Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - ÄITIPARKKI


| Vastaa viestiin | ÄITIPARKKI |

Paljonko maksaisit vaatepaketista?

nikitönnä - 30.09.2009 - 13:40

Ajattelin huuto.net:n laittaa myyntiin poikavauvan vaatepaketin kokona 56cm-86cm, vaatetta on jos jonkinlaista. Toisissa pesunukkaa ja jotkut kuin uudet. Paljonko laittaisin hinnaksi? Vaatetta on ainakin 100kpl jos ei enemmänkin.


VASTAUKSET:


AQQA - 30.09.2009 - 13:48

En paljoakaan. Laittaisin hinnaksi ehkä 30€ ja katsoisin mitä ihmiset siitä huutaa. Jos ei loppuhuuto miellytä, huutaisin sen itse ja veisin kirpparille.


ap - 30.09.2009 - 13:50

Miten huutonetissä voi huutaa omaansa? Minä en ainakaan löytänyt sellaista mahdollisuutta myymistäni tavaroista.


AQQA - 30.09.2009 - 13:51

Teet toisen "tilin" vaikka miehesi nimellä.


AQQA - 30.09.2009 - 13:57

Niin ja vielä tiedoksi:
Tuota tehdään paljonkin ja on erittäin järkevää. Ei ainoastaan siksi että voi perua omansa, vaan olla mukana huutamassa alusta asti. "Nostaa kysyntää". Ihmisiä on niin helppo "vetää narusta" kun monella on tapana ajatella massan mukana. Kohteet joissa paljon huutoja herättää kiinnostusta enemmän.
Vinkki vinkki


huutonetissä - 30.09.2009 - 14:02

On melkoisia eroja hinnoissa ja siinä paljonko vaatteita kussakin paketissa on. Käy tsekkaamassa, mikä on tämän hetken tarjonta siellä. Älä laita lähtöhintaa liian korkeaksi, laita ennemmin se hintavaraus. Tai laita pienemmissä kokoerissä vaatteet myyntiin. Luultavatsi näin saat enemmän rahaa myynnistä. Kokohaarukka on sulla melkoisen iso, ja se rajaa jo alkuunsa isompia vaatteita etsivät ostajat pois.


Haluatko - 30.09.2009 - 15:04

vaatteista eroon, vai tehdä rahaa? Jos tahdot eroon, niin laita hinnaksi alkuun vaikka 50€, ja katso meneekö sillä. Jos ei mene, niin laske sitten hintaa. Monikaan ei halua ostaa noin isolla kokovälillä vaatteita, kun säilytys on hankalaa, ja voi käydä niin, että kesävaatteet ovatkin sopivia talvella ja päinvastoin.

Tuota AQQA:n neuvoa ei kannata ottaa todesta. Voi siellä muutama noin tyhmä myyjä olla, mutta ei kannata liittyä siihen joukkoon.

Kaikkein järkevintä on määrätä tuottelleen "osta heti"-hinta, joka on juuri tuotteelle sopiva. En ikinä kehtaisi myydä mitään tavaraa ylihintaan. Joskus alkuun, jos jollekin myymälleni tuotteelle tuli mielestäni liikaa hintaa, niin annoin sen ostajalle halvemmalla. Onneksi tuoli tuo "osta heti" mahdollisuus, niin ei tarvitse enää noiden huutojen kanssa säätää...


AQQA - 30.09.2009 - 15:23

No kylläpäs sinisilmäisten mammojen kävi nyt vihaksi, mutta kuulkaas kun totuus joskus sattuu..

Ja tyhmää? Mitähän tyhmää tässä on? Tyhmä on se joka luulee että patu joka myy monen tonnin arvoista antiikkia hinnalla "menee millä menee" ilman "pakosuunnitelmaa" ihan vain sillä että on nyt niin reilulla päällä. Ei tämä ole tyhmää ei ei. Vaan harvinaisen nokkelaa jos on huuto.netin aktiivi käyttäjiä.


Haluatko - 30.09.2009 - 15:31

Ei mua satu toi sun totuutes, koska en noihin huutokauppoihin osallistu. Jos haluan jotain ostaa, ja siinä ei "osta heti"- hintaa ole, niin otan myyjään yhteyttä, ja kerron mitä olen valmis tuotteesta maksamaan. Jos ei siihen hintaan myy, niin sitten jätän ostamatta. Ei mun elämä siihen kaadu.

Miks se "patu" on niin tyhmä, ettei laita sille antiikilleen lähtöhinnaksi alinta mahdollista myyntihintaa? Miks mä menisin tekemään huudon johonkin 0€:n kohteeseen, jossa on hintavaraus oletettavasti monen kympin päässä? Ja kyllä, olen aktiivi käyttäjä, mutten tyhmä!


Haluatko - 30.09.2009 - 15:36

...no ok...sen verran tyhmä, että turhaan otin tuon hintavarauksen esiin tässä yhteydessä...Tässähän nyt oli kyse siitä huijauksesta.

Mutta pointtini siis se, että en jää odottelemaan huutojen sulkeutumista, vaan myyjälle teen suoraan tarjouksen, ja jos se ei miellytä, niin olkoon.


AQQA - 30.09.2009 - 15:36

Koska: Hintavaraus pilaa koko huutokaupan perusidean ja tekee sen tylsäksi. Itse en ainakaan huuda tavaraa missä on hintavaraus. Tämä on paljon parempi systeemi.


AQQA - 30.09.2009 - 15:40

Niin noh: En sano sunkaan tapaasi huonoksi, en vain usko että monikaan kauppias lähtee tuohon sillä perus uteliasuus; mitähän tuosta voisi saada, on monesti mukana. Mutta riippuu paljon kuinka paljon tarjoaa. Mutta sehän on sinunkin kohdallesi "tylsää", voisit saada sen paljon halvemmalla?
Riippuu niin paljon kaikesta, eniten ehkä siitä kuinka paljon haluat kyseistä tavaraa..

Mutta nyt pakko lähteä tästä töihin väittelemään. Soronoo!!


hmm - 30.09.2009 - 16:00

Äkkiä ainakin noissa lastenvaatteissa, mitä itsekin aika paljon selaan, huomaa, jos saman myyjän tavaraa huutaa aina se tietty ja sama "toinen huutaja" eli siis myyjä itse (nostamassa hintaa). Pitää olla tosi monia eri nimimerkkejä siellä, ettei kukaan huomaa. Kerran tai pari onnistuu, sitten rupeaa jo miettimään, että miksi tuo sama nimimerkki aina huutaa tämän tietyn tuotteita...mulla ainakin jää siihen huutamiset, en lähde "kilpailemaan" myyjän itsensä kanssa


ap - 30.09.2009 - 17:31

Haluan vaatteista ensisijaisesti eroon, mutta en tietysti niitä ilmaiseksikaan halua antaa


Kyllä, - 30.09.2009 - 20:32

mun mielestä kantsis jakaa vaik kolmeks paketiks: 56-62,68-74 ja 80-86,vaikka n.15e paketti...hintaehdotusta vaikee antaa näkemättä.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|