Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - ÄITIPARKKI


| Vastaa viestiin | ÄITIPARKKI |

11 v tyttö haluaa pitää halloween bileet

äiti - 22.09.2009 - 21:15

4-5 ystävälleen.
Ideoita koristeluun, leikkeihin, tarjoiluihin otetaan vastaa.


VASTAUKSET:


Tässäpä - 22.09.2009 - 21:52

jotakin; mustasta kartongista seinille lepakoita ja hämähäkkejä, lelukaupoista/pilailukaupoista löytää pimeässä hohtavia luurankoja, jätesäkeillä tms päällystetyt seinät

leikkeinä esim. "kauhukäytävä" jossa pelottavia juttuja, silmät sidottuna /tai pimeässä "mustassa valossa"pitää tunnustella jotakin karmivia juttuja esim. keitettyä spagettia eli matoja yms.. joku suihkuttamaan vettä kävelijän kasvoille jostain piilosta.. pehmoleluja käärittynä jättimäiseen hämähäkinverkkoon.. lakanalle maalattuja hirviöitä ja "veriroiskeita" joku esim. isäntä seisomaan liikkumattomana lakanan tms alla/kamalassa naamarissa ja heräämään yhtäkkiä eloon..

Tarjottavaa vaikkapa "aivohyytelö" pyöreään kulhon tehty esim. vihreä mehuhyytelö jonka seassa karkkimatoja... Juomana siniseksi värjättyä limuboolia jossa kumihanskassa jäädytetty käsi..
Muffinseja joihin kuorrutettu silmä tms..


Koyote - 22.09.2009 - 21:58

No ihan perus halloween koristeita löytää helposti esim. tiimarista, hämähäkinseittejä, kurpitsalyhtyjä, lepakoita, oranssia ja mustia koristenauhoja sekä ilmapalloja. Mahd. vähäv valoja päällä ja paljon kynttilöitä niin tulee "spuuki-tunnelma" Tarjottaviin en nyt äkkiseltään keksi mitään teemaan sopivaa muutakuin nakit ketsupilla Mut hyvä juhlapurtava ton ikäisille on esim coktail tikut. Tikkuihin vaikka lihapullan, kurkun, viinirypäleen, leipäjuuston, vesimelonin, nakin, tomaatin ym. paloja. Maistuu varmasti, ja jos jaksaa niin ovat näyttävästi tarjolla jos pistää tikut pystyyn puolikkaaseen vesimeloniin joka on väärin päin. Olisko naamiaiset huono idea?


kitty70 - 23.09.2009 - 10:35

Meillä pidetty aika monet halloweenjuhlat lapsille, ja aina on ollut naamiaiset. Yhtenä ohjelmanumerona meillä ollut kummitusjuttujen lukeminen/kertominen lähes pimeässä. Tarjoiluna on ollut: Verisiä matoja ja madonkakkaa: spagettia keitettynä ja jauhelihaa paistettuna, sekoita sekaisin ja sekaan ketsuppia. Katkenneita sormia: Nakeista leikkaa sormen näköisiä, eli nakin päästä pieni pala pois, ikään kuin kuin kynsi, siihen kohtaan ketsuppitippa ja päälle voi laittaa vielä paprikan palasesta kynnen. pari viiltoa puoleen väliin nakkia niin näyttää enepi sormelta. Myrkkysieniä: keitettyjä kananmunia josta kummastakin päästä pala pois että pysyy pystyssä. Leikkaa tomaatinpuolikkaista hatutja majoneesista valkoisia pilkkuja. Veeriboolia: punaista limsaa, vähän vichyä ja punaisia marjoja, vadelmat hyviä ja msutaherukat, edustavat verihyytymiä boolissa. Sitten se jääkäsi tai jäädytä pienissä rasioissa vettä, jonka sekaan panet karkkimadon tai pienen muovisen madon tai ötökän. Pääkallokakku: ohjeen löydät perhekerhon sivulta.

Tänäkin vuonna teen varmaan noita ruokia vaikka ei bileitä vietetäkään, mutta vietetään halloweenia oman perheen kesken. Ai niin, poppareita, vaahtokarkkeja ja suklaata tietty myös tarjolle. Ne kuuluu halloweeniin. Koristeluun löydät myös ideoita perhekerhon sivuilta.


kitty70 - 23.09.2009 - 10:37

Siis tomaatin puolikkaista hatut, veriboolia ja mustaherukoita... Sorry kirjotusvirheet!

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|