Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - ÄITIPARKKI


| Vastaa viestiin | ÄITIPARKKI |

uudesta "parkista"

tiedote - 04.10.2009 - 19:41

ennenkuin sinne kirjoitatte puoli elämäänne, niin on hyvä tietää että sinne ylläpitoon nimetyt henkilöt näkevät tietonne siitä huolimatta että kirjoitatte ilman rekisteröintiä.
uskallan vielä epäillä että sen takana on muutama aikoinaan parkissa vihattu henkilö.


VASTAUKSET:


joopixs - 04.10.2009 - 19:44

kannattaa varmaan miettiä mitä kirjottaa. kallistun ap.n tekstin viimesen rivin kannalle myöskin.


tuo - 04.10.2009 - 19:45

pätee jokaiseen keskustelufoorumiin. Tämänkin palstan yp näkee tiedot, eli peräti ip-osoitteen. Luulisin, että kaikki palstojen ylläpitäjät ovat ihmisiä. Eivätkä levittele noita saamiaan huippusalaisia tietoja


ja - 04.10.2009 - 19:47

samapa kai kuka sen takana on. En mä ajatellut henkilötietojani paljastaa sielläkään


onhan se - 04.10.2009 - 19:48

hieman eri asia näkeekö ne tiedot joku psykopaatti666 kuin joku neutraali taho.


voi - 04.10.2009 - 19:53

kauhia kun sillä ip-osoitteella voikin tehdä vaikka mitä! Vaikka murhata! Haloo, herätkää pahvit tähän päivään. Ip-osoite on vain ip-osoite, ei sen enempää. Muita tietoja ei tule julki. Ei ikää, sukupuolta, kengännumeroa, osoitetta, puhelinnumeroa, alusvaatemerkkiä....jos ette itse noita kerro.


hus - 04.10.2009 - 20:01

tupalaiset takaisin tupaan!


voi teitä - 04.10.2009 - 20:03

sillä ip osoitteella pääsee ihan teidän ovelle asti, sieltä varmaan näkee kengännumeronkin jos on lasia ulkoovessa. ette taida kamalasti tietää näistä jutuista reppanat.


kyllä - 04.10.2009 - 20:05

on lapsellinen aloitus ja vastaukset Titaa ottaa päähän kun on parempi palsta kun tämä eikä vittuilijat voi vapaasti vittuilla kun napsahtaa banni. Onpa läpinäkyvää.


Hmmm - 04.10.2009 - 20:23

Kiitos varoituksesta Tarinatupalainen

Meidän ihana ex-parkkilaisten kehto, jossa on kaikilla rauha ja hyvä tahto. Ja missä toisista puhutaan paskaan kahden kesken takana päin minkä ehditään.


T. olen siellä minäkin


Minä - 04.10.2009 - 20:38

ainakin haluan tietää kuka toimii ylläpitona ennen kuin sinne uuteen parkkiin kirjoittelen. Ehkä juuri siksi, että en näistä asioista ymmärrä... Niiden palstojen ylläpidot tunnen/tiedän, joihin olen kirjoitellut tähän asti.


Hmmm - 04.10.2009 - 20:43

niin uudessa parkissa vai?


- 04.10.2009 - 20:45

No höh!
Mukavahan se on että erilaisille ihmisille on omat keskustelupaikkansa, niin ettei koko ajan napit osu vastakkain
Ja aikuisethan näillä palstoilla kirjoittelee ja tietää kyllä hyvin että netti on vielä monin osin aika vieras ja yllättäväkin, jos noin niin kuin henkilökohtaisia asioitaan haluaa kertoilla.
Kaiken minkä kertoo, voi olettaa olevan levityksessä tuota pikaa, näin ainakin opastan lapsiani kun netissä liikkuvat.
Kahdenkeskiseksi voi ajatella jäävän vain sähköpostit edellyttäen että vastapuoli ei niitä julkaise.
Edes keskustelupalstojen yksityisviestit eivät ole satavarmasti yksityisiä vaan ylläpidolla on mahdollisuus lukea nekin.

Se että IP on vain IP, niinhän se varmaan on mutta kovin haluttua tavaraa IP:t kuitenkin netissä ovat ja herää kyllä kysymys että miksi sitten.


