Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - ÄITIPARKKI


| Vastaa viestiin | ÄITIPARKKI |

vinkkejä laivalle

puoltoista vuotias - 25.09.2009 - 23:05

ollaan viikonloppuna lähössä perheen kera laivalle ja puoltoista vuotias poitsu lähtee mukaan.
te kaikki jotka olette matkustaneet tuon ikäsen kanssaniin vinkkejä otan vastaan..
varmaan laivan uima-allas osastot kannattaa käydä ainakin..mitä muuta tekemistä tuon ikäiselle?
ja ruoka puoli..aamiainen syödään sielä mutta entäs päivällinen ja illallinen ja iltapala? yks ateria ainakin voisi olla joku ranskikset ja nakin mutta mitä kannattas esin iltapalaks ottaa mukaan?
kaikki vinkit niin ruuansuhteen kuin tekemisenkin otetaan vastaan!!


VASTAUKSET:


Siis - 25.09.2009 - 23:26

oikeesti ajattelit antaa 6kk vanhalle vauvalle ranskalaisia ja nakkeja? Huh..


no - 25.09.2009 - 23:31

siis: lueppas VÄHÄN tarkemmin, kyseessä on puoliTOISTA vuotias, eli 1½ vuotais, 1,5 vuotias, yksi ja puolivuotias, miten sen sanois että menee sunki pikkuruiseen pääkoppaan, jossa ei oo kyllä aivosoluilla vaarana törmäillä...


ap - 25.09.2009 - 23:43

joo eipä tuo PUOLITOISTA vuotias mikään niin vauva enää ole
ja ajattelin antaa kun laivalle kerta mennään niin saa vähä vaihtelua..ja ajattele,olen ennenkin antanut ranskalaisia ja nakkeja ja lihapullia ja muusia ja mitä kaikkee lasten ruokalistalla nyt voikaan olla..


hei - 26.09.2009 - 00:46

paljon leluja ja kirjoja mukaan. ja kyllä suosittelen ruokapurkkejakin mukaan...


Ei hmmetti - 26.09.2009 - 01:50

kun voi olla riidanhaluista porukkaa? Ei siis viitsitä edes ap:n tekstii selata, vaan mutulla vedetään jotain ärtsyä vastinetta vaan vai?? S...hit...


Miu - 26.09.2009 - 12:16

Meillä on aina ollut reissussa pojalle purkkiruokaa mukana, jotta on tullut syötyä kunnolla, sekun on meillä edellytys hyville yöunille.
Eli kun mennään syömään, syötetään ensin poika ja sitten sillä aikaa kun itse syödään, niin poika mutustaa leipää tms. Tai vaikka "jälkkäriksi" niitä ranskiksia vanhempien lautaselta.

Ja laivan neuvonnasta saa pyydettyä lapselle matkasängyn, mutta kun kysyvät, kannattaa sanoa,että lapsi on alle vuoden, muuten eivät sänkyä anna...
Ja se sänky on ihan samanlainen Emman matkasänky, jossa meillä poika nukkuu hoidossa joka päivä päiväunet, joten koko riittää kyllä ihan hyvin, en tiedä miksi laivayhtiön raja on tuo 1v.

Pallomeri on ihan ehdoton, ainakin meidän pojalle ja muutenkin leikkihuone. Vaikka uimisesta muuten tykkääkin, laivalla oli aivan liian vauhdikasta menoa meidän makuun, isommat lapset juoksivat ja hyppivät ihan intopiukeana, joten me jäätiin ihan jalkoihin... Joten sen kyllä jättäisin väliin ja senkin ajan meillä ainakin poika uisi mieluummin pallomeressä

Ja koska meillä mennään aikaisin nukkumaan, jos 19, ja nukkuukin tosi sikeästi, me illalla ollaan laitettu poika rattaisiin nukkumaan yöunille ja sitten vasta menty "kunnolla" syömään ala carteen. Pyydetään vaan rauhallinen pöytä reunasta, missä rattaat eivät ole tiellä ja poika saa rauhassa nukkua ja me vanhemmat saadaan viettää laatuaikaa romanttisen illallisen merkeissä...


Nennu - 26.09.2009 - 12:23

Olen matkustanut lapsen kanssa alkaen 1v4kk ja tekemistä kyllä laivalla on ihan nokko, koska siellähän on leikkitilat pallomerineen.
Pallomeri ehkä on hiukan vaativa 1½-vuotiaalle, mutta muuten leikkitiloissa on ihan mukavasti meininkiä.

Lentokoneeseen kannattaa varata kirjaa, kynää ja paperia.

Ruokapuoli laivoillahan on ihan ok jo tuon ikäiselle.

Pitempään ulkomailla olemiseen olen varannut kaurahiutaleita. Puuro, puuro!!!

Ja mie näköjään hölötän samoja asioita kuin Miu tuossa yllä. Ei haitanne...


ap - 26.09.2009 - 13:42

oi kiitos paljon vinkeistä!! huomena lähdetään vähä jännittää,mutta kaippa se hyvin menee kun mennään poitsun ehdoilla.


pikku matkaajan täti - 26.09.2009 - 19:20

Olen matkustanut jo monta kertaa alle 2-vuotiaan kanssa laivalla. Pienempänä katseli rintarepusta maailmaa, isompana leikkipaikat oli kova sana, pallomeret vielä vähän pelottavat. Kaupoissa tykkää aina käydä. Esitykset voi katsoa mutta jotkut ovat turhan myöhään ja äänenvoimakkuus voi olla liian iso.

Ruuaksi voi ostaa laivalta purkkiruokia ja sitten seisovasta pöydästä ja sellaisesta missä kerätään itse annos ja maksetaan annoksen painon mukaan on syönyt kaikkea, varsinkin vihanneksista ja hedelmistä tykkää.

Jos poika on kovin tarkka ruokansa suhteen niin kannattaa ehkä ottaa omia purkkiruokia mukaan ja lämmittää niitä sitten mikrossa, kaupoissa ei ole hirveän laajat valikoimat purkkiruokia.

Allasosastoilla emme yleensä käy (hinta/laatu-suhde ei päätä huimaa) kylpylöissä sitten erikseen.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|