Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - TERVEYS


| Vastaa viestiin | TERVEYS |

teille

kysymys - 21.06.2009 - 01:30

tyttäreni on 11 v.....alapäähän tuli tulehdus kloorivedessä uimisesta (ollut ennenkin,tulee herkästi...jopa kylpyvaahdosta)
vein tytön apteekkarin juttusille...kieltäytyi myymästä tulehdusvoidetta ja käski lääkärin juttusille.
Noh,varasin ajan lääkärille...sattui olemaan mies lääkäri päivystyksessä,mutta koska oireet ovat olleet ennenkin ja tietokoneella tallessa,oletin,että lääkäri vain määräisi samat voiteet kuin ennenkin tulehdukseen....voi V...TTU....vaan tämäpä lääkäri päätti "tutkia" tytön !!!???
ilman hanskoja kunnolla kopeloi haarojen välin ja kun ei ollut "punoitusta",niin päätti jopa vetää häpyhuulet sivuun ja kurkkia kunnolla sisälle
Tyttö oli ihan paniikissa,minä shokissa ja nyt en tiedä ylireagoinko vai oliko tämä lääkäri ihan kusipää ?????
Minusta TÄYSIN sopimatonta.!!!!!!! ja ilman hanskoja tai että olisi kertonut tytölle mitä tutkii?????? APUA !!!!!! ?
Mulla itellä ihan oksettava olo ,olenko yli herkkä vai kuulostaako teistä oudolta ?????????????


VASTAUKSET:


Moiks - 22.06.2009 - 16:04

Miksi et sanonut lääkärille, että ET suostu moiseen??

Ja en olisi antanut tutkia ilman hanskoja!!!

Toivottavasti tyttö ei ole enää paniikissa, harmmi, että tuolaista pääsi tapahtumaan!

Annoitko/annatko palautetta johtavalle lääkärille???
Minä antaisin!


ap - 22.06.2009 - 19:37

pieni paikkakunta ja ainoastaan yksi lääkäri paikalla (terveydenhoitaja tosin oli myöskin,mutta sillä oli omia potilaita )
Mä jotenkin vaan luulin,että lääkäri pelkästään katsoisi kuinka paha punoitus siellä on...vaan ei
Hanskattomuuden tajusin vasta jälkeenpäin kun olin itsekkin shokissa,että se tutki oikeen kunnolla.Tyttö melkein itkua väänsi,joten yritin "keventää" tilannetta ja saada tytön ajattelemaan muita asioita siinä tutkimusvaiheessa ja sitten jälkeenpäin käytiin pitkät keskustelut kuinka meidän naisten vaan pitää joskus antaa lääkärien tutkia alapäätä ihan samalla tavoin kuin hammaslääkärissäkin pitää käydä.Pyysin anteeksi tytöltä,etten tajunnut että se lääkäri noin tarkkaan tutkii ja palautetta jätin terveysasemalle oitis !
Kuulemma siellä on naislääkäri vain kerran viikossa !!!!?????
Jokainen meistä jolla on ollut hiivatulehdus alapäässä tietää miten paljon se kirvelee ja kutisee,joten pakko oli tyttö lääkäriin viedä kun apteekissa eivät suostuneet hänelle rasvaa myymään
tyttö ei ole asiaa enää maininnut ja tulehduskin on paranemaan päin (onneksi),mutta silti harmittaa että itse olin niin TYHMÄ etten tajunnut että MIES lääkäri päättäisi tutkia tuon ikäsen tytön


jelena - 22.06.2009 - 22:27

siis tekikö se sisätutkimuksen? ilman hanskoja?


ap - 22.06.2009 - 23:39

siis ensin vain katsoi...ei nähnyt mitään punoitusta,joten veti häpyhuulet sivuun ja katseli sinne,ei vieläkään nähnyt punoitusta,joten katsoi kunnolla klitorista ja "sisälle"...äh,miten sitä nyt selittäis...siis kunnolla levitti tytön pimppiä,jotta näkisi sisälle ei kuitenkann sinne mitään instrumentteja työntänyt...
Aikuisella naisella ymmärtäisin tämän tutkimuksen,mutta 11 v tyttö ?????
jota ees oma isi ei oo pariin vuoteen ilman alushousuja nähnyt....
ja juu ei koskenyt tyttöä hanskojen kanssa vaan ILMAN !


jelena - 23.06.2009 - 00:51

No outoa oli se, ettei käyttänyt hanskoja ja ettei selittänyt toimipidettä lapselle(potilaalle) ja äidille.

Toimenpitenä oli kai ok. Se onko lääkärinä mies vai nainen ei mielestäni ole merkitystä. Mutta ilman muuta ois pitänyt selittää toimenpide ja käyttää hanskoja.

Koska nykyään ikävä kyllä myös noin nuoret aloittavat seksikokeilut, luulen että lääkäri tutki niin tulehdus merkkeja, kun myös onko tyttösi ollut yhdynnässä.

Mikä oli muuten diagnoosi saitteko sitä rasvaa?


äksy - 23.06.2009 - 17:10

Ilman hanskoja ei saa koskea kenenkään alapäähän, mutta muuten kyllä tyttöjen alapääkutinat tutkitaan tarkkaan, sillä viran puolesta lääkärin on selvitettävä, ettei tyttöä ole mahd. käytetty hyväksi.
Normaalista perheenäidistä tämä tuntuu aina hirveältä ja lääkärin olisi pitänyt selittää tarkaan, että hän joutuu tarkemmin tutkimaan, että voi antaa oikeaa lääkettä.


ap - 23.06.2009 - 18:25

ok....juu ihan tavallinen hiivatulehdus se oli tai siis ainakin lääke siihen tarkoitettu.Tyttö oli käynyt kaverinsa uima-altaassa uimassa (olivat viettäneet siellä varmaan 6 tuntii päivän mittaan) ja sinne oli juuri sitä ennen lisätty klooria.Oli kai sitten siitä ärsyyntyneet limakalvot.Meillä kun ei tyttö voi ees kylpyvaahtoja käyttää kun heti ärsyyntyy alapää...siksipä tuota ihmettelinkin kun näitä oireita on ennenkin ollut ja ei häntä ennen ole tutkittu.Ymmärrän kyllä että ehkäpä lääkärin piti tutkia,ettei ollut mistään muusta kyse.Kiitos asiallisista vastauksista !

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|