AQQA - 04.10.2009 - 20:46

Voi kuule jos laskisi kaikennäköiset sekopää palstat ja foorumit, pelit, ja vielä ne synkimmät ja salaisimmat nurkat ja sopukat jonne olen ip osoitteeni kirjannut niin olisi niistä jo viimeistään joku sekopää ovenitakana jos joku
Vähiten nyt mitään mammapalstaa epäröisin =DDD


Hmmm - 04.10.2009 - 20:47

Tarinatuvassa ystäväiseni, Tarinatuvassa


tämä - 04.10.2009 - 20:52

perhekerhon ylläpitohan se on oikea hyvyyden esikuva. Miettikää, jospa pistääkin rahoiksi meidän kaikkien ip-osoitteilla


mamma80 - 04.10.2009 - 21:08

pelkän ip osoitteen avulla ei ihan matti meikäläiset pysty kyllä teidän koteihinne löytämään. tarvitaan operaattorilta tieto kuka on ko hetkellä käyttänyt konetta tai tarvitaan jonkun tekemä rikosilmoitus. ip osoitteenkin voi periaatteessa vaihtaa millon vaan vaikka kesken "session". aika vakoojatasoa saapi näiden foorumeiden ylläpitäjät olla että ne tulee ovelle kurkkimaan teitä


Suhveli - 04.10.2009 - 21:32

Olen sen verran vainoharhainen, etten tohdi tuonne uudelle palstalle mennä. Täällä on kirjoitellut sen verran sairasta porukkaa aina välillä, että eihän sitä tiedä, vaikka joku heistä olisi huomannut tilaisuutensa koittaneen, ja pykännyt palstan pystyyn. Ei silti, että täälläkään paljon kirjoittelisin...

En itse ymmärrä tietokoneista juurikaan, mutta naapurin ukko on "nörtti", ja väittää, että pääsee meidän koneelle katselemaan tietoja ihan milloin vain, jos niin haluaa. Kaipa sitten sillä ylläpitäjälläkin on siihen mahdollisuus, jos taitoja löytyy.

Jos tämä uuden parkin ylläpitäjä voisi itsensä julkistaa (olihan tämänkin palstan ylläpitäjästä tiedot esillä), niin ehkä sitten luottamustakin löytyisi enemmän

(Hieman ihmetyttää se, että noin nopeasti uudet sivut saatiin valmiiksi, varsinkin, kun tämä yp ilmoitti olevansa aloittelija hommassa. Eräs sukulainen meille pisti palstan pystyyn (sama pohja kuin tuolla uudella parkilla), niin ei hän vielä ole osannut sinne mitään taustakuvia vaihtaa tai avattaria mahdollistaa. Ihan fiksusta miehestä on kuitenkin kyse... Viikkoja meni ennen kuin saatiin palsta edes suljetuksi )


voi suhveli - 04.10.2009 - 22:22

mä oon perustanut tolla samalla pohjalla joku aika sitten foorumin. Pienemmän ja suljetun. Ihan helppoa, sieltä löytyy ihan ohjeet, joilla tavallinen kaduntallaaja saa muokattua jutut. Avattarien sallimiset on yhden ruksin takana. Kuten myös nuo ulkoasut. Ei siinä rakettitietilijää tarvita, ei ees kummempia koneenkäyttökokemuksia! Fiksu mies saattaa olla, mutta ei sitten ihan niin fiksu ku sä luulottelet. Kerrot vainoharhastas, mutta älä yritä levittää sitä vaonoharhasuuttas muihin.
Nörttihakkerit nyt tutkii vaikka FBI:n sivut, eli jos oikeesti osaa ja haluu, niin pääseekin varmasti.


