Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - ÄITIPARKKI


| Vastaa viestiin | ÄITIPARKKI |

Hullujenhuoneelleko?

veti sanattomaksi - 23.09.2009 - 15:34

Tää ei todellakaan ole paras paikka tällaisesta hullun ämmän teoista kertomiseen, mut pakko avautua jossakin muualla kuin suomi24:ses!!

Eli olen ilmeisesti hullu, aiemmalle miesystävälle paasasin rehellisyydestä ja kuinka inhoan valehtelemista ja minä en missään muodossa halua valehdella paitsi joskus pieniä valkoisia. Mies oli patologinen valehtelija, valehteli KAIKESTA, sanoi että laittoi aamukahviin yhden sokerin, vaikka oikeasti laittoi kaksi jne.

Olen itse tosi huomionkipeä, siis TODELLA huomionkipeä. Elettiin tuolloin kys. miehen kanssa kaukosuhteessa ja kun ei nähty, joskus keksin tarinoita miten olen niiiiiiiiiiin kipeä (oikeesti terve kuin pukki) ja mies tuli sitten luokseni satojen kilometrien päästä koska olin niin kipeä ja toi lääkkeitä ja hyvää ruokaa jne jne.

No mun valehtelut eteni sit sille asteelle et olin "raskaana". Halusin sitä huomioo niin paljon. No ku tarpeeks kauan esitys jatkui, sain "keskenmenon" ja miehen huomio palkitsit mut omasta showstani vaikka julmalta se minustakin jo tuntui. Suhde päättyi kun sain tietää miehen pettäneen minua koko suhteen ajan ja voi sitä valheiden määrää mitkä paljastui jälkeenpäin. Eli toisin sanoen minulle ihan oikein.

Toinen suhde oli samanlaista rehellisyydestä paasaamista minun puolelta ja kerroin kuinka minua edellisessä suhteessa petettiin ja pahasti... Ja samanlainen oli suhde muutenkin kuin edellisen kanssa kun mies kävi vieraissa parin kk seurustelun jälkeen. No lopulta asiat eteni siihen pisteeseen et haluttiin molemmat lopettaa suhde, mutta ikävöin häntä niin paljon että keksin taas olevani raskaana (halusin sitä huomioo). Väärensin raskaustestin, lainasin kaverin ultraäänikuvia joita näytin miehelle ja annoinkin yhden... TÄÄ ON MENNY JO IHAN SAIRAAKSI TÄÄ TOUHU!!!!!!!!!!!!1 EN kestä oikeesti enää itteeni miten voin valehdella tämmösestä asiasta KENELLEKÄÄN, vaikka kostotoimenpiteenä tämäkin raskauslumipallo lähti pyörimään.


Mies on into piukeena lapsesta kun puhui koko suhteen ajan lapsesta jne jne .. Mut kohta ois aika keksiä keskenmenotarina ja pistää kunnon show pystyyn!

Oon hullu, enkö olekin?

Ps. Veti sanattomaksi nyt kun oikeesti luin ton jutun itse alusta loppuun.


VASTAUKSET:


hmm - 23.09.2009 - 15:45

Eikös ultrakuvissa ole päivämäärä ja henkilötunnus, varmaan kohta jäät kiinni.


Kyllä! - 23.09.2009 - 15:46

Kyllä sä nyt varmasti tarvisit jo ulkopuolista apua... Toivoisitko miehesi tekevän sinulle jotain tällaista? On TODELLA JULMAA antaa miehen olla innoissaan lapsesta jota ei ole...


??? - 23.09.2009 - 15:47

Ei tää voi olla totta. Miksi kaverisi sinulle edes olisi "lainannut" ultrakuviaan. Ota se kaverikin sitten mukaan sinne hullujenhuoneelle!


ninni - 23.09.2009 - 15:47

No ei ole oikeesti tervettä hommaa.

Sinun varmaan pitäisi nyt hakea apua mielenterveystoimistosta ja valitettavasti kertoa miehelle totuus. Etkai halua loppuelämääsi elää valheessa valheen perään? Tuo on jo hyvä että itse tiedostat ongelman ja aivan varmasti saisit tarvittavaa apua ongelmaan kun haet sitä.
Meikkis - 23.09.2009 - 15:52

Ohoh, aika hullulta kuulostaa. Melkeinpä kuin Kauniissa ja rohkeissa. Kyl sun ehkä kannattais mennä johonkin juttelemaan ja yrittää pohtia, miksi olet noin huomion kipeä.


Hyvä - 23.09.2009 - 15:53

että olet huomannut tilasi. Nyt sun pitäisi alkaa prosessoimaan elämääsi, että mistä johtuu se, että olet tänä päivänä tuossa tilanteessa (hoitoon ei nykyisin pääse, joten itse on itsensä hoidettava kuntoon). Olisi hyvä, jos voisit jollekin paljastaa kaiken, ja tietäisit, että saisit tukea kaiken läpikäymiseen. Ihmisen tulisi olla sellainen, joka ei varmasti hylkää vaikka kertoisit mitä. Äiti? Isä?

