Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - ÄITIPARKKI


| Vastaa viestiin | ÄITIPARKKI |

Hyvää huomenta!

BadMama - 22.09.2009 - 08:44

Yksinäinen ja kyllästynyt 4-vuotias ajelee mopollaan ympäri ämpäri kotia ja odottaa malttamattomasti, että pienemmät veljekset malttaisivat vihdoinkin herätä . Koirasta ei ollut leikkiseuraksi, kun se vain tylsänä natusteli omaa tennispalloaan ja äitikin vain tuuppaa astioita koneeseen ja peittelee sänkyjä...

Koululaiset kiiruhtivat ulos ovesta jo hyvissä ajoin ennen kahdeksaa ja isäntäkin karautti kaispyöräisellään töihin puolituntia sitten... Kunhan "unikeot" valveutuvat, tiedossa olisi kaupassa käyntiä ja puistoilua, sekä myöhemmin päivällä kuskailua ja iänikuista siivoilua .

Niin ja päivän ruokakin on taas keksimättä... Taidan keitellä pottuja ja riisiä ja paistaa vaikka kasan kyljyksiä niiden kylkeen... Sapas nyt nähdä .

Mukavaa tiistaita kaikille mammoille ! Ainakin täällä etelässä sateen jälkeen paistaa taas aurinko ja kutsuu ulkoilemaan !!!


VASTAUKSET:


BadMama - 22.09.2009 - 08:46

...siis kaksipyöräisellään... On skootterimiehiä


Minttu - 22.09.2009 - 08:53

Ja täältä kans huommenet!

Aamupala nautittu ja ulkoilemaan suunnistetaan kohta täälläkin. (Kunhan ensin tuo kone on saanu pyykit pestyä, niin sais nuo pyykit ulos..)

Meidän vanhin nti lähti kans skootterilla liikenteeseen..

Ei oo oikein hajuakaan mitä tänään syötäs, mut josko tuo idea vielä jytkähtäis mieleen tässä...

Päivänjatkoja!


heinähattu - 22.09.2009 - 09:15

Huomenta huomenta!!

Ihanaa. Minäkin olen nukkunut! Tahtoo olla stressi. Lapsista, nuo esimurkut, mietteineen.... Huh, kuin syvällisiä ajattelevatkaan illan tullen nukkumaan mennessä. Sitten, kun nukkuvat, jää äiti vielä mietteineen valvomaan.... -Mutta viime yönä nukuin! Ei niin syvällisiä tarvinnut eilen illalla poikien kanssa pohtia

Syksy tulee, ja kaappien siivousvimma. Siis vimma pään sisällä, kuinka saisi sen toimeksi
Aloitan vaatehuoneesta, se on pakko. Pojat olivat aamulla vaatteita hakiessaan kiskaisseet nipun vaatteita alas lattialle... Jos tiputtelisi loputkin samaan kasaan ja katselisi spr-säkkiin sellaiset, jotka eivät päälle enää kelpaa.

Illalla naisten "saunailta" tutulla porukalla. Hee, pitäiskö muka uimaan vielä mennä


AQQA - 22.09.2009 - 09:43

Huomenta.

Tänä aamuna tuli ehkä tehtyä uusi sängystä nousemisen nopeusennätys. Mulla (meillä, vauva kanssa) oli kaverina siellä peittojen alla ihan valtava koppakuoriainen. ÖTÖKKÄ! Siellä se vielä odottaa tarkempaa tutkimusta mutta äkkiseltään näytti todella ylikasvuiselta tukkimiehentäiltä jolla oli siivet. Aika ilkeä tunne tuli, puistattava. Hyhyyi.

Ja nyt on menossa eka päiväuni preikki.. Kahvia..


kitty70 - 22.09.2009 - 10:14

Huomenia vaan! Huh AQQA, minä olisin varmaan loikannut kattoon asti jos moisen mönkiäisen sängystä aamulla löytäsin.Iik!

