Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - ÄITIPARKKI


| Vastaa viestiin | ÄITIPARKKI |

Hyvää huomenta

^^Nimetön^^ - 01.10.2009 - 07:41

Nopeasti on taas tämä viikko mennyt ollan jo torstaipäivässä.
Muistakaa ruokakori tänään halvempi, kuin eilen.
Tänään tuli ruuan arvonlisävero halpenee ja alkoholi kallistuu(se ei mua haittaa, kun en juo alkoholia)

Ulkona tosi kylmää!!Mittari näyttää nyt miinusta.


VASTAUKSET:


BadMama - 01.10.2009 - 08:35

Hyvää, mutta hyistä huomenta täältäkin ! Hrrr...

Kun kävin pisauttamassa koiran tuolla pusikossa, kohmeinen ruoho vain rapsui kengän alla. Aamuaurinko sai huurteiset korret kimaltelemaan henkeäsalpaavan kauniistija jälleen kerran ihmettelin, miten luonto voi olla ihmeellisen ihanaa jopa keskellä betoniviidakkoa .

Kaikki lähtijät viimeistä villahousua myöten ovat luikahtaneet ulos ovesta . Minua houkuttavat käsityöt, joita on kesken siellä ja täällä... ja kotihommiakin riittäisi taas yllin kyllin... plääh...

Hurraa-huutoja tuolle ruoan veroalelle !!! Ainakin meidän kauppalaskussamme se tulee taatusti näkymään . Ja huurteista lokakuun alkua myös . Tuleekohan tänä vuonna se kaivattu valkoinen joulu, kun nyt jo vetää kelin kylmäksi...?


Ap - 01.10.2009 - 08:43

Mä luulen, et tänä vuonna talvi tulee aikasemmin mitä ennen.Joulu on valkoinen ja vähän luminen
Ei vaiskaan, paljon lunta tietysti.


Minttu - 01.10.2009 - 09:13

No mutta huomenta! Vielähän nää sivut pelittää! Joten pakkohan sitä on vielä tultava turisemaan, kun se on mahdollista... (vaikka jo heipat toivottelinkin toissapäivänä..)

Joo, kylymä on ja täällä on tosi sankka sumukin. Pakkasen puolella oli aamusella, kun heräilin ja ei auttanut ku laittaa pökköä pesään ja nyt tuolla takassa käykin oikein iloinen ritinä..

Ihanaa... ens kuussa alkaa jo herranen aika senttään(!)
niin JOULUN odotus ainakin tässä huushollissa. Miten tämä aika rientelee näin nopeaan.... vastahan sitä taivasteltiin kesähelteitä ja kilpaa juostiin lasten kanssa uimaan ja ja ja.. Uskomatonta. Ja sithän se alkaakin jo kevään odotus, kun joulusta selvitään. Ihanaa, ihanaa!

Ja täällä yhdytään BadMaman ruuanvero-ale hurraaseen! Hurraa! Jännä päästä iimailemaan miten ne hinnat on sitten laskeneet..

Noh, nyt on sännättävä pikkumiehen vaipan vaihtoon ja sukellettava tuonne sumun sekaan kohtapuoliin..

Ihanaa päivänjatkoa kaikki!


perheen äiti - 01.10.2009 - 09:48

Pakkasen puremaa huomenta meiltäkin..

Kun aamusta peiton reunaa raotin, niin hrr..heti tiesin mitä ensi töikseni teen. Jahka sain villasukat vedettyä jalkoihini, kaivoin tulitikut ja raapaisin liekin tyhjän maitopurkin kulmaan ja sinne muiden palavien roskien sekaan takkaan...humahdus vain!
Muutama koivuklapi vielä pystyyn liekkien nuoltavaksi ja jo alkoi mieltäkin lämmittämään

Koululaiset on lähetelty hengitystä huuruavaan aamuun. Takkapuut ovat jo hiiltyneet ja lämpö niistä siirtynyt pikkuhiljaa pirtin puolelle. Jo tarkenee aamutakinkin vyötä vähän löysätä...

