Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - ÄITIPARKKI


| Vastaa viestiin | ÄITIPARKKI |

Totaalisen kummallista

minä - 29.09.2009 - 13:35

Mikä kumma siinnä on että vuokra-asuntoa ei saa muka tapetoida millä itse haluaa jos sen kerran itse kustantaa?

Ollaan muuttamassa uuteen ja puhuin vuokran-antajalle (kaupungin) että kun asunnossa on niin rumat räikeän keltaiset tapetit niin tapetoidaan se uusiksi. Niin sanottiin että mitään erikoista ei saa laittaa vaan vain vaaleaa ja sellaista että kaikkien makuun sopii.
- KUKA SELLAISET HALUAA?

Tällaiseen ilmiöön en ole ennen törmännytkään.


VASTAUKSET:


Wera** - 29.09.2009 - 13:37

Minusta ihan ymmärrettävää. Se kun ei ole oma.

Me ollaan kerran saatu lupa käyttää sinistä maalia, mutta se käytiin erikseen tarkistamassa. Ihan ok juttu minun mielestäni.


no - 29.09.2009 - 13:38

se johtuu siitä, että vuokranantaja toivoo, että teillä säilyisi ne tapetit niin hyväkuntoisina, ettei tarvii sit sitä varten tapetoida hänen.


minä - 29.09.2009 - 13:44

Minunkin ymmärrys riittää siihen asti että jos kyse olisi siitä että vuokranantaja tapetoisi, mutta kun maksajana ollaan me, ja me teemme työn niin en tajua. Miksi vuokra-asunnosta ei saa tehdä itselle viihtyisää vaikkei olekaan oma. Lopputulos on varmastiparempi kuin edellinen räikeä KELTAINEN.

Mutta tämä kädenvääntö on hävitty jo joten ei auta muuta kuin kitistä..


Siis - 29.09.2009 - 13:45

saathan vetää seiniin minkä väristä maalia tai tapettia tahdot mutta pois muutettaessa seinät pitää olla neutraalit,valkoiset tai vaaleat tapetit


minä - 29.09.2009 - 13:52

.. mutta kun ne ei ole nytkään! Se on edellinen asukas vetänyt olohuone-keittiöön räikeän keltaiset tapetit!

EN ANNA ASIAN OLLA! EN


... - 29.09.2009 - 13:57

edellinen asukas ei ole noudattanut sääntöjä, ja nyt te kärsitte. pistä vahinko kiertämään, tosin valitse jotain hieman neutraalimpaa


^^Nimetön^^ - 29.09.2009 - 14:04

Vuokranantaja haluaa mahdollisimman neutraalit tapetit, koska ne käy ns.kaikille.
Eihän siitä tulis mitään jos jokainen haluais, vaikka punaiset seinät ja toinen vaikka mustat.Ajattele minkänäköistä siellä olis muutaman vuoden päästä.Yhtä sekamelskaa.
Me on saatu(vvo)tapetit ja maalit itse tehty remppa.
Ihan kivoja tapettia, kun ei tarvii erikseen liisteröidä tapetti, vaan liisteröidään ensin seinä ja sit vaan katkastaan tapetti sopivasta kohtaa poikki ja asetellaan seinälle.
Räikeitä maaleja tai tapettia ei saa laittaa.


tuikku - 29.09.2009 - 14:04

Olen sitä mieltä, että vuokrakämpissä kannattais olla vaan valkoiset, maalatut seinät, niin ei tulis näitä ongelmia

Kuten tuossa edellä laitettiin, niin vuokranantaja pelkää, että teidän mielestä hyvä tapetti ei miellytä mahdollisia tulevia asukkaita ja sit kämppää ei saa vuokralle/seuraava asukas vaatii taas uutta tapettia. Sit mä ainakin epäilen vähän tee-se-itse miehiä. Olen itsekin sellainen, mutta kun toisten kädenjäljestä ei voi koskaan tietää... Maalaus vielä menee, mutta tapetointi on jo vähän hankalampaa. Ja kun vuokralaiset voi lähteä kämpästä vaikka parin kuukauden kuluttua, niin ei sitä halua jokaisen toiveiden mukaan mennä.

Edellisen tapetoijan mielestä ilmeisesti keltaiset seinät oli tosi nätit Mä ymmärrän sua kyllä, en mäkään kirkkaan keltaisia seiniä haluaisi.


minä - 29.09.2009 - 14:14

Noin se vuokranantaja varmasti ajatteleekin kuin tuikku sanoi; mutta nykyään tapetointi hommat ei ole mitään raketti tiedettä kun on esim. tarratapetteja jotka osaa lapsetkin laittaa seinälle.

Yritin sanoa vuokranantajalle että halutaan yksi seinä olohuoneesta jotain kuvio tapettia sävyinä neutraalin harmaa tai ruskeansävyt jotka menee lähes kaikille, ettei laiteta mitään kausi sävyjä kuten lime, oranssi, punainen. Ja että muut seinät on sitten neutraaleja, vain yksi seinä ilmettä antamaan, mutta ei!

Mutta eihän tämäkään olisi mikään ongelma kun laittaisi vain ja vetäisi vaikka valkoiseksi sen seinän kun lähdetään. Yhden seinän tapetointi ei kuitenkaan niin kalliiksi tule, mutta tämä on periaatekysymys. Ärsyttää ihmiset jotka ei halua joustaa uhastakaan.

Ja hulluksihan sitä tulee asunnossa jossa keltaiset seinät


tiny - 29.09.2009 - 16:17

näin se on, värien on oltava neutraaleja seuraavia asukkaita ajatellen.

toki voit laittaa juuri sellaiset tapetit kuin haluat mutta pois muuttaessa teidän on tapetoitava/maalattava seinät sitten uudestaan neutraaleiksi ja ihan omalla kustannuksella.

toisin sanoen kun ulos muutto tarkastusta tehdään niin seinien on mielellään jo siinä vaiheessa oltava neutraalit.

toki käytännöissä on eroja, me kun muutimme niin seuraavat asukkaat halusivat säilyttää värit jotka oltiin maalattu ja sanoivat tämän huoltopäällikölle joten huoltopäällikkö ilmoitti meille ettei meidän tarvitse maalata seiniä valkoisiksi.


Moi - 29.09.2009 - 17:09

koska se ei ole sinun omasi, et voi laittaa sitä, kuten omaasi! Päivänselvää


Kirsikka666 - 29.09.2009 - 17:15

Minä joskus vuonna papu maalasin vuokra-asuntoni eteisen seinälle bambuja!
Tosin luvalla, mutta halusin vain kertoa, että on niitäkin vuokranantajia, jotka antavat tehdä jotain normaalin vaaleasta poikkeavaakin! Seinän maalasin vieläpä vaaleansiniseksi, vuokranantaja maksoi maalitkin!

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|