Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - ÄITIPARKKI


| Vastaa viestiin | ÄITIPARKKI |

täydelliset

äidit - 30.09.2009 - 09:06

täälä kun on noita täydellisiä äitejä niin kun on täydelliset naiset niin "täydelliset äidit" voisi olla hyvä tv ohjelma. ilmottautukaahan täydelliset äidit niin pääsette teeveeseen.. te jotka teette kaiken oikein ja joilla on aina valittamista muiden toiminnasta.


VASTAUKSET:


Ei kai ne voi, - 30.09.2009 - 09:18

kun sit pitäis lärvi paljastaa, jolloin se täydellisyys taitais aikas pian poksahtaa kuplana ilmoille. ....noo, ei välttämättä nyt kaikilla ton lärvin osalta kuitenkaan, kai?

Mahtais tosiaan olla mainio ohjelma; kanalauma roikkuis toistensa tukassa höyhenet pölisten. Siinä saisivat kunnon kyytiä kessuttelijat, korvikkeen syöttäjät, saunasiduilijat ja muutamat päivähoidon väärinkäyttäjät, oikein subjektiivisella oikeudella, hehhhehhheh


sekä... - 30.09.2009 - 09:20

Pertti!


^^Nimetön^^ - 30.09.2009 - 09:21

Olen monta kerta törmännyt täällä ns.täydellisiin naisiin.Ollaan niiinnnn täydellisii, mut miten lie todellisuus?


Mulla - 30.09.2009 - 09:24

myös muutama tuttu jotka on just näitä täydellisiä. Tai ainaki kuvittelee niin. Ja voi jestas ne on ärsyttäviä!!! Mutta tiiän ainaki yhdellä ettei paljon ukkoa kotona näy, enkä kyllä ihmettele. en minäkään moista kattois!


KRÖHÖM! - 30.09.2009 - 09:34

Tuskinpa kukaan on väittänyt olevansa TÄYDELLINEN äiti..

Mutta jos odottava äiti polttaa niin aika HIRVIÖMÄISTÄ käytöstä!!! Ihme kiehuminen päivänselvästä asiasta... voi poloisia!


Ei kai ne voi - 30.09.2009 - 09:37

Ja kestovaippailijat mätkis Libero-jengiä turpaan, herkkien "Meillä ei tuoteta kielloilla lapsille pettymyksiä"-mamien seuratessa vieressä pelokkaana tilannetta.

"Henkilöluku/m2"-tiimi puolestaan tilastoisi omassa nurkassaan suurperheellisten tilannetta.

Nakeista ja makkarasta ruokaa valmistaville olisi tietty oma osionsa, jossa saisivat täydellisten äitien valistusta ruuanlaittoon.

Kieltenopettajallekin riittäisi töitä, kun aat, ööt ja yhdyssanat päntättäisiin puisiin päihin


Minä - 30.09.2009 - 09:48

en taas usko, että täällä kukaan itseään täydellisenä pitää. Itse juon todella harvoin alkoholia, en polta, olen imettänyt lapsiani yli vuoden ikäiseksi, en tukista tai anna luunappeja, enkä edes huuda lapsilleni (ääntä kyllä korotan), lapset olen hoitanut kotona kolmevuotiaiksi, muiden hoitoapuja ollaan tarvittu 1-2 kertaa vuodessa,...Nämäkö ovat niitä täydellisen äidin kriteerejä?
Miten se tupakointi liittyy äitiyteen (jos ei polta lasten nähden)? Alkoholinkäyttökään ei tee kenestäkään huonoa äitiä, jos ei lasten läsnäollessa juo. Hyvä äiti ajattelee lapsen parasta imetysasioissa (ja tietenkin kaikessa), ja jos lapsen parhaaksi antaa korviketta, niin ei ole silloin imettävää äitiä huonompi.
Jos tinkii elintasostaan sen vuoksi, että lapsi saa olla parhaassa mahdollisessa hoidossa, niin onhan silloin toki parempi äiti kuin se, joka laittaa pienen lapsen hoitoon, että saisi ostettua hienoja vaatteita ja kalliita meikkejä, vai kuinka?

Se, että keskityn enemmän äitiyteen kuin muuhun, tekee minusta hyvän äidin, mutta täydelliseksi en itseäni kuvittele!


no - 30.09.2009 - 10:01

Ei äiti voi olla hyvä, jos elää elämäänsä uhrautuen perheensä hyväksi, sillä minkälaisen mallin hän antaa omille lapsilleen. Äitiys, kuten muukin elämä, pitää sisällään myös itsensä rakastamista ja itsestään huolehtimista, sekä psyykkisesti ja fyysisesti. Olkootkin näiden ilmenemismuodot millaisia tahansa.


pälä - 30.09.2009 - 10:14

plaa plaa plaa...


hispu - 30.09.2009 - 10:31

Jokaisella ihmisellä on varmasti oma käsityksensä siitä, mitä hyvä äitiys on. Mielestäni hyvä äiti ajattelee AINA lapsensa parasta ja toimii sen mukaan. Ihmettelen perheitä, jonne lapset on hankittu sen vuoksi, että "lapsia kuuluu tehdä". Mielestäni arkea tulisi elää lapsen ehdoilla, eikä niin, että lapsi roikkuu mukana vanhempien elämässä. Tottakai vanhemmillakin pitää olla jotain omaa ja lapsen tulee välillä kokea se, ettei aina mennä hänen tahtonsa mukaan. Mutta noin pääperiaatteessa. Esimerkkinä meidän elämästä mainittakoon se, että meillä menot ja tekemiset suunnitellaan aina niin, että lapsen syömiset ja päiväunet toteutuvat rytmin mukaan. Ja kyllä me vanhemmat olemme paljon joustaneet omista harrastuksista ja menoista, ei tulisi mieleenkään eikä tee mielikään mennä samalla lailla enää, kuin ennen. Nyt elämme perhe-elämää ja mielestäni se on ihaninta, mitä voi olla! Kun lapset kasvavat, omaa aikaa tulee lisää pikku hiljaa. Nyt me nautimme siitä, että saamme elää tätä ihanaa vauvaelämää!

