Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - TERVEYS


| Vastaa viestiin | TERVEYS |

Masennus

Minä - 23.01.2009 - 00:32

Onko kukaan syönyt masennukseen lääkkeitä. Kuinka kauan ja mitä? Onko auttanut? Entä kun lopettaa lääkityksen, palaako masennus, vai onko sitten taas terve? Nyt on elämä niin solmussa, eikä puhuminen ja ystävät enää riitä


VASTAUKSET:


niin - 23.01.2009 - 14:41

olen syönyt ja autoivat,mutta ota yhteyttä mielenterveys poliklinikkaan sieltä ohjaavat sinua eteenpäin,pääset lääkäriin ja sieltä lääkkeet.
kerta oot noin solmussa,hae apua pian pääset vähemmällä,ei se ole häpeän paikka sitä on niin paljon nykyään.
mä sain apua ja oon mielissäni kun menin sinne,vaikka piti ensin itsaria koittaa hyvä ettei onnistunut,nyt oon terve ja tyytyväinen elämääni.
VIELÄ KERRAN MENE HAKEMAAN APUA


juu - 24.01.2009 - 18:42

½ vuotta, ja subrium. Auttoi, asteittain lopetettiin, siitä on 13 vuotta, ja ei ole uusinut. Ihan terveenä ja hyvin jaksetaan. Jos tarviit tukea arkeen, niin lääkitys on joskus paikallaan. Hoidetaan sitä muitakin vaivoja lääkkeillä..


Älä - 27.01.2009 - 15:00

heti ala syödä nappeja vaikka niitä tyrkytettäisiin, vaan yritä ensin keskustelemalla ammatti-ihmisen kanssa saada selvyyttä asioihin. Lääkkeet on myrkkyä ja niihin jää koukkuun. *Läheistä seurannut*


minä vaan - 28.01.2009 - 01:10

Minäkin aluksi epäröin ja kapinoin vastaan että en halua lääkkeitä, mutta olen ollut tosi tyytyväinen että suostuin niihin ja söin niitä vajaan vuoden ja asteittain lopetin ja olo oli hyvä lääkkeiden avulla ja vielä sen jälkeenkin. Toisen kerran kun masennuin, itse halusin ehdottomasti lääkkeet, sillä tiesin että ne auttavat, taas söin niitä vajaan vuoden ja asteittain lopetin ja nyt olen pärjännyt ilman jo kauan. Mutta jos joskus vielä masennun, en todellakaan epäröi enää ottaa lääkkeitä, niin hyvän avun ne toi ja minulla oli lääkkeenä sepram.

Suosittelen kyllä lämpimästi että otat ne vastaan jos lääkäri niitä sinulle suosittelee ja tunnet että keskusteluapu ei enää ole riittävä apu.


ap - 31.01.2009 - 11:08

Lääkkeet sain ja parin viikon päästä pitäisi mennä uudelleen lääkäriin. Toivottavasti se tästä helpottaa


myy77 - 02.02.2009 - 22:26

Alku voi olla hankalaa kun aloittaa lääkkeet, pahaa oloa ja sekavuutta lääkkeen oton jälkeen. Mutta varmasti muutaman viikon kuluttua huomaat miten mukavaa elämä sittenkin voi olla Tsemppiä!
Minä olen syönyt muutaman vuoden ja todella tyytyväinen että suostuin lääkkeet ottamaan.


Liinukka - 04.02.2009 - 15:20

Ensisijaisesti kuuntele lääkärin ohjeita.ei tällaisia kommentteja,kuin "älä heti ala syödä lääkkeitä".Lääkärit on ammatti ihmisiä ja tietävät paremmin asiat,kuin amatöörit.Yleensä masennukseen annetaan lääkkeet siksi heti,koska lääkkeillä on mieliala nostava vaikutus ja täten ne toimii kuin eräänlaisena ensiapuna.Potilaan kanssa on helpompi viedä terapiaa eteenpäin kun mieli on vähän kirkastunut.Ja kaikkiin mieliala lääkkeisiin ei synny riippuvuutta.Rauhallisesti vaan eteenpäin ja päivä kerralla murehtimalla ja huolehtimisella vain lisäät taakkaa itsellesi.Siunausta sinulle elämääsi.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|