Olet jo ensimmäisen askeleen ottanut. Nyt ei enää kannata kieltää asiaa, vaan tonkia se perin pohjin. Miksi näin on tapahtunut, ja miten saat itsesi taas ehjäksi. Ensin pitää hajottaa kaikki palasiksi, ja sitten aloittaa kokoaminen ihan alusta.

Kirjoittele vaikka tänne...


provo - 23.09.2009 - 15:53

Tää on provo.Tapahtumat suoraan Lemmen Viemää -sarjasta


Hyvä - 23.09.2009 - 15:55

no jos joku tuollaisen provon keksii, niin ihan yhtä paljon hän on silti apua vailla...


Voin - 23.09.2009 - 16:12

Sanoa, et jos toi on totta tarvitse kovasti mielenterveys hoitoa.
Ei toista ihmistä voi tuollatavalla kohdella, manipuloida.


veti sanattomaksi - 23.09.2009 - 16:14

totuutta en pysty miehelle ikinä kertomaan, se on varma! Apuakaan en pysty hakemaan, mun on vaan pakko yrittää hoitaa tää asia mahdollisimman ... neutraalisti pois päiväjärjestyksestä. Sanon vaikka miehelle että tein abortin. Tms.


Ekalle vastaajalle: On olemassa myös kuvienmuokkausohjelmia, joilla saa muutamat numerot muutettua helposti! Ja kunpa tämä olisikin provo...

Kiitos että täällä oltiin suht ymmärtäväisiä!!!!!!!! Pelotti avata kun pienessä ajassa tullut 8 vastausta.. Mutta miehelle olen jo tehnyt selväksi että haluan hänet pois elämästäni ja "vauvan" elämästä (long story), eli ehkä minun ei tarvitse hänestä ikinä kuullakaan.

Iso kiitos vielä että sain jonnekin nää monta vuotta vaivaneet asiat purkaa!!!


HULLU - 23.09.2009 - 16:19

HULLU OLET - TÄÄ ON PROVO MUT HULLU ON JOKA VIITTII EDES PROVONA TÄLLÄISTÄ KIRJOITTAA!!!!!!! SAIRAS OLET!


veti sanattomaksi - 23.09.2009 - 16:33

mietin että miksi on eri asia valehdella tällaisesta, kuin että minulle valehdellaan että oli kaverin luona yötä vaik oli oikeesti jonkun naisen luona yötä? tai että en ole ikinä sua pettänyt, vaik onki pettänyt jo monta kuukautta? JNE?


hei - 23.09.2009 - 17:41

Mietittekö edelliset kirjoittajat että jos tää on oikeasti totta niin että se auttaa kun sanoo että olet hullu, kerro totuus..
Jos on mielenterveysongelma niin se ei lopu sanomalla vaan sinuna ottaisin ap, yhteyttä mielenterveystoimistoon, sieltä sinua autetaan ja saat apua (mitä näköjään itse haluat).

Niin, eihän alkoholistikaan lopeta viinan juontia siihen että joku sanoo että: lopeta ja aikuistu.


kitty70 - 23.09.2009 - 18:22

Ootkohan yks mun entinen kaveri?? sillä oli jutut just tämmösiä, ja oli niin miesten perään että keksi mitä vain. No, olet kuka olet ap, hae apua ennenkuin jutut menee ihan mahdottomiks!


niin - 23.09.2009 - 20:30

Sairasta, tuolla huomion hakuisuudella ei pitkälle pötkitä. Missä isi ja äiti oli kotonasi? Kun et saanut huomiota?
Ja valheella on lyhyet jäljet, se kannattaa muistaa.


Minnanen - 24.09.2009 - 08:10

Heti hakemaan apua. Ensin vaikka terveyskeskukseen. Apua saa, kyllä jos tarvitsee ja sä tarvitset. Luulen, että elämäsi on muutenkin sotkussa. Ketään ei saa pettää, eikä mitään valehtelua voi puolustella. Mutta tilanne on nyt sellainen, että hoidat itses kuntoon ja miehet hoitakoon omat asiansa. Kyse on nyt ennen kaikkea sinusta, ei edellisestä miehestä tai siitä, kuka on mitenkä väärin ja ketä kohtaan tehnyt. Ensin pohja kuntoon, millä seisot ja sitten asiat kuntoon.

Rohkeesti vaan, pystyt siihen kyllä. Eikä siihen tarvitse yksin pystyä. Ajatteles, jos menee jalka poikki, niin apua saa ja tarvitsee, niin tässäkin tapauksessa. Ei kukaan sano, että itsehän kaaduit, kyllä se siitä. Mielenterveysongelma on pääosin hoidettavissa oleva asia, niinkun mikä tahansa muukin.


Tarvitset apua - 24.09.2009 - 11:55

Mene vaikkapa tk:n omalääkärin juttusille ja sitä kautta johonkin mielenterveystoimistoon. Liiallinen läheisriippuvuus on hoidettavissa. Kerro miehelle totuus sairaudestasi. Todennäköisesti menetät hänetkin, mutta voit sitten terveena siirtyä uuteen suhteeseen.


todella - 25.09.2009 - 20:19

sairasta! Oikein paha olo tulee, et millaisia ihmiset voi olla!

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|