Heinähattu: meidän esimurkkupojilla myös välistä niin syvälliset jutut iltoisin, että meinaa kyllä välistä yöunet mennä.. Mutta ei kai ne sais ite nukuttua jos eivät kaikkea äidille vuodattais

Täällä on harmaata ja sumuista, iltapäivälle luvattu sadetta. Reipas aamulenkki tuli taas tehtyä kun vein eskarilaisen pyörällä, n. 3km. suuntaansa matkaa. Oli kyllä ihanan happirikas ilma Ja vielä mukavat jutut naapurin rouvan kans, hän vei omaa lastansa.

Meillä ruokana possupihvejä ja ranskiksii, kasviksia.. Jotenki tekee mieli tuommoista "roskaruokaa", kohta taas se aika kuusta Illalla kokoukseen, nyt päivällä meinasin osaan sängyista alkaa petivaatteet vaihtamaan ja terassin siivoustakin sais jatkaa, mutta kun ei oikein inspiraatio iske. Pitäs laittaa tuo piha talvikuntoon pikkuhiljaa, ja mulla kun tätä aikaa olis.. No onhan tässä vielä aikaa ennenkuin talvi tulee!


Minnanen - 22.09.2009 - 10:26

Huomenta täältäkin Viikonloppu meni vauhdilla ja reissukin tuli heitettyä. Käytiin pikaseen Ruotsissa. Ruinen ja Riikkinen oli tohkeissaan

Nyt olis sit 4 päivän viikko


hispu - 22.09.2009 - 10:34

Moikka!

Herran jessus, en tiedä, mitä olisin tehnyt jos meidän sängystä olis joku ökkömönkijäinen löytynyt . Mulle on hämähäkitkin liikaa, saati muut kuoriaiset. Huhhuh!

Täällä ollaan touhuttu jo hyvä tovi. Kipastiin kauppareissu heti aamusta ja sen jälkeen tyttö simahtikin unille. Nyt on ruoka hautumassa ja imurin sain kaappiin hetki sitten . Neiti nukkui melkein seitsemään saakka, puolen tunnin "lisäuni" tekee näköjään ihmeitä .

Nyt mietin, että mitä teen tuolle neidin huoneen matolle. Pääsi aamuisella kakkavahinko siihen ja tietysti tyttö sai vielä astuttua kakan päälle, niin että millään pikkupyyhkäisyllä siitä ei selvitä. Taitaa olla paras viedä matto pesulaan, kun ei sitä näillä keleillä itse enää kuivaksi saa.

Meillä olis asioiden hoitoa päivällä, iltapäivällä olis sitten ulkoilua ja muskaria.

Hyvät päivänjatkot kaikille!


esikko - 22.09.2009 - 10:43

Täällä vähän eri meininki, vein tytön hoitoon ja palasin itse sängynpohjalle sairastamaan. Keuhkoputkentulehdus ja pakkolepoa loppuviikko
Jotain ruokaa pitäisi silti illaksi loihtia mutta siihen on onneksi monenmonta tuntia vielä.

Mukavaa päivää kaikille ja nauttikaa kirpsakasta syysilmasta


kekäle - 22.09.2009 - 10:54

Huomenta..!

Että ihminen osaakin olla riippuvainen sähköstä...

Pamahti eilen sähköt ennen ysiä pois, äkkiä kauppaan ostamaan sulakkeita mutta siltikään ei sähköt toiminu... aamulla soitin sitte kiinteistönhuoltajalle ja oli päätaulusta sulake posahtanut ja vihdoin sähkömiehen käytyä sähköt toimii taas. Oli kyllä niin urpo olo koko illan ja aamun kun ei ollut sähköä... Noh, nyt jääkaappia tyhjentämään, harmittaa kun juuri eilen kävin kaupassa ostamassa jääkaapin täyteen :/

Noh, loppupäivä parempi kenties

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|