Suhveli - 04.10.2009 - 22:42

Ei ole tarkoitus muihin mitään vainoharhoja levittää, kaikilla on omat aivot joilla asioita ajatella. Niin kuin sanoin, kun en näistä asioista tiedä enempää kuin mitä mua tietävämmät ovat kertoneet, niin olen katsonut ainakin toistaiseksi pysyä poissa sieltä. Eikös se kuitenkin ole aika yleistä, että ylläpitäjä on kaikkien tiedossa. Ainakin nimimerkki, jolla hän kirjoittaa? (Ei kai nyt sentään väitä, ettei osallistu keskusteluun )

Ja voi tosiaan olla, ettei tuo sukulaismies ole edes jaksanut ohjeita lukea. Täytyykin potkia häntä vähän, jos saisi vähän väriä sinne meidänkin palstalle


no - 04.10.2009 - 22:45

ei mulla ollut hajuakaan tän sivuston ylläpitäjästä ennen ku nyt. En oo ees sitä kuvaa käyny kattoos. Ei paljon nappaa. Enkä mä Suomi-24 ylläpidosta tiiä yhtikäs mitään. Enkä muidenkaan foorumien, joissa käyn. Mutta mitäpä se mua liikuttaa, mä kirjotan ihmisille en ylläpidolle. Aivan sama, vaikka olis mun naapurin hikisukkanen vanhapiika.


Chala - 04.10.2009 - 23:45

Minkä tahansa sivuston ylläpito saattaa olla todellisuudessa jotain aivan muuta kuin mitä ilmoitetaan. Ettehän te voi mitenkään tietää esim isompien organisaatioiden ylläpitämistä sivustoista kuka työntekijä siellä pääsee mitäkin tietoja katsomaan.

Luulisi että jokainen aikuinen ihminen osaa järkeillä ettei kerro itsestään netissä MITÄÄN mitä ei halua julkisuuteen. Millä tahansa palstalla voi pyöriä vaikka mitä hulluja jotka voivat olla vaikka kuinka arvaamattomia.

Ja niistä ip-osoitteista, kukaan ei pelkän ip:n perusteella pääse kenenkään koneelle. Toisen koneelle pääsee haittaohjelmilla jos virusturva päästää ohjelman läpi, suurin riski on jos käyttää suojaamatonta langatonta verkkoa.

Eli Suhveli: Sun naapuri puhuu paskaa tai teillä on suojaamaton langaton verkko käytössä jonka kautta naapuri tosiaan (jos on kantomatkan sisällä) pääsee sun koneelle jos haluaa. Ja siinä tapauksessa voit hänelle ilmoittaa että kyseessä on rikos, toisen verkkoa ei saa käyttää ja sä voit poliisille ilmoittaa jos siellä vieras kone käy. Sekin verkkoyhteyksissä kun näkyy ketkä verkkoa käyttää. Mä olisin paljon enemmän huolissani tollasesta naapurista kuin uuden parkin ylläpidosta..

On ihan tervettä olla varovainen, mutta vainoharhaisuus on sitten vähän eri asia, kaikella rakkaudella hyvät rouvat


Suhveli - 04.10.2009 - 23:57

No jos se yp on joku mun "tuttu" niin käy varmaan mulle vinkkaamassa, että huoli pois Sitä odotellessa.....


... - 05.10.2009 - 00:09

ja se joku "tuttu" sitten näkee ip-numeroiden perusteella kenen mies pettää, kenellä rahahuolia, kuka istuu koneella koko päivän...


Korppu ja sexy - 05.10.2009 - 00:48

Kun nyt on homma tämä, että kaikkien teidän miehet pettää Ettekö nyt vaan voi hyväksyä sitä?


psykopaatti666 - 05.10.2009 - 08:26

tässä huomenta!
Onpas mukavaa huomata, että armaat ihailijani täällä sitkeästi pyörivät!
Mielenterveysongelmia mulla ei ole tähän mennessä ollutkaan, mutta nyt on, kyllähän nyt ihana puskapaskiainen sen tietää! Lääkityskin on vain migreeniin, ja nekin liki käsikauppalääkkeitä, vähän vahvempia vaan!
Äkkipikainen, juu, toisinaan erittäin räjähdysherkkä, juu, itsepäinen, myönnän, mutta että psykopaatti...
No, en tee Nennuja, mutta seuraavasta visiitistä en tiedä, voi olla että tulen jo tänään, tai huomenna, tai vasta ensi viikolla...
Kuka täällä enää viihtyykään vittuilijoiden keskellä, kun on parempaakin olemassa!

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|