Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - ÄITIPARKKI


| Vastaa viestiin | ÄITIPARKKI |

Millaiset välit

sisaruksiin?? - 20.09.2009 - 12:26

Olen tällä palstalla useastikin huomannut, että joillakin on todella huonot välit omiin sisaruksiin ja jopa kadehditaan sekä puhutaan pahaa siskoista ja veljistä!!!

Tämä on minulle niin vieras ajatus, koska rakastan siskojani todella paljon enkä koskaan haluaisi heille mitään pahaa. Olemme hyvin erilaisia kaikki, meillä on HYVIN erilaiset tavat kasvattaa lapsiamme ja muutenkin elämät ihan ääripäitä, mutta koskaan emme toisiamme arvostele ym.

Millaiset välit teillä on?? Ja miksi huonot, jos näin??


VASTAUKSET:


Saara2 - 20.09.2009 - 12:58

Minulla on hyvät v'lit..Meitökin oli kahdeksan lasta.Ja tulemme hyvin toimeen.Opimme jo lapsena että toista autetaan jos vain suinkin on mahdollista!Ja sitten minulla on myös hyvät välit sisarruksieni lapsiin...


pikkusisko - 20.09.2009 - 13:42

minulla kaksi iso veljeä,eli olen nuorin ja tyttö. Ei nyt kovin usein nähdä mutta veljekset pitää enemmän yhteyttä toisiinsa,eikä heillä ole vielä jälkikasvuakaan. Silloin tällöin kyselen mesessä et mitä kuuluu töitä tekevät kovasti kumpiki,minä taas pidän vanhempiin enemmän yhteyttä se on ihan hyvä niin vaikka olishan se kiva nähä useamminki. Nuorempi on vielä niin villissä vaiheessa,voi koskahan seki loppuu...tekee kovasti töitä ja kaverit on aina ollu "tärkeempiä",ollaan asuttu nyt reilu vuosi viereisellä paikka kunnalla,rivari,poika täytti 1 viime kuussa,mutta tämä veli ei ole kertaakaan käyny kylässä;ei ristiäisissä,ei synttäreillä...vaikka kaikki muut olivat sitte olen hieman katkera kun näin hänet kerran baarissa kaveeraamassa ihmisen kanssa joka oli minut hakannut(oli oikeus jutut ja kaikki),veljeni tosin ei tiedä että näin. Mutta hällä väliä!

vanhemmen veljen kanssa mulla oli nuorempana huonommat välit,kun taas nuoremman kanssa oli hyvät välit joskus tai on ne vieläki mutta en luotä häneen enää samanlailla, oon havainnu että tää vanhempi veli on kiinnostuneempi siitä mitä mulle kuuluu ja se on ihan outoo ja saa mut itkemään pian häntä pyysinki heti sylikummiksi ku raskaaksi tulin,arvasin että häneen pystyn luottamaan että käy poikaa katsomassa joskus ja häneltä vähän toivon sitä jälkikasvuaki alkaa jo 30 häämöttään ja olivat hommannu koiran varmasti harjotukseksi,sais toi meidän poika serkun ja ehkä löytyis enemmän yhteistä...

mutta kaikinpuolin arvostan veljäni todella paljon he ovat olleet mulle isän "korvike" kun vanhemmat erosivat ja etenki nyt kun isä kuoli vuosi sitten. mutta aika lailla omilla mennään, kaikki,kaikilla ns.oma elämä


sania - 20.09.2009 - 14:07

Hyvät välit sisaruksiin ja sisaruksen lapsiin. Tavallaan olemme samaa perhettä. Juuri siskon lapsi lähti vietettyään viikonlopun meillä ja ensiviikolla tulevat toisen sisarukset lapset (jo aikuisia tänne)

Välimatkat ovat pitkät mutta usein kuitenkin nähdään ja puhelin soi kuumana vähintään kerran päivässä joka suuntaan.


Terhi - 20.09.2009 - 15:15

Minulla on kaksi isoveljeä ja minä ainut tyttö. Nuorempaan veljeen ikäeroa 11vuotta ja toiseen 13vuotta vaikka on niin suuri ikäero me olemme aina olleet "erottomattomat" minulla on aivan ihanat välit veljiin ja on aina ollut. Isompi veljeni on ollut minulle varsinkin nuorempana isänkorvike, koska isämme kuoli kun olin 4vuotias.

Olen myös heidän kummankin lapsen kummitäti ja nuoremmasta veljestäni ja hänen "vaimosta ei naimisissa mutta kuitenkin" tulevat meidän pienen kummit ja vanhemmasta veljestä sylikummi<3


KaNitaco+bobo - 20.09.2009 - 15:47

Mulla on ainakin ihan huippu hyvät välit sisaruksiin. Me tuetaan toisiamme ja pidetään yhteyttä. Olemme aina olleet läheisiä vaikka meitä onkin kymmenen. vanhin sisaruksistani on mua 10 vuotta vanhempi ja nuorin on 11 vuotta nuorempi. Itse olen 27 vuotias.


tintti pienellä tllä - 20.09.2009 - 23:15

Meillä on hyvät välit sisarusten kesken. Minulla on isoveli, pikkusisko ja pikkuveli. Sisko on minulle paras ystävä ja pikkuveli on monessa jutussa mukana! Isoveli asuu kauempana ja on vähän eri kaliiberia kuin me muut, mutta hyvin tullaan juttuun siitä huolimatta.
Kyllä sisarukset on minulle oman ukon ja lapsen lisäksi "kaikki kaikessa"

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|