Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - ÄITIPARKKI


| Vastaa viestiin | ÄITIPARKKI |

irstasta menoa kotipihalla!

tui - 22.09.2009 - 09:25

Asutaan kerrostalossa, jossa etupihalla on maksulliset autopaikat, näkyvät siis kaikista sen puolen ikkunoista. Kun on monta vuotta asuttu niin tuntee jo niissä olevat autot. Eilen illalla huomasin vieraan näköisen auton, joka oli parkkeerattu nokka pihalle päin (muut yleensä toisinpäin). Autossa oli kaksi ihmistä, ja hetken päästä huomasin, että siellä oli suihinotto täydessä käynnissä!!! Lopulta pari tuli autosta ulos, mies housut puolitangossa, pyyhki ***:n paitaan jonka heitti mytyssä takas autoon, tyttö pyyhki kädet puun lehtiin. Sitten menivät takas autoon ja ajoivat pois!!! Ei aavistustakaan olivatko talon asukkaita, mutta silti tosi outoa ruveta pihalla sekstaamaan... Talon seinässä on vielä tosi kirkkaat pihavalot, joten he olivat aivan tarjottimella! Aurinkolipat oli vedetty alas, mutta ei se näkyvyyttä autoon päin estänyt. Eikä siis tosiaan tarvinnut kyylätä, kai sitä saa omassa kotonaan ikkunasta pihalle katsella. Toivottavasti ei missään ollut lapsia ikkunassa, meillä ei... Ja tämä tapahtui vähän ennen iltakymmentä. Eipä tarvita BB:n katsomista! :O


VASTAUKSET:


Wau! - 22.09.2009 - 09:39

Toivottavasti kaikki talon miehet saivat kunnon annokset pornoo, ni ei tartte heti mennä nettiin. Toihan nyt oli ihan "laillista", josta ei voi mäkättää.

Oikeesti: aika törkeetä touhua, jos ei voi johkin mettään mennä. Mutta niinhän väittävät, että kiihottaa, jos tietää muiden katselevan. Olisko nyt näin ollut?


minä - 22.09.2009 - 09:50

Kyllä minä sanon että enemmän sairas on se joka viitsii siinnä ikkunassa noin kauan tuijottaa...


ap - 22.09.2009 - 12:33

Niin en todellakaan tuijottanut koko aikaa -istuttiin keittiössä iltateellä ja siinä jos ulos vilkaisikin niin kaikki näkyi...


Räppänä - 22.09.2009 - 12:40

Aikoinaan muualla asuessani opin olemaan menemättä parvekkeelle klo 22.. Vastapäisessä talossa asui pariskunta joilla oli diabetes molemmilla - joka ilta klo 22 he ensin hoitivat toisensa keittiössä(siis insuliinin suhteen ) ja sen jälkeen maallisemmat tarpeensa siinä keittiön pöydällä... JOKA ilta. Ja juu, ei, en kytännyt enkä jäänyt katselemaan mutta muutaman kerran tuo sama toistui kun siihen tiettyyn aikaan tupakalle menin. Sitä en tiedä eivätkö tajunneet että kaikki näkyy vastapäiseen taloon, vai eivätkö välittäneet. Enkä nyt viitsinyt heille siitä mitään sanoakaan jos pihalla joskus tapasimme.


Räppänä jatkaa - 22.09.2009 - 12:41

Niin, pitänee korjata.. Ehkä tuo joka ilta oli liioittelua koska tosiaan en joka ilta siellä lopulta sitten ollut. Mutta ne kerrat kun tiettyyn aikaan satuin olemaan.

Opinpa itsekin siitä että jopa korkealla asuessa kannattaa kerrostalossa verhot pitää kiinni jos ei halua esitellä itseään ja kotiaan lähitalolaisille.


kyl mää - 22.09.2009 - 23:17

kattoisin jos kohdalle sattuis ) Ja ihan loppuun asti ))

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|