Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - ÄITIPARKKI


| Vastaa viestiin | ÄITIPARKKI |

Tänne ei anneta tietoa

Miksi - 01.10.2009 - 07:54

Jatkuuko tää palsta????


VASTAUKSET:


Maisa8 - 01.10.2009 - 07:56

ehkä siksi, kun palstan pitäjä on vangittuna? Sieltä ei varmaan pääse nettiin ja tuskin ja toivottavasti ei ole sen naisen päällimmäisenä ajatuksena tämä palsta.


Miksi - 01.10.2009 - 08:02

Luulis olevan muitakin apuna???


t - 01.10.2009 - 08:18

Tuskinpa on. Tällasen pyörittämiseen menee ehkä 2h päivässä.


IT-ammattilainen - 01.10.2009 - 08:46

Tuskin menee niinkään paljon aikaa...


Teris - 01.10.2009 - 08:53

Onko se oikeesti niin yksinkertaista pyörittää kuin IT-ammattilainen sanoo? Eiks sitten joku palstalaisista (joka homman hallitsee) vois perustaa vastaavanalaisen palstan jossa ylläpito oikeasti toimisi? Harmi nimittäin jos tämä sivusto lakkaa ja kaikki tutut katoaa. Mä oon eniten tykänny kun ei tarvi kirjautua ollenkaan, tätä on helppo seurata ja tänne on helppo kirjoittaa. Jos häiriköt sais pois niin mielestäni palsta olisi yksi parhaista. Se on kiva et on joku paikka missä ei ole "pääsyvaatimuksia" vaan kaikki voivat kirjoitella (kunhan asiallisesti sen tekevät).


en ammattilainen - 01.10.2009 - 09:11

mutta harrastaja...
Tälläisen keskustelupalstan ylläpito ei ole kovin kummoinen juttu... eikä ajallisesti vie todellakaan paljon aikaa... Itse ylläpidän lapsen harrastuksen nettisivuja, joissa myös keskustelupalsta, joten kokemusta löytyy sen verran, että tiedän mistä kirjoitan.

Ja häiriökirjoittelujatekevät on myös helppo heivata...

Pistäkääpäs joku uusi "nettiyhteisö" pystyyn...


IT-ammattilainen - 01.10.2009 - 09:20

Kun on serveri olemassa, ja sivusto on tehty valmiiksi, sen "pyörittäminen" ei todellakaan ole iso homma. Tietokone (serveri) sitä sivustoa pyörittää eikä ihminen. Jos sivustolla on tarkoitus tehdä rahaa, niin sitten joku mainosten myyminen ja vaihtaminen on varmaan se työläin juttu.

Isoin vaiva tällaisen sivuston pystyyn laittamisessa on siis se aloittaminen. Jos halutaan käyttää maallikonkin ymmärtämää terminologiaa, niin voisi sanoa, että sivusto tavallaan "rakennetaan", ja siihen rakentamiseen kyllä menee hetki aikaa ja vaivaa, mutta kun kaikki on valmista, niin sitten ei tarvi paljoa tehdä päivittäin. Sitten jos haluttaisiin jotain sivustoon liittyviä muutoksia, esimerkiksi uusi palsta vaikka aiheelle joulu, niin sitä voisi tässä rakentamisesimerkissä kuvata vaikka pienenä pintaremonttitoimenpiteenä (yhden seinän maalaaminen talosta) ja jos taas tarvitaan jotain toiminnallisia muutoksia, kuten kirjautumisen lisääminen palstalle tai mahdollisuus lainata jonkun edellisen kirjoittajan tekstiä tms, niin sellaisia voisi kuvata isompana remonttina (taloesimerkissä seinän siirtäminen tai kellarikerroksen muuttaminen maalattiallisesta lämpimäksi).

Jos olis harrastuneisuutta, niin tällaisen palstan laittaisi pystyyn omalle serverille parissa päivässä, mutta ainakaan itselläni ei olisi innostusta sitä tehdä harrastuksena, ja tällä hetkellä ei päivätyön ohellakaan ole mielenkiintoa perustaa omaa pikkubisnestä. Homma ei olisi iso ja vaikka joku IT-alan ammattilainen, joka on kotiäitinä, voisi tällä tavalla ansaita pieniä lisätuloja.


IT-ammattilainen - 01.10.2009 - 09:21

Niin, tai ei tarvitsisi olla IT-alan ammattilainenkaan, tietokonejuttuja harrastanut henkilö riittäisi.


t - 01.10.2009 - 11:29

Joo aikaahan menee sen satunnaisen myynnin lisäksi oikeastaan vain siihen, että ylläpitäjä on vastuussa sisällöstä. Eli käytännössä pitäjän pitää välillä käydä vilkaisemassa, että mitä täällä horistaan.

Mutta täälläkin on jo sen verran kävijöitä, että serveriksi ei riitä joku vanha purkki huoneen nurkassa. Tosin useimmat tällaiset pikkusaitit taitavat ostaa serveritilansa palveluna muilta.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|