Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - ÄITIPARKKI


| Vastaa viestiin | ÄITIPARKKI |

Perjantai iltoja.

Salla - 25.09.2009 - 20:22

Täällä saatu jo suurin osa lapsista nukkumatin maille. Vanhin tyttö vielä tuossa lukee jotain kirjaa,kohta kyllä saa hänkin mennä hampaiden pesulle ja nukkumaan. Tämä päivä on kulunut kotia siivotessa ja ruokaa laittaessa. Huomenna olisi siskoni tulossa lapsineen meillä kahville...
Mites muiden Perjantai mennyt?


VASTAUKSET:


Teinari - 25.09.2009 - 20:33

Minä sain kaksoset nukkumaan ja avasin kaljan, tänään en meinaa juoda kuin tuon 6packin, aamulla pitää lähteä mummolaan niin ei viiti kaljalle tuoksua


Salla - 25.09.2009 - 20:36

Iltaa vaan sinulle Teinari. Meillä sain tuon vanhimmanki likan passitettua sänkyyn.Mies avas tuossa just sauna kaljan,mut ite ei voi nyt ottaa kun oon raskaana..Vaikkakin vasta rv:5+0.Mutta silti ei niikun tee mieli kun kuitenkin tietää että raskaana on...


Aphrael - 25.09.2009 - 20:42

Meillä kanssa juniori sängyssä lukemassa. Mies saunassa serkkunsa kanssa. Päivä mennyt yötöiden jäljiltä nukkuessa ja siivottuakin onneksi tuli kun saatiin yllättäviäkin iltavieraita.
Nyt hetki rauhallista illanviettoa kynttilöiden kera (vein ulkolyhtyihinkin kynttilät ensimmäistä kertaa tänä syksynä), ehkä pikku tilkka Baileysia ja sen jälkeen jätän vanhemman miesväen jatkamaan illanviettoaan ja painun unille.
Huomenna onkin sitten tiedossa mukavaa pikkupuuhaa oman perheen kesken, ilman mitään aikatauluja. Harvinaista herkkua meidän perheessä.
Mukavaa perjantai-iltaa kaikille!


hispu - 25.09.2009 - 21:11

Moikka vaan! Täällä on vasta nyt istahdettu ensimmäistä kertaa aloilleen koko päivän aikana. Huh mikä juoksu ollut päällä! Nyt tekis kyllä olut ja sauna terää... Tyttökin hoksas tänään tuon kävelemisen oikeen todenteolla ja nyt menee montakymmentä askelta peräkkäin ja nousee ilman tukea ym. Hurjaa, kun neiti tosiaan on vasta 10kk... Nyt se perässä juokseminen vasta alkaa, kun vaarantajua ei sitten ole tipan tippaa!
Mutta nyt kaadan itteni sohvalle ja nautin tästä ihanasta illasta!
Meilläkin muuten palaa kynttilä ulkolyhdyssä. On 5vrk:n kynttilä, joten saa nauttia monta iltaa ihanasta tunnelmasta.


minsku - 25.09.2009 - 21:38

Tänään on nukuttu hirmupitkät päikkärit ja nyt ei väsytä yhtään. Mies ja poika jo kuorsailee ja mä nautin MUN ajasta. Kynttilät laitoin partsille palamaan ja avasin siideritölkin. Huomenna on pojalla koulua, eli aikainen herätys tiedossa.


Peace - 25.09.2009 - 22:10

Kiitos, ihan rauhaisasti vierinyt ehtoo tämä...

Lyhtyjä myös tälläsin nurkille ja noita callunoita istuttelin. Jänskää, ku auringonkukat ja surfiniat kukkii täyttä päätä ja siihen sitten pitäis havuja ja kanervia kaveriksi laittaa Ja nuo valotki vielä

Tomaatitkin alkoivat vihdoinkin punertua, mitä odotellut jo olenkin...hallaa luvassa hyytävää...

Ja: Vihdoinkin saimme luumupuusta kunnon sadon, kun täältä saadusta vinkistä(kiitos!) älysin laittaa CD-levyt oksille heilumaan!


minsku - 25.09.2009 - 22:13

Peace: Jos tomaatit ei ehdi punastumaan, niin niistä saa vallan ihania hillottuja vihreitä tomaatteja


Peace - 25.09.2009 - 22:18

No jo vot! Ookoo, niitä roikkuukin tuolla aikamoinen oksisto

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|