Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - ÄITIPARKKI


| Vastaa viestiin | ÄITIPARKKI |

olisi paras lapsi luku

mikä - 24.09.2009 - 18:26

mielestäni lapsia ei pitäis tehdä liukuhihnalta eli täytyy olla myös aikaa ja rahaa lasten hoitoon.
tilat missä asutaan oltavat sopivat, eli lapsilla täytyy olla tilaa missä touhuta

elämisen tarkoitus ei ole lasten teko(kone)vaan elämään kuuluu muutakin.


VASTAUKSET:


taas - 24.09.2009 - 18:29

samaa vanhaa juttua, lapselle sitä ja lapselle tätä blaa, blaa, blaa..


Kirsikka666 - 24.09.2009 - 18:35

No eiköhän tämäkin ole asia, jossa voinemme todeta, että kukin tavallaan ja omien ajatustensa mukaan.
Mulla on neljä lasta, vanhin 21 vee poika, asunut jo kolme vuotta omillaan, sitten tyttö 13 vee ja kaksopojat 2v 4kk. Sopii mulle tämä harvempi rytmi, toisaalta, jos olisin tuon oman "sen oikeani" tavannut aiemmin, niin mene ja tiedä, vaikka mullakin oli nyt 10 lasta.
Me asuttiin joskus kerrostaloneliössä, minä ja seitsemän muuta, ja niistä ajoista on vain hyvät muistot. Ei ollut omia huoneita, vaan eipä kukaan sitä kaivannutkaan. Omaa rauhaa saivat isommat tarpeen mukaan, mä olin silloin ihan pieni, en kaivannutkaan kuin kavereita, joita siellä riitti. Ruokaa riitti ja vaatteita, rakkautta oli yli oman tarpeen, mutta sitähän ei silti koskaan ole liikaa!
Ei se vähäinen lapsimäärä tai suuret neliöt ihmistä onnelliseksi tee, ihan muut asiat siihen vaikuttaa!


Olen - 24.09.2009 - 18:35

samoilla linjoilla. Ja ennen kaikkea jokaisen lapsen tulisi antaa olla riittävän kauan "vauva" eikä heti yksivuotiaana pakottaa siirtymään isosiskon/veljen rooliin!
Myös itseäni ajatellen: haluan olla muutakin kuin lapsia puskeva emakko! Haluan olla nainen, vaimo, ystävä.. Haluan tehdä äitiyden ohessa uraa ja harrastaa. Se tuskin onnistuu jos äitiyslomalta ei ikinä edes ehdi palata töihin kun seuraava jo syntyy!


Ida - 24.09.2009 - 18:35

Mitenkähän sitä aiemmin pärjättiin ollenkaan ja saatiin vielä ihan täyspäisiä immeisiä aikaiseksi, kun muutamankymmenen neliön torpissa saato mukuloita olla enemmän, kuin vanhemmat osas laskea
Herrantähen meinaatko Suomesta uutta Kiinaa tehä, vai mitä ajat takaa ?


perheen äiti - 24.09.2009 - 18:38

Olet oikeassa...ei lapsia pidä tehdä liuhihnalla, liukuhihn alta eikä päältäkään..
Vaikka mistäpä tuon tietää ..millaista SE on liukuhihnalla


perheen äiti - 24.09.2009 - 18:43

liuhihna=liukuhihna


sika - 24.09.2009 - 19:05

elämän tarkoitus ei myöskään ole olla muiden arvostelija(kone), vaan huolehtia oman perheensä hyvinvoinnista! Jos kunnon näytöt on siitä, että on TODELLISTA JA OIKEETA syytä ilmoitella lastensuojeluun,
muuallakin siis, kuin täällä virtuaalissa, missä jokainen voi olla mitä tahansa, niin hyvä ja onnee!!!


Woooot? - 24.09.2009 - 19:18

Kuka täällä on lastensuojeluun ilmoittamassa?


Itse en päätä..... - 24.09.2009 - 19:59

lapsilukua vaan otan kaikki lapset vastaan
" Mitä annetaan ".
Lapset ovat herran lahja.


Meille - 24.09.2009 - 21:20

kaksi lasta on sopiva määrä. Mahdumme hyvin tavalliseen autoon, emme tarvitse montaa hotellihuonetta. Meillä riittää aikaa molemmille lapsille, ja lapset voivat harrastaa mitä haluavat (jos olisi useampi, niin emme ehtisi kuskaamaan, eikä olisi rahaa maksaa harrastuksia). Meidät otetaan kylään vastaan ilolla (olen kuullut, että viisilapsinen perhe ei kauheasti saa kyläilykutsuja), ja löydämme tarvittaessa lapsille helposti hoitajan.

Tässä nyt muutamia perusteluita.


sika - 24.09.2009 - 21:58

Aika selvä tapaus taitaa olla, kehen tässä viitataan! Ja joissain noista tämän kaltaisista(79kpl?) ketjuista on sitten aina yleensä otettu esiin toi "jos tuntisin sut xxx, niin ilmottaisin heti lastensuojeluun!!! Että näin...ilman mustaa kirjaakin jo muistettaneen tämäkin aihe, jonka joku sekopää aina jatkumona esille purtavaksi ottaa!!!


kukin tavallaan - 25.09.2009 - 10:00

Minulla on kaksi sisarusta, olemme syntyneet lähes kymmenen vuoden välein, todella haitarista.. Olen vanhin joten olin lapsuuteni ainut lapsi.. Miehelläni on 11 sisarusta, enimmäkseen syntyneet 1-2 vuoden välein.. Koti heillä oli valtava, ikinä ei mitään puuttunut.. Neljälle pojalle käytiin yhtäaikaa esim ostamassa uudet maastopyörät. Joten puitteet ovat olleet hyvät, sisaruksista ollut seuraa ja apua toisilleen. Ja tiedän, että myös isä ja äiti ovat olleet läsnä ja lähellä, KAIKILLE lapsille.


Puff - 25.09.2009 - 13:30

Mun mielestä liukuhihnalta on hyvä tehä lapset, 3,5v ja kolme lasta. Eli ku on kerran alotettu tekemään ni tehään sit samantien kaikki alta pois, menee "yhellä väsymyksellä" se vauva-aika.
Ja nää kolme meille riittääkin. Saa sanoa jos on sanomista, mutta se ei meidän tilannetta muuta

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|