Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - TOIVEILIJAT


| Vastaa viestiin | TOIVEILIJAT |

hassua

kolibri - 04.09.2009 - 20:33


eilen oli meillä jännät päivät.menkat myöhässä neljä päivää ja käytiin hakemassa testi,no, negatiivinen se oli.hieman pettyneinä siinä sitten molemmat että no,harvalla se heti tärppääkään.siinä sitten telkkaa katellessa tajusin,että ei hitto ens viikollahan niiden menkkojen pitikin vasta alkaa.ei ollut kiva se nega kuitenkaan ja toisaalta helpottava?! fiilis ettei tästä kierrosta tullut vielä.

miten siis asia voi olla helpottava ja samalla todella pettymys?!en ymmärrä omaa päätäni.miehelle puhuin tästä ja hän vaan lohdutti että hei beibi,en minäkään koskaan voisi olla asiaan tämän valmiimpi(myös samat fiilikset)...eli siis varmasti kaikilla pientä epävarmuutta?!onhan? =)

sitten..(tähän nyt tuleekin sitten paljon asiaa,ups vain) kun olen miettinyt että onko muilla samanlaisia kavereita kun minulla.kerroin tälle kaverille että jätettiin ehkäsy pois niin sieltä sitten tuli sellanen saarna ja voivottelu ja huuto että.oletko sä nyt aivan varma?mitä sä mietit?siis onhan sulla aikaa,sä olet vasta 26..apua,siis mieti sun koko elämä menee ihan plaah.ja sitä ja tätä ja vielä tota.sitä oikeesti mietti että niin... olenko valmis?
milloin mä sitten olen valmis jos en nyt kun musta tuntuu siltä?ja mikä kukaan on sanomaan kelleen koska toinen on valmis mihinkin?häh? en mä oikeasti välitä,mutta laittaahan tuo kuitenkin pohtimaan asioita.
no mutta syksy on ihana,nautitaan siitä ennen talvea =) iloista perjantaita kaikille.


VASTAUKSET:


elina - 04.09.2009 - 20:40

juu mulla kanssa samoja fiiliksiä eli toisaalta kovin tahtois ja sitten taas vähän empii pikkukakkosen kanssa.
ihan normaalia on suuri asia kyseessä ja muuttaa elämää kovasti<3 ja uusi tietenkin jännitää pelottaa..
kiva kaveri sinulla ei mulla tollasia kyll ole ollut ja seikon sain 22v ja koin olevani jopa #vanha#=)
älä välitä tullaisista suurempi elämänmuutos se on vanhemmalla iällä kun kerennyt kauemmi tottua omiin rutiineihin ym..tiedät varmaan plussapuhureita sine suuntaan


kolibri - 04.09.2009 - 20:49

huh huh =)
kiitti elina, en siis ole sekoamassa =)
onhan se muutoksena todella suuri ja vielä sellainen mitä ei ole koskaan kokenut. teillä nyt on jo onneksi pohjalla jo jotain kokemusta, mutta kyllähän se on taas uusi tilanne kaikille kun uusi asukas muuttaa taloon,kolme kahden sijasta huuli pyöreenä =)
olen kuullut että syksyisin puhaltaa oikein voimakkaat tuulet..


Pumu - 04.09.2009 - 20:51

Älä välitä tuollaisen kaverin puheista! Liekö vain kateellinen?? Kukaan toinen ei voi toisesta sanoa koska on valmis vanhemmaksi ja sitä paitsi mielestäni vanhemmuuteen kasvetaan sen lapsen myötä. Kukaan ei ole seppä syntyessään.
Puuh ja puuh ja puuh vaan plussa tuulia sinne!!


Pumu - 04.09.2009 - 20:55

Niin ja se vielä jäi sanomatta että meillepä tuli esikoisiksi kaksoset Ja luomuna. Aika muutos kun yht äkkiä oli kahden sijasta neljä ihmistä Varmasti päsjäät!!


kolibri - 05.09.2009 - 09:32

voi olla, että kaveri on kateellinen tai mitä sitten onkaan. nytkin pyysivät minut mukaan muijien reissulle ensi vuoden keväällä.sano mulle että hei,pitäiskö teijän kuitenkin nyt siirtää tota teijän vauvahanketta,kun siihen reissuun on kuitenkin niin hirveesti aikaa ja ei oo sit kiva jos olet ainoa paksuna oleva.että näin.onneksi on muita ihania ihmisiä kelle asiasta voi puhua.ja teille! =)

ja pumu, ihanaa kaksoset! =) on varmasti riittänyt hommaa.


MM - 05.09.2009 - 10:49

Aika törkeää mun mielestä sun kaverilta..tai ajattelematonta. Mulla on muutama vähän samanhenkinen kaveri kuin sulla mutta olen tiukasti pitänyt puoliani heille etteivät kävele ylitseni.. Ai että teidän pitäisi siirtää vauvahaaveita ja yrittämistä Kolibri tyttöjen reissun takia? No jo on. Onko kaverillasi miestä itsellä?

Minulla ainakin on myös roimasti epävarmuutta mukana toiveilussa ja kun ensimmäisen ilman ehkäisyä olleen kuukauden jälkeen menkat tulivat, olo oli samalla kertaa sanoinkuvaamattoman pettynyt ja surullinen mutta myös jotenkin hirveän helpottunut. Itsekin yllätyin reaktiostani.
Hirveästi mietin kaiken haaveilun lisäksi käytännön asioita, ehkä liikaakin. Toisaalta onhan se hyvä ettei lillu pelkästään ruusunpunaisissa haaveissa, toisaalta olen kuitenkin ajatellut myös niin, että kyllä me varmasti pärjätään ja elämä kantaa jos meille lapsi suodaan (vaikka tietenkin faktat ja tosiasiat pitää ottaa huomioon).

Monenlaisia tunteita pyörii päässä. Hyvää syksyä myös sinulle!


kolibri - 05.09.2009 - 11:29

jep,vauvahaaveet syrjään nyt seuraavaksi reiluksi puoleksi vuodeksi, että päästään juhlimaan ja hillumaan,elämään sitä OIKEETA elämää.hän on naimisissa oleva ihminen ja ehkä taustalla saattaa olla jonkinlaisia paineita omasta elämästä,tiedä sitten.

kiva oikeasti kuulla että muilla samanlaisia tuntemuksia.


io - 05.09.2009 - 16:08

Ystäväsi voi myös olla huolissaan teidän ystävyydestä. Monesti vauvan tulo vaikuttaa ystävyyssuhteisiin. Ei enää ehdi tehdä kavereiden kanssa niin paljon jne... Muistuta ystävällesi, että on rakas hänelle kaikesta huolimatta ja että vaikka vauva tulisi sen ei tarvitse erottaa teitä vaikka ystävyys saattaakin hieman muuttua!

Plussatuulia!

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|