuon ivf:n avulla Tsemppiä!


Justiina - 07.09.2009 - 11:15

Koska teillä on toivo aika ivf:ään? Meillä ollaan aloittamassa suoraan ICSI-hoitoja. Ja tarkoitus olisi marraskuun alkupuolella suorittaa siirrot, jos vaan kaikki menee hyvin. Mä syön nyt primoja, että menkat alkais ja sitten reilun kuukauden e-pillereitä. Sitten alkaa piikittelyt yms. Mun ei vissiin tarvi nenäsumutella ollenkaan? Olis kiva vaihdella tässä syksyn mittaan kuulumisia. Meilläkin on yritystä takana suurinpiirtein se 2,5 vuotta. Mä olen kyllä kans päättänyt, että kestän mitä vaan, jos me saatais se kauan kaivattu perheenlisäys. Tsemppiä!


toivo (n. 2,5v) - 07.09.2009 - 11:33

Telpe jaksat aina olla ihanan kannustava ja uskoa siihen kaikkein mahtavimpaan lopputulokseen, valat uskoa minuunkin, kiitos!

Justiina: vko 41 eli lokakuun alkupuolella on alkuviikosta suunniteltu punktio ja loppuviikosta sitten alkion istutus. Mä siis sumuttelen "vaihdevuosi" hormonia jotta ei munasolut pääsisi irtoamaan liian aikaisin mutta toinen hoitokaavio on ilman sumuttelua ja suoraan pistoksiin. ICSI, onko siis mikrohedelmöitys / alkion kuoren avaus vai? Tekiskö sulla noi e-pillerit sen että et tarvitse ollenkaan sumuttelua? Mullakin sellainen olo että vertaistuki tässä asiassa olisi paikallaan eli ollaan kuulolla!


Hansu - 07.09.2009 - 18:03

Hello vaan kanssa siskot täällä myös IVF odotukset korkealla. Mulle tehty jo hoidot toukokuussa ja suoraa lähti kasvamaan heti tuoresiirrosta, meni vaan kesken kesällä. 6 alkiota pakkasessa. Nyt uuden alkion siirtoa odottelen ja toivottavasti päästäs toimeen lokakuun alkupuolella!!! Tsemppiä teille hoitoihin ja toivotaan kaikille vaan plussia

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|