Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - TOIVEILIJAT


| Vastaa viestiin | TOIVEILIJAT |

Huomenet!

Trulliina - 05.09.2009 - 11:11

Huh, kun on vähän aikaa estynyt tulemasta tänne niin paikkahan aivan tulvii viestejä Ollu vähän kiireitä, enkä ole päässyt tänne ollenkaan. Nyt oli sen verran kovat vieroitusoireet, et oli pakko tulla lukee ja kirjoittelee Mitäs muille kuuluupi?


VASTAUKSET:


HieVi - 05.09.2009 - 12:16

Tähän palstaan jää kyllä koukkuun..

Nyt kp 12/24-28, ovista odotellaan. Toiveilun alussa vannoin kautta kiven ja kannon etten ala ovista tikuttelemaan. "Sehän on ihan hullun hommaa!" HAH! Nyt nolona tunnustan, että ovistestit tuli tilattua ja testattu on. Ei vielä vahvaa plussaa, ehkä tänään tai huomenna olis H-hetket.. Sais kaks viivaa edes johonki testiin prkl!

Plussatuulia!


MM - 05.09.2009 - 12:22

Moi Trulliina!! Menkkoja odotan täällä että pääsis taas yrittämään, päälle 40 kiertopäiviä eikä merkkiäkään tätistä. Raskauden mahdollisuutta ei tässä kierrossa oo niin siksi tätiä odotan kuin kuuta nousevaa.
Kesäloma lopuillaan ja kohta pitäisi palata töihin. Ei paljon innosta..

Toivottavasti HieVi ovistestiin ne kaks viivaa pärähtää! Plussia kaikille tasapuolisesti -myös minulle itselleni.


Hansuu - 05.09.2009 - 12:51

terppa.
täällä koetaan äärimmäistä ällötystä. on tullu työpaikan ja koulun vessojen kaakelit tutuiks... eilen pyörryin siitä pahasta olosta kaupan lihaosastolla, ko ne kaikki punaset möykyt teki niin pahaa. huvittaa itteäkin, mutta eihän siinä... tissitki on ko pienet ilmapallot. tuntuu, että ne poksahtaa kohta.

uskalla ei toiveilla liikaa, mutta oishan siitä mahollisesta tärpistä nyt jo reilut 3 viikkoa... öööh... muitaki mahiksia on kyllä monia...


Trulliina - 05.09.2009 - 15:39

Ohhoh hansuu, toihan kuulostaa lupaavalta, oletko testannut MM, oletko nyt nauttinu lomasta kunnolla? Olipa tyhmä kysymys... tottakai lomasta nauttii Hievi, olen itsekin miettiny, että pitäiskö ostaa niitä ovistestejä, mut mitä ihmettä mä niilla tekisin, ku joka tapauksessa maillä on actionia makuuhuoneen puolella joka päivä Mulla oli ovistuntemuksia tässä pari päivää takaperin. Oli taas itseasiassa oikea puoli niin kipeä, et hetken epäilin jo umpisuolta... voikohan kystat tms aiheuttaa kovaa oviksen aikaista kipua? Rinnat ei kyllä ole yhtään kipeytyny.. plaah. En tie sitten. Maanantaina miehen pitäis saada smeggetestin tulokset.


MM - 05.09.2009 - 16:52

Olen nauttinut! Uimassakin olen käynyt vaikka toisaalta kummallista olla kesälomalla kun lehdet tippuu puista yms. Mutta loma kun loma, pääasia ettei tarvitse olla työpaikan lähelläkään.


Hansuu - 05.09.2009 - 18:47

en oo vielä koittanu testata, koitan hillitä itteni vielä hetken... huom. koitan. kerron, koha mie testailen.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|