Kahvia kulauttelen kurkkuun ja komennan tuota vauhtimatoa. Hämmästyttävän paljon virtaa riittää tuommoisissa pikkumiehissä.Meillä kun ollut viime aikoina noita tyttölöisiä enempi, niin ei enää muistanut miten vahdittavia nuo pojanviikarit ovat. Pysyypähän äiteekin liikkeessä..


perheen äiti - 01.10.2009 - 10:10

..kun kerran palsta pyörii ja palstailijatkin sen mukana ,niin naputtelenpas lisää..

Kävin pellinkin sulkemassa, ettei karkaa lämmöt taivaalle, eikä harakoillekkaan.

Tuossa kaivelin kännykkääni esiin ja ihmettelin kun pyysi SIM-korttia, no ei siinä sinänsä mitään kummallista ole.Poitsu purkaa puhelintani aina tekemisen puutteessa ja kokoaa miten kokoaa sen uudelleen...tuollainen vanha perinteinen nokialainen
Aukaisin takakannen ja kurkkasin sisään...ensi näkemältä ei mitään kummallista, kunnes tarkemmin tirkistelin..Omituisen näköinen SIM-kortti!!
Kaivoin sen esiin ja...kyllä..hymyilytti.Sain käteeni taidokkaasti pahvista leikatun kortin, missä oli pientä tekstiäkin..
Plikoilta asiaa tiedustellessani, sain vastaukseksi 5-vuotiaalta tyttäreltäni: Mä lainasin sun SIM-korttias omaan leikkikännykkääni, että se olis niinku oikee! Ja mä tein pahvista sulle oman siksi aikaa.

Tuon tytön mielikuvitus on kerrassaan loistava...ja riittoisakin vielä
Hyvä periaate muutenkin, sitä mitä ei ole.. niin tehdään se olemaan!!
Ei vaan toiminut tuo pahvikortti..ainakaan minun puhelimessani


Minttu - 01.10.2009 - 10:17

Moi perheen äiti!

Sinäkin siis nautit tulen lämmöstä!
Meinasin ensin laittaa ihan uuniin tulen, mutta sitten arvelin laittaa takan ritisemään.. jotenkin tuo enemmän tunnelmaa tuo takka.

Mutta nyt alkaa olla se hetki, että ulos on työnnyttävä..


Minttu - 01.10.2009 - 10:18

Ja ainiin, IHANIA nuo sinun lapset!


Menni - 01.10.2009 - 12:36

Päivää rouvat
Meillä on rinsessan kanssa perinteinen torstai-siivous meneillään ja nyt kun loppusuorilla jo olemme on hetki aikaa istahtaa koneelle Hiukan häiritsee näpytellä tätä kirjoitusta , kun samalla sohvalla , jossa tätä kirjuuttelen nököttää rivi tuoleja ja isokokoisia leluja ja niitä yritän sitten kyynärpäällä epätoivoisesti estää tippumasta lattialle (ovat lattianpesua varten nostettu yläilmoihin.)

posteljoonikin jo käväisi . Hobbyhallista tuli "pakettilappu", tilaamani matto oli saapunut "uuteen kotiinsa" . En yleensä tilaile postimyynneistä mitään, mutta nyt kun tarjouskuvastossa sattui olemaan mukavan näköinen yksilö , päätin kotiuttaa sen meille (säästyy laiskalla aikaa ja vaivaa, kun ei tarvitse mennä kauppaan valitsemaan.)

Olkkarin siivous sujui tänään erityisen mielekkäästi, kun tarkoituksena olisi sovitella uusi matto lattiaan , kun kaikki on valmista , hiukan tuo vanha , kaakaotahrainen jo häiritsikin .

Ihana tuo "Perheen äidin" tarina SIM-kortista , olen sitä tässä naureskellut , kyllä lapset kykenevät mihin tahansa

Veronale hurraisiin täälläkin yhdytään ja tänään täytyykin väsätä jotakin oikein hyvää, nyt kun ruokakin on "puoli-ilmaista "

Mukavaa torstai-päivää kaikille ! 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|