Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - ÄITIPARKKI


| Vastaa viestiin | ÄITIPARKKI |

Hienosteleva käly

Ärsyyntynyt - 21.09.2009 - 12:36

On taas niin mitta täynnä kälyäni. Jo vuosia on arvostellut minua ja ratkaisujani sekä pitänyt itseään minua parempana. Muutenkin kuvittelee olevansa "yhteiskunnan kermaa" kun sai rikkaan miehen itselleen. Onhan se toki hienoa että on rikas mies, mutta onko sekin että on alkoholisti ja käy vieraissa? Ei ole pysyneet kulissit meille pystyssä, vieraammille ehkä onkin.
Minua arvostelee ja piilov*ttuilee esim. siitä että minulla on vain AMK-tutkinto toisin kuin hänellä itsellään on Yliopistokoulutus. Ei myöskään "voi ymmärtää" kuinka joku tekee lapsia alle kolmekymppisenä (minä) saati etenkään avoliittoon (minä)! Mutta sekin oli sitten hänen mielestään väärin kun ilmoitimme menevämme naimisiin, sillä kuka nyt alle kolmekymppisenä naimisiinkaan menee? Kaikki mitä minä teen on hänen mielestään väärin/huonosti. Esim. jos alan opiskella saksaa olisi venäjä hänen mielestään parempi kun "se on paljon käytännöllisempi suomessa". Tai jos ilmoitamme lähtevämme lomalle Kanarian saarille "on se junttia ja jo niin nähtyä".

On itse päässyt aina elämässään helpolla; opiskelut ynnä muut maksettu ja tuotu lautasella nenän eteen. Siksi ei voikkaan ymmärtää että joillakin ei mene elämä kuin elokuvissa..

Oli vaan avauduttava johonkin kuin niin saamaristi sapettaa tuo arvon rouva.


VASTAUKSET:


Juurikin - 21.09.2009 - 12:47

tuo toiseksi viimeinen lauseesi kertoo syyn tuohon käytökseen. Miksi annat vaivata? Mua ei vähempää voisi kiinnostaa, jos joku tekisi valitsemani asiat eri tavalla, saati, että se häiritsisi mua, jos joku arvostelee mun ratkaisujani. Toiseks, mä sanoisin päin naamaa kälylle, mitä mieltä olen hänen alkoholistimiehestään, kulisseistaan ja tyylistään arvostella muita. KATEUS PAISTAA KÄLYLLÄ, kun ei olekaan oma elämäsnä rikkaana niin auvoista!


Ärsyyntynyt - 21.09.2009 - 12:56

Oikeassa olet etten saisi antaa kälyn sanomisien vaikuttaa. Mutta kyllä se jossain vaiheessa alkaa mennä ylitse kun joka tapaamiskerralla alkaa suoranainen v*ttuilu ja vielä muiden kuullen.
Syy miksen ole kommentoinut esim. kälyn miestä on juuri se etten halua puuttua toisten asioihin. Mutta ei kai tässä kohta muu auta kun alkaa laukoa takaisin. Ei vain yleisesti ottaen ole kuulunut tapoihini toisten tarkoituksellinen loukkaaminen ja nöyryyttäminen. Mutta ei kai tässä tapauksessa muukaan auta.


hmm - 21.09.2009 - 13:04

Käly on puolison sisar, veljen vaimo tai puolison veljen vaimo eli onko tämä veljesi sisar oman veljesi sisar?

Jos on miehesi sisko, niin eikö heitä ole kohdeltu samoin, eli molemmat saaneet kaiken valmiina?

Jos taas tämä on veljesi vaimo, niin tuo petturi ja juoppo mies on oma veljesi.

Vai onko hän miehesi velejn vaimo, jolloin miehesi veli on tuo juoppo?


Ärsyyntynyt - 21.09.2009 - 13:10

Juu, anteeksi, unohtui tarkentaa. Eli kyseessä on mieheni sisko.
Ja heitä ei ole kohdeltu samoin. K.o käly on perheen kuopus ja saanut kyllä aivan erityisen kohtelun sisarusparvissaan. On hyvin vaativa persoona ja on terrorisoinut lähipiiriään varsin tehokkaasti jo lapsesta lähtien. Ja kuopus kun on, eivät vanhemmat ole taineet enää jaksaa hänen kanssaan tapella.


Heh - 21.09.2009 - 13:50

Taidat vaan olla kovin, kovin kateellinen Sitä se amk teettää Täysin turha koulutusmuoto, vaikka kuullostaahan amis tietysti noin "hienommalta".


