Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - ÄITIPARKKI


| Vastaa viestiin | ÄITIPARKKI |

Että ottaa päähän!

Hanne - 25.09.2009 - 12:17

Olin eilen ystävän kanssa toisella paikkakunnalla shoppilemassa ja bonuksena sain parkkisakot. Mulla oli auto maksullisessa parkkihallissa parkissa ja parkkiaikaa maksettuna pariksi tunniksi. Mentiin ystävän kanssa ravintolaan syömään, koska parkkiaikaa oli vielä reilusti jäljellä. Oli kuitenkin lounasaika ja laskun saaminen kesti. Aikani odoteltuani minä lähdin hiki hatussa juoksemaan parkkihalliin ostamaan lisää påarkkiaikaa ja ystäväni jäi odottelemaan laskua. Juoksin siis kaupungin läpi kieli vyön alla ja ostin uuden parkkilipukkeen, mutta saavuttuani autolle, olin jo auttamatta myöhässä. Tuulilasidssa komeili parkkisakot. Olin ylittänyt parkkiajan vartilla ja parkkipirkon vierailustta autollani oli ehtinyt kulua vaivaiset 2 minuuttia! Hemmetti, että kiukutti ja kiukuttaa vieläkin. Siis sakot tuli itsestäni riippumattomista syistä. Olis pitänyt huomata se parkkisakkolappu ennen kuin ostin sitä lisäaikaa...silloin en todellakaan olis ostanut uutta lappua vaan mun puolesta auto olis voinu seistä siinä parkissa tunti tolkulla. Mitäpä sitä enää siinä vaiheessa räpistelemään, kun p...a on jo housussa.

Voi olla että se parkkipirkko näki säntäilyn autolleni ja nauroi vaan partaansa. Jotenkin vaan kiukutti, että minä rehellisenä maksumiehenä sain samat sakot kuin sellainen, joka on jättänyt maksun kokonaan maksamatta. Okei, laki on sama kaikille vai onko???? Helpotti purkaus, tulipahan vaan shoppilut maksamaan aiottua enemmän!!!


VASTAUKSET:


anteex mut... - 25.09.2009 - 12:23

sain hepulin... shopPILUT!!

Mutta kyllä uskon että on ahistanut varmasti!


ap - 25.09.2009 - 12:24

kiukku tekee kirjotusvirheet......


heh - 25.09.2009 - 12:30

Miten niin itsestäsi riippumattomista syistä? Se, jos ruokailu kestää ruuhka-aikana pidempään ei ole mikään syy ylittää sallittua ja maksettua aikaa.


Varmaan tympii - 25.09.2009 - 12:54

Mutta tuo ei kyllä ole "itse riippumattomista syistä". Itsehän myöhästyit. Itsestä riippumattomat syyt ovat esim. juostessasi laittamaan lisää rahaa jäät auton alle ja joudut sairaalaan...


juu - 25.09.2009 - 13:24

itsepähän menit sinne syömään. Vaikka laskun tuominen kesti, niin sinä ITSE lähdit kuitenkin autolle liian myöhään ja sinä ITSE juoksit sinne liian hitaasti... Joten lopeta marmattaminen ja kärsi!


Niin - 25.09.2009 - 14:19

kyllä mun mielestä syy on itsestä riippumaton. Jos istut vaikka hammaslääkärin vastaanotolla ja aika venyy ja paukkuu, niin huono siitäkään on kesken toimituksen lähteä mihinkään juoksemaan. Hyvällä tuurilla onnistuu välttämään sakot, mut paskalla säkällä ei.


Kuinkahan - 25.09.2009 - 14:24

moni tässä ap:lle vastannut vastaavassa tilanteessa itse ollessaan ottais asiat tyynesti. "Itsehän menit syömää"-kommentti on hölmö. Samaa sarjaa kuin "itsehän hankit ajokortin"! Ap:hän vain purki kiukkuaan ja kertoi jo helpottaneenkin. Ei taida vastanneiden puukon kääntäminen ap:n haavassa ap:N tilannetta suuntaan eikä toiseen heilauttaa.


juu - 25.09.2009 - 14:55

mutta ap:han nimenomaan sanoi että syy oli itsestä riippumaton! sen tarjoilijan vikako se oli?? kyllä ap saa syyttää ihan itseään koko sopasta. kuinkahan taitaa muuten olla ap itse


Voivoi - 25.09.2009 - 17:26

pienet on ap.:n murheet. Yksi vaivainen parkkisakko ja jo piti avautua tänne.


tota - 25.09.2009 - 18:42

et sinä ole yhtään sen parempi kun sekään joka ei maksanut ollenkaan koska autosi oli selkeesti ilman maksua parkissa... hei haloo, mutta väkisin tulee mieleen et helpolla oot tainnut elämäs selvitä jos tää oli näin iso juttu, huoh..


niiin - 25.09.2009 - 23:57

Haloo, kyllä mua ainakin harmittais kyseinen asia eikä se välttämättä tarkottas et mun elämä on ollu jotenkin helppo...


ap - 26.09.2009 - 09:38

Täällä ei kukaan pysty määrittelemään toista tuntematta, onko kenen elämä ollut miten helppoa tai vaikeeta! Joskus se mitättömältäkin tuntuva asia voi olla piste iin päälle monien peräkkäin sattuneiden, pieleen menneiden asioiden ketjussa. Helpolla olen tietty siinä mielessä elämässäni päässy moneen täällä kirjoittelevaan nähden, jos nyt oikein halutaan kääntää puukkoa joittenkin haavassa. Ei ole mulla pettävää, ryyppäävää, hakkaavaa ukkoa. On kaksi tervettä lasta, ihana, melkein velaton koti. Olen saanut juuri opintoni päätökseen ja työllistynyt nyt jo hieman aikuisemmalla iällä aivan ihanaan työpaikkaan, jossa todella väljät työajat ja tehtyihin tunteihin nähden loistava palkka. Talvella odottaa Thaimaan matka ja lomaosake just ostettiin eli lomailua kohtuuhinnalla riittää jatkossakin. Säästöjä on sen verran, etteivät koirat niin sanotusti kuse kintuille. Eli hyvin pyyhkii. Ai niin ja ylipainoakaan ei ole! Mutta mullakin on joskus huonompia kausia, jolloin ongelmat kasaantuu ja pienikin vastoinkäyminen tuntuu liialta, kun on josattunut muitakin juttuja, joista te täällä ette tiedä, eikä tarvitsekaan. Eli ei ne sakot köyhää koitelleet. Repikää siitä


pikko - 27.09.2009 - 09:48

Ei hyvää päivää! Hirveet niitit sakosta, oikeestiko?! itse sain myös parkkisakot viikolla ja omapa oli syyni enkä kyllä jaksa uskoa, että yksikään parkkipirkko niistä nurkan takana naureskelee Jaksoit noin pitkän stoorin kirjoittaa aiheesta.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|