Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - ÄITIPARKKI


| Vastaa viestiin | ÄITIPARKKI |

Lempeää aamua

^^Nimetön^^ - 23.09.2009 - 09:38

Aurinkoiselta tänään aamu näyttää.

Mulla pyykkitupa päivä, joten vauhtia riittää tänään.

Eilen tää mamma sitten aloitti kuntoilun oikein kunnolla
ensin lenkillä ja sitten 14 km pyöräilyä(vastatuuleen tulomatka)

Tänään vähän paikat kipeät, mut ei haittaa ainakin on jotain tulosta tullut

Tarkoitus saada jouluun mennessä kesän aikana tulleet (5kg)painosta saada pois.

Toivon motivaation riittävän pilvisinäkin päivinä.

Mukavaa keskiviikko päivää kaikille


VASTAUKSET:


Kirsikka666 - 23.09.2009 - 09:53

Täällä on pilvistä, mutta ei se mielialaa lannista, iloisella päällä, taas!
Pyykkiä, siivousta, sunnuntaina vietetään tytön synttäreitä, putsataan paikat siis suurennuslasin kanssa!


hispu - 23.09.2009 - 09:57

Täällä on kanssa taivas täynnä tummia pilviä. Meillä olis iltapäivällä tontin siivousta, tyttö menee mummalle hoitoon siksi aikaa. Kaatosateessa todennäköisesti siis aherretaan. Noh, tätä mammaa ei ihan pieni kaatosade lannista, ihanaa kun itsekin pääsee tekemään jotain konkreettista talon eteen!
Aamupäivällä ulkoilua neidin kanssa, jossei taivas sitä ennen repeä...


kitty70 - 23.09.2009 - 10:09

Täällä paistaa aurinko, ihana aamu taas! Väsyttää vaan niin simosti.. Oli kyl ylösnousu vähän yli 7 yhtä tuskaa. Petivaatteiden vaihto jatkuu, vähän kun tuo piha kuivahtaa vien taas peittoja tuulattumaan ja pyykit kuivaamaan. Leipoa ajattelin, sämppäreitä tai leipää, sitten kun oon hakenut eskarilaisen kotiin. Imuroida vois nyt aamusella.. Siinähän sitä taas tälle päivälle touhua!


Sonja - 23.09.2009 - 10:23

Aamupäivää! Täällä normaalit aamutoimet suoritettu. Tyttö katselee Bolt-elokuvaa dvd:ltä. Pitäs alkaa ruuanlaittoon. Jos tekis possunsuikaleista kastiketta ja perunoita keittäisi. Ihanan pirteä olo Hyvää päivän jatkoa teille


perheen äiti - 23.09.2009 - 10:43

Aamupäiviä
Sain pukastua tuon pikkusakin pihaan.Menivät hiekkikselle lippulinnaa väsäämään...lupasin yhtyä talkooporukkaan jahka hörppään tässä vähän aamukaffeja Pyykkikoneen sais myös laittaa töihin.

Eilisen päivällisen jämiä on sen verran,että eiköhän "linnatalkoiden" jälkeen saada kotijoukkojen masut sillä täytettyä

Iltapäivällä olis hammashoitolaan kuskaamista,katsastuskonttorilla poikkeamista....kaupan hyllyjäkin pitäis käydä keventämässä parin kassin verran.Taas humisee jääkaappi tyhjyyttään...

Oletteko muuten koskaan ajatelleet, kuinka paljon menee aikaa elämässä pelkkään syömiseen, ruuanlaittoon, ruuan hankkimiseen,ruokailun jälkien siivoamiseen ja sitten pytyllä istumiseen,peppujen pyyhkimiseen jne.??

Niin....eihän olisi elämääkään, jos ei söisi ja onhan se suuri nautinto..ahtaa hyvää sapuskaa kurkusta alas ...


kitty70 - 23.09.2009 - 10:45

Viikonloppuisin tuntuu välistä siltä että asuu keittiössä.. Ja tuon ruuan rahtaaminen kaupasta kotiin ja koko ajan tahtoo olla jääkaappi tyhjä.. Kummallista!


Menni - 23.09.2009 - 10:51

Alkavaa päivää Pilveä pukkaa täälläkin ja hiukkasen tuuleekin, mutta ei tuo tahtia haittaa .
Voi kun saisi itseäkin niskasta kiinni ja saisi aloitettua kuntoilun . mulla ei hirveästi ole ylipainoa, mutta rapakunto vaivaa ...;(
Pyykätä pitäis hiukan täälläkin ja huomasin jääkaapissa kermaviilin, josta tulee päivät vastaan niin voisimpa väsätä siitä vaikkapa mustikkapiirakan .

Iltasella ukon kotiuduttua työstään ois samoitein tarkoitus mennä syöpöttelemään vanhemmilleni, joten eipäs tarvitse kokkailla tänään mitään kummempia

Eilisiä tähteitä vain tarjoilen lounaalla , niin hyvä tulee

Mukava päivä tulossa , ainakin vielä vaikuttaa siltä
Sitä samaa toivottelen kaikille muillekin !


Sonja - 23.09.2009 - 11:20

perheen äiti: Onhan se nautinto Just maistelin tossa possunsuikalekastiketta, tuliko tarpeeksi mausteita. On niin hyvää Antaa vielä puoli tuntia hautua. Kuudessa vuodessa kummasti kokkaustaidot parantunut. Alkuun en osannut edes kastiketta tehdä


BadMama - 23.09.2009 - 11:54

Päivää kaikille !

Aamuinen kauppareissumme sujui eilistä huomattavasti rauhallisemmin ja sen päälle vielä puistoiltiinkin tuolla lempeässä syyssäässä . Kotona tuikkasin pikku-ukoille lihapiirakat kouraan ja vauvalle tisun suuhun ja kaikki olivat edelleen oikein tyytyväisiä .

Mutta nyt, kun äiti istahti kahvikuppeineen koneelle, homma repesi ... Kuin taikaislusta leikit lakkasivat sujumasta ja vauvakin osoittaa taas tyytymättömyyttään suurin sanoin .

Pikaiset tervehdykset ehdin kuitenkin huikata ja kulauttaa kahvin alas kurkustani . Kohta hyppään rattiin ja käytän 9-vuotiasta lääkärissä, sitten taas kotiin makaroonilaatikon laittoon ja illasta kuoroon - pitkästä aikaa !

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|