Ja vielä tästä lapsen parhaan ajattelemisesta... Mielestäni äidit, jotka polttavat raskaana ollessaan ja lasten lähellä, EIVÄT AJATTELE LAPSEN PARASTA, vaan toimivat todella itsekkäästi!

Kukaan tuskin on täydellinen (ainakaan en vielä ole sellaista äitiä tavannut). Jokainen tekee virheitä ja niin kuuluukin... Niitä virheitäkin vain on tiedostettuja (kuten tämä tupakointi) ja tiedostamattomia...


Esimerkki - 30.09.2009 - 10:31

Täällä kerran joku sanoi: "Tänään lähden baanalle ja otan kunnolla ekaa kertaa lapsen syntymän jälkeen" (siis ei nyt sanatarkasti, mutta pointti selvä)..

Siihen tuli vastaus: "Voi hyväluoja, mitä äitejä täällä pyörii! Muutaman viikon ikäisen lapsesiko jätät noin vain? Et kai imetä krapulassa? Kyllä pitäisi ilmoittaa lastensuojeluun tuollaiset!"

Siihen silloinen ap vastasi: "No kuulehan, kun lapseni on 1v8kk, isänsä hoidossa ja mummokin on tulossa kylään! Joten oliko sulla muuta?"

Tässä esimerkki omasta mielestään "Täydellisestä äidistä", joka siis hutkii, ennenkuin tutkii" täällä virtuaalimaailmassa Ja näitä esimerkkejä on PALJON!

Mun mielestä just näistä tyypeistä(joilla siis kaikkitietävä kommentti joka ikiseen asiaan)on syntynyt tää myytti näistä "täydellisistä äideistä", jotka ovat lapsensa syntymän jälkeen jotenkin "sokeutuneet" näkemään, että me kaikki olemme erehtyviä ihmisiä sekä itseksemme, ystävinä, naapureina, puolisoina, äiteinä ja vanhempina jne...

korjatkaa, jos oon väärässä, kun en ole täydellinen..


no kuules - 30.09.2009 - 10:42

odottavan äidin tupakoinnista taitaa olla nyt se huuto... vähänkö eri asia kuin nuo mainitsemasi asiat jotka minustakin kyllä oli huvittavia.. mutta nyt on rähisty siittä kun odottajat imee tupakkaa ja vielä puolustelevat kurjat!!!!!!!


Aha - 30.09.2009 - 11:03

ja mä kun luulin, että rööki-rähinät olis vaan pikku detalji tässä suuressa kokonaisuudessa


PS - 30.09.2009 - 12:53

Eiköhän se niin ole, että mitä enemmän joku toisten tekemisiin puuttuu, ja mitä kovempi on pätemään, sitä epävarmempi on itsestään ja tekemisistään. Siksi ei kovasti kannata niistä murpattajien puheista pahastua, reppanoitahan ne vaan on


Hei, hei , hei.... - 30.09.2009 - 12:57

Noinko meni "hermot" tupakkaketjun takia?
Tupakka on pahasta. PISTE.
Mutta ei kait sille mitään voi jos tulee parempi mieli tästäkin nyt sitten, kun saa toisista vikoja etsiä, että omasta elämästä saa mieluisemman.
Ei muuta ku tsemiä!


Huoh - 30.09.2009 - 13:55

no eihän täällä tietenkään kukaan pidä itseään täydellisenä, mutta käyttäytyy sillä tavalla muita alentavasti ja tuomitsevasti. Eli korjaisin että täällä on T E K O P Y H I Ä äitejä ihan sairaasti! Niiltä joilta puuttuu sellanen aito empaattisuus toisia äitejä kohtaan. Ja sitten hyökkäykset verhoillaan sen varjoon, että kun "mä oon oikeasti vaan niin huolissani sun lapsistas". Ja VITUT! Kuka nyt sekuntinkaan sadasosaa on oikeasti huolissaan tuntemattoman nettinikin lapsista, joita ei edes välttämättä ole olemassa. Pahimipia on just nää tupakka ja viinakiihkoilijat.

Mitä joku luulee oikeasti saavansa aikaan sillä, että copy-pastettaa netistä veettyä faktaa tupakan vaaroista raskausaikana, noin niinku esimerkkinä?

Käsi pystyyn, jos joku on OIKEASTI kokenu saavansa sellasesta apua!

"Se, joka on synnitön, heittäköön ensimmäisen kiven."


Minä - 30.09.2009 - 15:10

ainakin olen äidiksi tultuani ihan aidosti välittänyt kaikista maailman lapsista. Olen luullut, että se on kaikilla äideillä ihan sisäsyntyistä, mutta ilmeisesti olen ollut väärässä, tai sitten nimimerkki "Huoh" ei ole itse äiti.

Olen oikeasti surullinen niiden lasten puolesta, joilla ei ole sellaista äitiä, joka asettaa lasten tarpeen ja terveyden aina omansa edelle.


samoin - 30.09.2009 - 15:12

surullista todella..


Huoh - 01.10.2009 - 22:22

Niin varmaan joo. Yhtä tekopyhiä ootte kaikki, turha siinä on heittä noita kommentteja ja esittää jotain äiti teresaa. Sitäpaitsi lukekaa tekstini kunnolla niin tajuatte pointin paremmin.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|