Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - ÄITIPARKKI


| Vastaa viestiin | ÄITIPARKKI |

Onko totta?

mie - 23.09.2009 - 17:49

Siis kuulin että kotihoidontukea saa jos alle 3v lapsi on hoidossa kotona, mutta jos vaikka muut sisarukset, kuten vaikka 4v sisko olisi hoidossa kunnallisella niin silti nuoremmaisesta sais kotihoidontukea???!?!?
Pitääkö paikkaansa...????? Mikä helkkarin järki tässä on jos on totta?
Saa kotihoidon tukea vaikka osa lapsista ei ole kotona.... USKOMATONTA!!!!!


VASTAUKSET:


no - 23.09.2009 - 18:05

kotihoidontukeahan maksetaan alle 3 vuotiaasta, sama kai sitten missä muut lapset on kun niistä ei makseta.


Niinpä - 23.09.2009 - 18:33

Ja hauskinta tässä on se, kuinka useat tälläkin palstalla ovat tuolla kotihoidon tuella kotona, vaikka: "se on niin pieni, niiin pieni, ettei me millään tulla toimeen"

Kun vielä joku jaksais aina muistuttaa, että se ei ole "kodinhoidontuki" mikä kai pitäis sekin maksaa laiskoille lottanoille, että jaksaisivat tiskinsä koneeseen lykätä...


Meilläpä - 23.09.2009 - 19:06

ei ole tiskikonetta


Niinpä - 23.09.2009 - 19:16

hoidattaa lapsensa muilla, on aikaa sitten istua täällä koneella nälvimässä. Kyllä näitä tympääntyneitä lottanoita sitten tuolla asiakas yms palveluissa näkee ihan riittävästi.


ap - 23.09.2009 - 19:42

Miten se on että jos on hoitovapaalla alle 3v lapsesta niin kuinka paljon on päivähoitomaksu niistä isommista sitten? Saatteko "ilmaiseksi hoidattaa" lapset hoidossa kun on niin pienet tulot ettei tarvitse mitään hoitomaksuja maksaa?

Se nyt on vaan mun mielestä väärin että joku saa ilmaiseksi hoitopaikan jollekkin muksulle jonka äiti on kotona pientä vauvaa hoitamassa, ja niitä jotka oikeasti on töissä niin ne saavat hoitopaikan sieltä mistä saavat, vaikka toiselta puolelta kaupunki, kun samantalon kotimamma vie lapsen viereiseen taloon hoitoon joka aamu vaikka itsekkin on kotona..

Kyllä katkeruutta on ilmassa, kun ystävälleni kävi just näin, hän sai töitä ja muksu sai hoitopaikan 20 minuutin päästä julkisilla. Oli pyydellyt että jos sais hoitopaikan viereisestä talosta mutta ilmoitettiin että ei sinne mahdu niin täyttä.. kyllä se pistää vähän suututtamaan että juuri nämä mammat jotka on kotona niin vievät hoitoon lapsen "koska lapsi tarvitsee virikettä", kun taas joku joka oikeasti tarvitsee lapselle hoitopaikan niin saa sieltä mistä nyt sattuu saamaan, vaikka toiselta puolelta kaupunkia. Ei ole kiva muksu herättää sian pierun aikaa jos mahdollisuutta olis lähempääkin sitä saada.

Toivottavasti se lakialoite menis läpi että jos jompikumpi vanhempi no kotona niin lapsella ei ole oikeutta hoitopaikkaan. (eskaria lukuunottamatta)


ap:lle - 23.09.2009 - 21:08

eikö se hoitoon vievä äiti maksa palvelusta siinä mis joku toinenkin.

Ikävä kyllä tämä ehkä menee läpi.


piste - 23.09.2009 - 21:10

Mullapa oli pienenä sininen mopo, mutta helevetin paljon leluja !


paskaäiti - 24.09.2009 - 09:15

Kylläpä sydäntä riipaisee tuollainen ajattelutapa.onko kukaan miettinyt että se paskaäiti joka jää vauvan kanssa kotiin,on yksinkertaisesti väsynyt,vauva on saattanut huutaa yöllä,tai jotain muuta.eiköhän sille toiselle lapselle ole mukava mennä hoitoon,jossa saa säännöllistä rytmiä päivään yms,kuin että murjottaa väsyneen äidin,ja itkusen pikkuvauvan kanssa?Tilanteita on erillaisia,hyvät äidit...

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|