Ärsyyntynyt - 21.09.2009 - 13:55

Heh:
No tulihan se sieltä! Kylläpä olet näppärä, jos et suorastaan nokkela ja omaperäinen.. Hoh-hoijaa.


Asiaa - 21.09.2009 - 14:03

"heh"!
Esim. sairaanhoitajahan on täysin turha tutkinto! Lähihoitajat vaan esim. leikkaussaleihin ja vastaanottoja pitämään. Tai lääkärit vuodeosastoille pyllyjä pesemään. Tämähän on täydellinen ratkaisu hoitaja- ja lääkäripulaan!
Sairaanhoitaja (ja th) tutkinnot poistettava kokonaan!

Mietippä uudestaan.


heip - 21.09.2009 - 14:09

Mulla on käly, joka ei tee muuta, kuin paasaa omia asioitaan jokaikinen kerta, kun nähdään tai kuullaan. Siksi en enää vastaa sen puheluihin, enkä ole soittanut miesmuistiin. Pakollisissa tilaisuuksissa nähdään, mutten jaksa sielläkään sen pajatuksesta innostua. Paasatkoon asioitaan jollekin jota kiinnostaa. Kehottaisin sinua ap tekemään samoin. Säästyy stressaamiselta


Moiks - 21.09.2009 - 15:19

käännä asia voitoksesi: hän on vaan kateellinen, kun SINULLA on perhe,
ja hänellä ei ole "mitään" ...siis periaatteessa..


Moi! - 21.09.2009 - 15:30

Kokeileppa sellaista, että alat tästä eteenpäin aina naureskella itseksesi kun käly alkaa räpättää juttujansa. Katselet muina naisina vaikka ulos ikkunasta ja otat vähän sellaisen huvittuneen ja väheksyvän ilmeen naamalle ja hymyilet itseksesi. Ja tehostuksena samanlaista hymyilyä aina, jos käly puhuu jostain itselleen kovin tärkeästä asiasta. Ja muutenkin aina tilanteeseen sopiessa.

Jos joku kysyy, että mikä naurattaa, niin sanot vaan, että ei kuulu teille tms. ympäripyöreetä.


Ulla - 21.09.2009 - 23:06

Kuulostais silta, ettei kalysi kovin onnellista elamaa vieta, surullista. Mutta ala lahde miettimaan hanen sanojaan liikaa, hanella on paha mieli ja niinkuin pikkulapsi ei halua, etta kenellakaan muulla "alamaisistaan" on yhtaan sen hauskempaa.

Olis mullakin kauhea olo, jos mies olisi alkoholisti ja kavisi vieraissa, kulisseja pitais pitaa kynsin hampain pystyssa eika kenellekaan saisi nayttaa heikkouttaan. Paasetko mitenkaan valttelemaan taman neidin seuraa? Ei ole hyvaksi jatkuva nalvimisen kuunteleminen kenellekaan.

Tuosta koulutuksesta: Minusta tuntuu, etta maisterit johtavat Suomen tyottomyystilastoja eika helpotusta nay. Onhan heilla varmasti hyva koulutus mutta kaytannon tekemisista voivat olla auttamattomasti pihalla. AMK:ssa tulee korkea koulutusta seka kaytannon taitoja ja tyollistyminen on erittain paljon todennakoisempaa kuin pelkilla maisterin papereilla. Esim. nythan VR:lle haki ennatysmaara naismaistereita KONDUKTOOREIKSI! Kaikkea pitaa yrittaa mutta etta maisterin papereilla lipunmyyjaksi.


Davi - 22.09.2009 - 10:00

ottaisin suna kyllä kans tuollaisen linjan että toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos..jos lähdet samalle vittuilu linjalle niin et oo yhtään parempi kuin se kälykään.yritä välttää ko.henkilön seuraa niin eiköhän tajua mistä kiikastaa..


mie - 22.09.2009 - 13:22

Mistä johtuu, että sinulla on noin heikko itsetunto? Kun sen asian itsellesi selvität, käly sapettaa paljon vähemmän ja osaat nauraa hänen arvosteluaan ja mikä tärkeintä, osaat elää ihan omaa elämääsi!
En toki malttaisi vastaavassa tilanteessa jättää sanomatta, että rouva hyvä, sinulla on aivan tarpeeksi selvittämistä omassa elämässäsis, ei sinun tarvitse ollenkaan huolehtia minun elämäni epäonnistumisista ja vääristä valinnoista, kun ei omissasikaan ole hurraamista. Opiskelkoon hän vaan vapaasti venäjää ja matkustakoon vaikka siperiaan - eipä tulisi paljon tuttuja junttituristeja vastaan.


tutkinnoista - 23.09.2009 - 09:25

amk=kandi
yamk=maisteri

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|